Британците, британците! По заместване. - Тема 54

• 18 647
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бе аз спах, щото немаше земетресение, ам имам усещането, че и в Перник да бях, пак щях да усетя, чак ако земята се продъни под мен Mr. Green

# 361
  • Ænima/Albuquerque
Що трябваше и втори път да ме буди, стана ми ясно още от първия път.  Crossing Arms

# 362
Само не разбирам защо не ви виждам да истерясвате в нарочната тема hahaha. Нека с дружни усилия я докараме до 100 страници за по-малко от 10 часа, але newsm18

# 363
  • Mars Hotel
Що трябваше и втори път да ме буди, стана ми ясно още от първия път.  Crossing Arms

Щот първото беше трейлър.
Нали знаеш, че трейлърът винаги е по-як от истинския филм?

# 364
  • Ænima/Albuquerque
Щот първото беше трейлър.
Нали знаеш, че трейлърът винаги е по-як от истинския филм?

Ама нямаше нужда, трейлъра си беше чудесен!

# 365
Тук ! Явно само аз съм обикаля по нощите из София  Crazy след втория трус мойто мъж казА : " Аз не моа да спя, ставай " , обадиха се 100 приятели и си правихме предсутрешно кафе  Mr. Green
О, Мури мно`у яку  Mr. Green . През `80те като друсна по нощите,всички пред блока, само една изперкала комшийка слезе до мазата да си видела бурканите  Laughing

# 366
А мен ме мързеше дори да стана от леглото, ей така, колкото да погледна има ли наизлязъл народ на улицата  Laughing

# 367
Не си пригодена за природни бедствия, мързеланке hahaha

# 368
Ние закусвахме по пижами в Макдоналдс и аз отбелязах, че току що си е проличало какво мерзко капиталистическо консуматорско семейство сме Mr. Green

# 369
'Ич не съм, пък и някак не ме плашат - като е извън моя контрол и нищо не мога да направя, какво да го мисля?  Rolling Eyes Виж, преди контролно по математика силно ме тресеше... вътрешно  Laughing  Mr. Green

# 370
  • Ænima/Albuquerque
Дори бойния ми вик не чу!  Crossing Arms

# 371
Ми не си викала достатъчно силно, баси  Laughing Ама и теб те мързеше да станеш и да дойдеш в стаята ми, признай си  Laughing

# 372
  • Ænima/Albuquerque
Виках, как да не виках! Зях "Иленооо!". Един път.  Mr. Green
Мързеше ме, верно. Стигнах само до лампата, щото светлината щеше да ме спаси.  hahaha

# 373
Аз дори не запалих лампата, казах си, ако таванът ще ми пада на главата, все тая дали на светло или тъмно  Laughing

До последно мислех, че си спала, честно  Laughing

# 374
  • Ænima/Albuquerque
Как бе! Светлината ще спаси света! И Дискавъри!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт