Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 476
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Скрит текст:
Може да пореве веднъж, за да му олекне, ама па чак - отивам да спя в другата стая - айде нема нужда. Искам си силен Крим - морално и "материално" удовлетворен.

Споко бе хора!

Ние май сами се вкарваме в някакъв филм.

В подсказката К пита Ф дали й е удобно,ако трябва да отиде на дивана.

Къде пише,че тя го е пратила там?Аз си мисля,че дори нищо да не се е случило,а то се е случило,едва ли Фатмето ще го изхвърли от леглото.

# 107
  • Пловдив

Поне семейният албум се пълни вече със спомени....

# 108
  • София
Хриси,mp42,Славенко, newsm10 newsm10 newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 ...............и аз много се смея и се радвам,че съм тук с вас и въпреки че понякога имаме различни виждания всички сме на едно мнение,че филма Каква е вината на Фатмагюл е вълшебен и че много много ни въздейства Peace Peace Peace

# 109
  • София
Не чети това в спойлера,не поемам  никаква отговорност Peace Peace Peace
Скрит текст:

„А добър ден,комшийке!Ти как се казваше,че забравих....а не съм те питала!? Е няма значение,няма значение /боже,почнах и аз като Раамито/...Ей хубаво е човек да се наспи след тежка нощ да знаеш...като те гледам нещо си много скапана, а уж си сама...Елиф спа на ли,много е кротка на мама принцесата,не е като леля си Фатма като дива коза,кажеш и нещо за нейно добро,тя врещи насреща ти...Ами Мурат,къде е?А сложола си го да спи...ами нахрани ли го...с чорба и сандвичи,че той у дома не вкусва такива работи /като няма кой да му наготви.Раами от тенджери не разбира/...Ей лоша работа комши,снощи енището спал на дивана в дневаната,как се е събрал там не знам много е къс и тесен...да бе легнал поне в кухнята на пода там килима е дебел и е по широчко,но като ме няма акъл да давам така ще е ...Не разбрах от тяхната съседка само,какво е станало но цяла нощ ревал Керим и бърсал сополи,сега ще ида да взема да им опера кърпичкие че тяхната пералня още не е дошла...Нещастния ми зет,2 години на пост и молитва и сега когато му излезе късмета и зълвата се поотпусна той засече...Абе как да ти кажа ,жени сме,то и ти си сухар и малко възчерничка в лице,но зълвата ептен я няма кльощава,няма за каво да се хванеш на нея,само кокали и едни очи като опули,и полоска,плоска,абе хич не прилича на мен –вечната жена./това май бе от една реклама май/...Психологически проблем имал енището,спомени някакви го връхлитат...ами аз колко яшмари му правих,дископатия и ревматизъм хванах да вися пред вратата на банята и по стълбите,дано ме забележи ама йок...От пиене на студена вода получих хроничен ларингит....и пак не ме поглежда...тогава щеше да има хубави спомени с мен и щеше да му е по лесно...Пък и този Мустафата сега намери да се гибердяса,че да са още по нещастни...и зълвата като взела едни фантазии да и се въртят  в  главата,тя била виновна че онзи смахнатия умрял.ако не била отишла онази нощ,нямало да се случо онова,това ...Керим само това и чака и се пали като стар Голф на баир...ох да ти оставя децата още малко,като спят ти и без това няма какво да правиш,а аз отивам да им взема прането /зълвата сигурно пак ще е броила бельото и чорапите,но аз ще сложа едни мои на место на Керим,тя няма да забележи.../ айде съседки остани си със здраве,и като се върне комшията направи една хубава салата ,нарежи свестни мезата и студена ракийка,а ние ще дойдем с Раамито,Кадир бей,Мерием,Фахрети,Джени,Дениз,Мехмет,Емтре...май имаше и още да се запознаем с оня убавец мъжа ти....а ти не се коси че си толкова смумрена,то на хубав мъж грозна жена му трябва или обратното както е у нас....а и децата ще приберем тогава,то у вас мниго хубаво...’’.Така засипана с комплименти за моята красота,се замислих че милото е в командировка за цели 2 седмици,а днес е едва първия...гледам полюшващата се походка на моята мила съседка и преглъщам издебело,че малката Елиф реве та се къса вътре в къщи....
" Не чети това в спойлера" - Сигурен начин първо това да прочета!
Смях се със сълзи  Joy Joy Joy Joy Joy....

Ванче-Боровинче, много се радвам че ти е харесало. Hug
Фантазия,благодаря ти,мила! Hug

# 110
 ...............и аз много се смея и се радвам,че съм тук с вас и въпреки че понякога имаме различни виждания всички сме на едно мнение,че филма Каква е вината на Фатмагюл е вълшебен и че много много ни въздейства Peace Peace Peace

Hug  Hug   Hug

# 111

МАЛЧЕВА!!!Хванали са те как снимаш с камерата от полюлея!

# 112
Милена
Скрит текст:

# 113
И аз се радвам,че сме се събрали толкова различни хора на едно място и сме обединени от любов към "Каква е вината на Фатмагюл"
Невероятни сте!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
  • София

МАЛЧЕВА!!!Хванали са те как снимаш с камерата от полюлея!
Ох, Joy Joy Joy Joy Joy...
Днес сте просто страхотни и пишете толкова интересни неща,ама не мога да ви смогна,че доста задачки ме чакат...

# 115
Милена
Скрит текст:

Каквото и да си говорим..Няма да съм аз,ако не ми трябва на баир лозе!  Joy  Joy  Joy

# 116
Аз пък освен да чета и да пиша нищо друго не правя..Тя работата да не е заек  да избяга..и утре е ден!

# 117
ece yörenç‏@eceyorenc
fatmagüllle kerimin en yaralı gecesi düğün geceleriydi.. İki yaralı yol arkadaşı, can yoldaşı, birlikte uzun bir yola çıktılar, baş başa.

Translation:

FG and Kerim were both hurt (or in pain) on their wedding night.. both hurt soulmates, life companions, together they have come a long way... all alone...

# 118
  • Пловдив
Ама верно бе, че то само Малчева може да ни светне имаше ли консумация или не  Laughing Малчева, що си мълчиш бе ,думай Praynig

Димони, това да не твоята къща  newsm78

Вени, честито ти подписче  Peace

# 119
Аз пък освен да чета и да пиша нищо друго не правя..Тя работата да не е заек  да избяга..и утре е ден!
Гледай да не ти се изтърка клавиатурата да довечера, че ще ти  трябва Wink Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт