Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 508
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Линк с работни снимки към 75 епизод:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.357032974361290.85376.1 … 366962&type=1

# 166
Момичета ,а забелязахте ли страхотния тоалет на Мукадес.Чудя се кой ли е измислил модела Joy Joy Joy Joy hahaha

# 167
И незнам защо но си мисля че са го направили а на сутринта така гледаха защото се срамуваха все пак е за първи път

# 168
А така Керим ходи по кафенета и магазини... да не му е писнал семейният живот и сега в кварталната кръчма да си попийва..тц. тц.тц..

# 169
Четох много но вече не издържам наистина имаше само едни крака тоес на берен ами керим къде е??? Някой да каже видял ли е това
Снимано е от към Керим - виж я как прекрачва роклята - напред и встрани  към него. Няма как да видиш и него - плюс това се предполага, че и е подал естествено ръка / демек разстояние бол между тях /

# 170
ааа ясно разбрах Simple Smile

# 171

Фатмето преди да подаде ръка е много вчесана,а на сутринта рошавичка....сигурно КЕРИМ ще и е помагал с ресането newsm78

Благодаря за превода на финала!  bouquet

# 172

Фатмето преди да подаде ръка е много вчесана,а на сутринта рошавичка....сигурно КЕРИМ ще и е помагал с ресането newsm78

Благодаря за превода на финала!  bouquet
Може косата да й се е накъдрила от щастието,което й е донесъл Керим.... Кой знае! Joy Joy Joy

# 173
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул

Това може да е вечерта  след сватбата, след научаването за кончината на Мустафа и тя през целия ден ще е  една кисела, няма да и се говори, Керим ще усети това. Този интуитивен  мъж всичко усеща..

Сега ще наблегнат на отношения Дениз, Емре, Мехмед.
Мехмед щял да страда.  Ама аджеба кой го интересува това?!!

Тези оставащи 6 епизоди само Керим ни е важен.

Малчева -  А дано да е така, ама надали
ако така се къдреше коса...

# 174
Момичета, здравейте! Wink

Замислих се за нещо друго: Фатмагюл и Керим не бяха спали в едно легло преди тази нощ, още повече - до този момент нямаха дори спокойствието, от което се нуждаеха - Муката непрекъснато ги наблюдаваше, следеше ги кога ще се усамотят и нахълтваше най-безпардонно, не ги остави за миг на спокойствие и непрекъснато слухтеше пред вратите...те знаеха това много добре и подсъзнателно се ограничаваха в действията си, притесняваха се, срамуваха се. Чудно ми е, че Мерием не се усети навреме и позволи на Мукадес да им се натрапва на етажа. Можеше да измисли решение на проблема, така че двамата да са относително самостоятелни и да имат възможност да комуникират без Мукадес да ги прекъсва и притеснява. За тази сватба се говореше отдавна и нито на Мерием, нито на психоложката им хрумна, че двамата трябва да започнат да свикват един с друг доста преди събитието, да започват да се сближават физически, т.е. да свикнат с близостта на другия. Мерием, според мен трябваше да се досети, че и на двамата ще им е трудно в първата брачна нощ, при условие, че дори не са спали един до друг и трябваше да вземе мерки, също така и относно нездравото любопитство на Мукадес. Лично за мен най-логично беше психоложката да ги посъветва да спят в едно легло, без интимности, на първи етап, разбира се.
Някак си всички подминаха този момент, а според мен той бе основен такъв.

# 175
Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая?Какво става? Казва Меджхул

Това може да е вечерта  след сватбата, след научаването за кончината на Мустафа и тя през целия ден ще е  една кисела, няма да и се говори, Керим ще усети това. Този интуитивен  мъж всичко усеща..

Сега ще наблегнат на отношения Дениз, Емре, Мехмед.
Мехмед щял да страда.  Ама аджеба кой го интересува това?!!

Тези оставащи 6 епизоди само Керим ни е важен.

Малчева -  А дано да е така, ама надали
ако така се къдреше коса...

Ами моята така се къдри,за вашите не зная...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 176
dana78,спаха ей така за проба,но не помня в кой епизод бе Mr. Green

# 177
Убийствена серия и в прекия, и в преносния смисъл. Самосвалът от вчера още си върви напред-назад по мен. Кога ще си отиде, сигурно на финала. Велик филм!

Дани, Hug много красива сцена си сътворила. Благодаря ти!   bouquet

Славенка и Хриси ме разсмяха, както винаги. Милена също успя няколко пъти.  Hug Hug Hug

Прекрасни постове прочетох. Наистина сме омагьосани.

Крюела,  Hug имаш едни презрели домати от мен за играта на Енгин. Виж дали няма да ги намериш в хладилника си. Wink

# 178
Гледам, че втората смяна днес - след нощната - добре е поддържала огъня,  че дори го е пренесла в нова тема. Снощи беше голям пожар. Е, не е лесно.  Толкова е истински филма, толкова добре играят актъорите, че им вярвам безрезервно. Имам усещането, че всичко това се случва в реално време и че аз съм там, жив свидетел на събитията. Много странно усещане. Евала на комшиите  – вдигнаха летвата много с тази сага.
Имам претенции да съм реален човек, здраво стъпващ на земята и много критичен към всичко. Гледала съм где що се е появявал турски сериал – от някои по 1-2 серии, от други – по по-вече, има такива от край до край, а някои и по няколко пъти. Но такова чудо не мога да повярвам, че ми се случва. Пълно обсебване!  Просто ме разбиха.     Доведоха логиката на нещата до пълен абсурд.  И пак е силно, разтърсващо, реално, възможно сред невъзможното.

# 179
Славена Hug, аа, да вярно...имаше такъв момент, но на мен ми се стори, че Фатма само за малко беше останала в стаята на Керим...инцидентно, т.е. докато заспи Laughing, защото на сутринта всеки излезе от стаята си, а Керим се оплака, че ръката му е изтръпнала Mr. Green. Тогава беше моментът този извънреден случай да се превърне в практика и да започнат да свикват с близостта на другия.
Другият момент в болницата, когато Фатма легна до него на леглото въобще не го броя... Mr. Green Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт