Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 955
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Fate за сутиените специално за кърмачки от опит бих ти казала че като почнеш да кърмиш ще прецениш сама,дали ти трябва или не,зависи от това как си чустваш гърдите,моите бяха супер пълни,болезнени,за размера-огроомни,и карах само на безшевни,взех си един спешъл-кърмачески-ми хич не ми беше удобен,та така си седи още.Но спях със сутиен което преди и след кърменето не съм правила.Според зависи е всичко:)))

# 346
Момичета, за добро отношение не съм сигурна, че на 100% бихме получили в държавните болници, винаги ще има нещо неприятно. Май такова отношение можем да търсим само в частните, но не съм сигурна дали ще получим най-добрите грижи  за бебето и за нас там. Аз мисля да стисна зъби за няколко дни, пък да се надявам и с бебка всичко да е наред  Heart Eyes Важното е раждането да мине без проблеми, щом си гушнем бебенцата няма да ни интересува много отношението  Hug

# 347
Фейт - и лекарката каза, че ще ме напляска - каза, мъжът ми утре да й звънне, за да му се оплаче от мен - че не слушам за нищо  Mr. Green

днес си купих ножичка и четка Чико, многокр подплънки и сутиен от Прод. - всичко ново - цените са ясни - 2 пъти по-евтино от магазина  Mr. Green

за сутиена - сив, с предно закопчаване - не исках бял и с отвар. се капачета - взех р-р C - все ще ми пораснат циците като родя  Mr. Green

Sentex - писах на ЛС за фурничката Grinning ако на някой е интересно - ето линк http://www.mercator-g.com/index.php?productID=40

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 19:29 от anghella

# 348
карах само на безшевни..

Точно за такива се замислям и аз ... мисля, че ще са доста удобни!

# 349
И аз искам да си взема подобен, но не знам какъв размер да е  newsm78
Я кажете с какво да си мажа зърната за да са подготвени за кърменето  newsm78

# 350

Я кажете с какво да си мажа зърната за да са подготвени за кърменето  newsm78

Чувала съм доста бабини девитини за подготовка ... но мисля, че кумата ми се мажеше с Лансинох  Rolling Eyes
Или той беше по време на кърмене ... уф, не знам.

# 351
да, този Лансинох много го хвалят, защото бил без отмиване - и аз такъв ще купя за кърменето, но няма да се мажа предварително  Mr. Green

доколкото знам предварителното мазане се почва 9-тия месец - но само така съм чувала  Heart Eyes

# 352
Гледам сега сутиена ,чета евтин бил ама някак ми липсва цената му:) хаха няма угодия.
Хрисик мерси мила ,отворих го линка.Мисля,че дори да затворят ще е временно,ма да видим.Иначе имам много близък приятел адвокат с когото се консултирам честичко,ще питам и него.Но мисля още утре да звънна в инспекция по труда.

# 353
  • Бургас
Момичеееее е Simple Smile
.......или както каза доктора :" не виждам нищо между краката освен пъпна връв"
Добре е, отговаря си на седмиците. Сега да видим какво ще каже хематолога.

# 354
Миленка - ако е за този, който аз сложих - 20лв - даже не съм питала жената за марката - каза, че е 75% памук - чашките са от памук - другото е еластан и полиамид -  на гърба и презрамките

за съжаление с марка не мога да помогна - като го получа - мога да напиша каква е - ще видя етикета  Heart Eyes

Лина - честита кукличка Grinning

# 355
Момичеееее е Simple Smile
.......или както каза доктора :" не виждам нищо между краката освен пъпна връв"
Добре е, отговаря си на седмиците. Сега да видим какво ще каже хематолога.

Честито  Hug С твоята госпожица кантара вече се изравни   stork-boy stork-girl  Mr. Green

# 356
Mиленка, можеш да зададеш въпрос в одит.инфо. Обикновено бързо отговарят и вярвам, че ще ти дадат компетентно мнение. Иначе мисля, че излишно се тревожиш. Колкото и некоректни да са работодателите ти, не вярвам да им стиска да те пипнат по време на болничен.

И аз съм за Тина Киркова. Първото си дете родих там и останах доволна, сега пак там ще отида. Аз държа да бъда в голяма държавна болница, защото вярвам в компетентността на лекарите там. И аз се дразня безумно на лошо отношение, но си давам сметка, че е по-важно да получа необходимите медицински грижи, за да сме здрави с бебето, пък ако трябва ще преглътна някой и друг крив поглед. Досега обаче не съм попаднала на лошо отношение, а напротив, всички са били много мили и любезни. В Майчин дом никога не съм ходила, а само слушам отзиви, но всички казват, че там са най-добрите специалисти и ако има проблем - това е болницата.

Анхела, знам че при бактерии в урината обикновено назначават антибиотик. Може пък и да зависи каква е бактерията, знам ли. Стерилна урина ли ти назначиха? Важно е обаче каквото са ти предписали да го пиеш редовно.  Simple Smile
И както хубаво на думи си давам съвети как трябва да се пият хапчетата, да си призная, че аз спрях мойте –магнезий и желязо- малко да си почина и после пак ще ги почна.  Simple Smile

Момичета, не е вярно че при първо дете ентусиазмът за пазаруване е по-голям. При мен е обратното. При второто съм по-вманиачена на тема шопинг. Искам да купя хиляди глезотии, абе ако може всичко  Simple Smile Моя списък обаче го зарязах на средата, че сега съм на тема подготовка на лятната ни ваканция  Mr. Green Само ровя в сайтове, пращам запитвания за цени на нощувки и чакам с нетърпение другия месец, че да заминем на моренце.  Simple Smile

# 357
Лина честито,живо и здраво да е:)))Утре дано и мойто го видят в 17:30 ще стискате палци:)))

# 358
урина давам винаги стерилна  Hug изписаха лекарства и ги почвам редовно и диета без сол  Crazy

дадоха ми 3 направления - и 3-те за различен анализ на урината - в другиден ще ходя за 1-то, др.седмица за останалите - обаче резултатът от анализ ще разбера чак на следв.ЖК - 28 май  Heart Eyes

P.S. отивам да готвя, че мъжо ще умре от глад Grinning

# 359
Anghella съчувствам ти искрено за проблема. Пий си лекарствата и най-вече много вода.. Минимума е 2 л на ден. Вземи си едно шише за мярка. И да не хукнеш да го купуваш  Wink
Лина честито!Изравни резултата Simple Smile
Нико измислил име на бебето - Лада Нива   Mr. Green И ми вика - Ами да, това е чудесна идея!
Лансинох не подготвя зърната, а лекува рагади. Подготовка на зърната не е нужна - бебто ще си ги подготви. А и стимулирането може да доведе до контракции.

Общи условия

Активация на акаунт