Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 900
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,
Снощи имахме гости и се надигнах тази сутрин чак към 10 да не повярва човек, иначе 6 и 30 съм кукуряк  Crazy
Смайли едно голямо гуш от мен  Hug моля се и съм сигурна, че всичко ще е наред с бебките  Praynig
Толинка и на теб не съм казала също, но много се радвам за хубавия резултат, наслаждавай се на останалите месеци  Hug
Лъки, честита ти дама  Mr. Green  Hug На Мариела Петкова и Unforgiven също  Hug
За болничните във Вторник ми изтече първия 14 - дневен, сега трябва да ида да си взема другия, но мисля да звънна преди това да не се разхождам излишно  Whistling
Канела стискам палци на приятелката ти  Praynig
Francheskasweet бързо да се оправя кучо и ти да се пазиш и да си пиеш нош па-то  Peace
А даааа за черешите обожавам и ми се отразяват много добре засега  Mr. Green
Дано не съм изтървала някой ама голямо писане  Crazy едва ви изчетох  Peace

# 556
Аз пък стана втора вечер спа като бебе.Имам само едно ставане до WC-то. LaughingНо пък сутрин се будя с какви ли не болежки-кръст,гъз,глава... Thinking

# 557
  • Варна
Някой има ли наблюдения върху бебешката козметика Oilatum? Сега чета много хубави работи и се замислям дали да не я ползвам.

# 558
Момичета, какво ще кажете за тази количка?
http://www.novobebe.com/xlander-xq-2011-forest-kombinirana-kolic … -2v1-bg-2821.html
Вече два месеца гледам колички и все на тази се връщам. Мисля да уведомим свекитата, че количката ни е подарък от тях Mr. Green

# 559
  • София
silvi_7878 моят юнак се подготвя да наследи Христо Стоичков , рита непрекъснато от сутрин до вечер , независимо да се движа, седя или лежа. Вчера питах док дали е нормално и той каза , че това му е работата и по-добре да рита отколкото да се пиртеснявам, че не рита. Аз се бях филмирара и го карах да гледа дали нямаме пъпна връх на вратлето, чеее то с това ритане. За щастие за сега всичко  е ок. А да добавя с дъщеря ми нямаше такова нещо, явно си е до дете, тя риткаше много малко и то само вечер когато си легна.

# 560
Добро утро милички  Hug

Lucky* ... еми ще го сменяме, чи как  Mr. Green Hug

Успех на всички, които са на преглед днес  Praynig Praynig Hug

silvi_7878 Не знам какво да те посъветвам. Чела съм, че когато бебето не се усеща много често е индикация за проблем ... същото е и когато било много шавливо ... но това е много относително - пак казвам, това съм чела в някой книги. За да ти е мирна главата най-добре отиди на лекар. Hug Аз моя юнак ва ден поне десетина пъти, че и повече го усещам, но за по една две минути.

И аз втори ден спя до към 10.00  ooooh! а си бях направила режим да ставам в 08.000 часа  Heart Eyes

# 561
  • Бургас

Мели, много ми харесва линка за количките, а и цената е добра, дано някоя мама, която има такава се включи с мнение. Simple Smile[/color]

Нали, Ева, много е сладурска, не е от най-тежките колички Peace Все по-често срещам майки с този модел в Бургас, но нямам познати, които да са я ползвали. Тя май напоследък се наложи на пазара newsm78 Накрая ще спра някоя непозната майка, която бута Бейби Дизайн и ще я попитам дали е
доволна Simple Smile
Lucky а честит ти пинк щърк Hug
Скай, къде да гледам дължината на бебето (Балев не ми спомена габарити), на снимките от ехографа? Иначе теглото е 556 гр.. Shocked Ако караме тъй......може да ме стигне и мен по рожденни кила (нали съм се родила "фина" и "тънка" - 4,980 кг Embarassed)
hrisik, чувала съм страхотни отзиви за този модел  Heart Eyes Аз обаче лично предпочитам двойни гуми предни. По-не се зациклят из разбитите ни родни улици Crazy Но количката е супер. И аз още й се мая де Hug

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 11:32 от Melly.G

# 562
Здравейте, момичета!
 Смайли, мила, стискам палци, всичко да е наред с бебоците  Hug  Praynig
 За спането, при мен всяка нощ е рзлично. Ама последните 3 нощи бебката се събужда някъде към 4:30-5 и до 6 много се върти и рита, и после си заспива, а аз вече трябва да ставам за работа и после цял ден съм  Shocked  Simple Smile
 Melly.G, аз когато бях на ФМ в 23 седмица бебето тежеше 567 гр. За дължината лекаря каза, че вече не може да го хване цялото за да измери дължината, иначе е някъде към 24-26 см.  После погледна някаква таблица с графики и каза, ако детето така ще набира тегло както до сега към термина ще е някъде 3,500.

# 563
Мели , при нас в Люлин има магазин, който е вносител на тези колички Бейби Дизайн и на Еспиро. Тази, която си показала, на мен ми допадна много в магазина и като външен вид, и като маневреност. Но нали се сещаш в магазина колко е лесно да се бута празна количка  Mr. Green Чела съм само хубави неща за нея. Но аз като че ли искам с помопащи гуми и затова съм се спряла на Еспиро Вектор. Но коша за новородено на Бейби ДИзайн ми допадна много, мекучък е и е широк като че ли  Rolling Eyes  Grinning

# 564
Също така моят лекар ми каза, че за да взема пак болнични ако искам трябва да вляза в болница. Тук чета, че и други има с моя проблем. Дали няма някъде нормативно установено влиза ли се в болница или не?

Силви, има нормативна уредба за издаването на болничен лист за временна неработоспособност и тя е в Наредбата за медицинската експертиза. Там никъде не пише, че е задължително преди издаването на болничет трябва да се лежи в болница. Най-общо е записано, че личния лекар може да издава болничен до 14 дни без прекъсване, а следващите болнични в рамките до 6 месеца без прекъсване се издават от ЛКК, като всеки отделен болничен не може да е повече от 30 дни. След тези 6 месеца болничният трябва да се издаде от ТЕЛК.
Твоят лекар може да иска да те приемат в болница, според мен поради две причини - по-лесно ще се обоснове даването на болнични по-нататък от ЛКК или просто заради клиничните пътеки. Но, това което трябва да направи лекаря ти, ако не те приемат в болница е да те насочи към ЛКК с мнение за удължаване на болничния, като посочи и причината за това, т.е. диагнозата - например заплашващ аборт или нещо друго.
Не претендирам, че мнението мие 100 % вярно, но това е изводът, който си правя от Наредбата.

# 565
danaya80  ,на инжекциики и хапченца е и лечебна храна,да му минат чзвичките иначе е по-добре,наистина за София няма по-добри от байвет,искренно им благодаря Peace благодаря,че попита
krassymira  ,миличка и при мен май нещо такова се получава,казваха,че ще имам моеже би ленив стомах а той ускори перисталтиката,и наистина вчера след тоалетната (коя по ред,след черешите Laughing ) ми помина,ама после с кученце като стана да ака кръв и многооо ме заболя та не отложих болницата е до нас точно,и знам ,че отделят много внимание,даже ме позна лекря вика пак няма да искаш инжекции нали Laughing Laughing Laughing казвам в никой случай Laughing благодаря на Бог всичко е наред
sentex,  моето е много ниско,ами усещам понякога парене,понякога болка,понякога и по често там рита и някакси не го усещам стабилно в корема  Thinking горе,а сякаш тежи долу ниско много е особено Crossing Arms
аз се отспах сега ставам,така де преди час ама се излежавах,нали не спах и минута предната вечер и тази спах като бебе-без колики хихихиих
дано със смайли всичко е наред,аз се моля всеки път в църквата за всички ни Praynig Praynig Praynig сега като отда ще запаля свещичка отделно за нея,милинката ooooh! но вярвам ,а аз рядко греша,че ще е наред всичко!!!!

# 566
Силви, има нормативна уредба за издаването на болничен лист за временна неработоспособност и тя е в Наредбата за медицинската експертиза. Там никъде не пише, че е задължително преди издаването на болничет трябва да се лежи в болница. Най-общо е записано, че личния лекар може да издава болничен до 14 дни без прекъсване, а следващите болнични в рамките до 6 месеца без прекъсване се издават от ЛКК, като всеки отделен болничен не може да е повече от 30 дни. След тези 6 месеца болничният трябва да се издаде от ТЕЛК.
Твоят лекар може да иска да те приемат в болница, според мен поради две причини - по-лесно ще се обоснове даването на болнични по-нататък от ЛКК или просто заради клиничните пътеки. Но, това което трябва да направи лекаря ти, ако не те приемат в болница е да те насочи към ЛКК с мнение за удължаване на болничния, като посочи и причината за това, т.е. диагнозата - например заплашващ аборт или нещо друго.
Не претендирам, че мнението мие 100 % вярно, но това е изводът, който си правя от Наредбата.

Много добре си го обяснила даже  Hug
Според мен причината да ги хоспитализират е точно за да вземат пари по кл. пътека  Flutter

# 567
hrisik, и аз съм се спряла на този модел количка,от отзивите които съм чела е здрава и маневрена  Simple Smile

Lucky*, честито момиченце  Simple Smile

silvi_7878 , и аз незнам кое е добре и кое зле Simple SmileПреди няколко дни почти не я усещах и се шашках много, но сега от два дни е толкова шавлива че не спира само вечер има затишие и сега пак се шашкам Simple Smile

# 568
  • София
По въпроса за количките да знаете, че е много удобно кошчето за кола да е съвместимо с количката. Бебоците много често заспиват докато се возят в колата и после се събуждат при местене в количката. А за мен лично е свещено правило НИКОГА да не будя спящо бебе (в името на спокойствието  Wink).

# 569
Mince и нашата бебка е със същия режим. Simple Smile Тази сутрин беше по-благосклонна и ме събуди към 6 часа. Hug
Но пак ми се спи много, едвам издържам на работа, а като си спомня и че тази седмица е по-дълга и  Tired
Какво да се прави....

Общи условия

Активация на акаунт