TV сезон 2012/2013

• 10 383
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
Ауууу,сигурно се базикаш! САРАААА???  Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • UK
Мне, съвсем сериозно, Кейт Хъдзън е подписала за шест епизода, не знам Сара за колко. Simple Smile

Тери Хатчър пък ще играе майката на Джейн в новия сезон на Jane by Design който започва на шести юни. Simple Smile

# 47
Да споделя удоволствието си от подновяването на Скандал от АВС и тук  Peace

Чакам с нетърпение последния сезон на Щети

# 48
Мне, съвсем сериозно, Кейт Хъдзън е подписала за шест епизода, не знам Сара за колко. Simple Smile

Тери Хатчър пък ще играе майката на Джейн в новия сезон на Jane by Design който започва на шести юни. Simple Smile

Ммм,дано да е повече от един епизод участието на Сара...боже,много се радвааамм!   bouquet Сигурно малките глийковци няма да знаят къде се намират...поне аз така бих се чуствал  Mr. Green Heart Eyes

И Тери ще я видя,но тя само за един епизод ли е подписала или за повече от един?

# 49
  • UK
Това не им е първата гост звезда от сериозна величина. Доста голяма роля имаха Кристин Ченоует и Идина Мензел, Рики Матрин участваше, Оливия Нютън-Джон, Джош Гробън, Гуинет Полтроу, Нийл Патрик Харис, Джон Стамос, Бритни Спиърс, Упи Голдбърг... Част от актьорите в ролите на "малките глийковци" са хора със сериозна кариера на Бродуей... Не им е за пръв път да видят звезда. Simple Smile

Иначе не казват за колко епизода е подписала Тери Хатчър, но не мисля, че ще е един, има голяма драма около майката на Джейн и потенциал за доста по голяма роля. Simple Smile

# 50
Да,наясно съм с това,но не знам,аз се вълнувам  Mr. Green Иначе тези,които ти изброи,мисля че никой от тях не е участвал повече от два епизода...

# 51
  • UK
Дот Мари Джоунс - 22
Джонатан Гроф - 12
Идина Мензел - 11
Джон Стамос - 4
Кристин Ченоует - 3
Гуинет Полтроу - 3
Джеф Голдблум - 2
Оливия Нютън Джон - 2
Упи Голдбърг - 2

Дори Хелън Мирън играе в два епизода като глас зад кадър.

Да не говорим за Джейн Линч, Леа Мишел и Матю Морисън, които са главни герои. Simple Smile

# 52
Явно тези не съм ги считал за големиии звезди  Rolling Eyes Mr. Green

# 53
Много се радвам за Борджиите  newsm18  newsm18 newsm18 Заслужен и очакван 3-ти сезон  Party (2-рият сезон ми е по-интересен, барнат и издържан от 1-вия Grinning - панорамни гледки, бойни сцени и ефекти - за сериал качествени, костюми, актьорска игра, дипломация, политика, класни интриги, стратегия и размах ... - РАЗКОШОТИЯ  Heart Eyes).

# 54
  • UK
И бърз копи/пейст на рейтинга за неделя по часове. Не знам дали някой се интересува от тях, но на мен ми е интересно. Силен финал за Desperate Housewives и Once Upon a Time на фона на най слабия финал в историята на Сървайвър досега, но трябва да се отчете факта, че върви по едно и също време с двата гореспоменати, като финал на доста слаб по всеобщото мнение сезон, та не е изненадващо.

7 p.m.

CBS: "60 Minutes" (9.2 million viewers, 6.1/12 households)
ABC: "America's Funniest Home Videos" (6.3 million, 3.8/8)
NBC: "Dateline" (3.6 million, 2.4/5)
FOX: "The Simpsons" rerun (2.1 million, 1.3/3)/"The Cleveland Show" (2.8 million, 1.8/3)

18-49 leader: "America's Funniest Home Videos" (1.6)

8 p.m.

CBS: "Survivor: One World" finale (10.1 million, 5.7/10)
ABC: "Once Upon a Time" season finale (9.45 million, 5.4/9)
NBC: "Harry's Law" (7.6 million, 4.8/8)
FOX: "The Simpsons" (4 million, 2.3/4)/"Bob's Burgers" (3.6 million, 2.1/4)

18-49 leader: "Once Upon a Time" (3.2)

9 p.m.

ABC: "Desperate Housewives" series finale (11 million, 6.8/11)
CBS: "Survivor: One World" finale (10.4 million, 5.7/9)
NBC: "The Celebrity Apprentice" (5.3 million, 3.3/5)
FOX: "Family Guy" (4.9 million, 3.0/5)/"American Dad" (4.1 million, 2.6/4)

18-49 leader: "Desperate Housewives" (3.2)

10 p.m.

ABC: "Desperate Housewives" series finale (11.2 million, 7.0/12)
CBS: "Survivor: One World" reunion (8.1 million, 4.6/8)
NBC: "The Celebrity Apprentice" (5.5 million, 3.4/6)

18-49 leader: "Desperate Housewives" (3.3)

# 55
Еми да,радвам се за Отчаяните съпруги че смачкаха сървайвъра и са били лидер снощи  Heart Eyes тръгват си както заслужават  Heart Eyes  #2gunfire Mr. Green   bouquet

# 56
  • UK
Обявиха датата за финала на Eureka - 16 Юли, а Warehouse 13 и Alphas започват на 23ти. Lost Girl се мести в петък от 20ти Юли.

Glee обявиха нов епизод, посветен на Бритни Спиърс, за четвъртия сезон на сериала. Все още не се знае дали самата Бритни ще участва, но ще се водят преговори.

Самата Бритни пък, заедно с Деми Ловато, ще бъде съдия на новия сезон на The X Factor.

# 57
Хубаво си говорим за 12/13, обаче има ли някакви изгледи за Grey това да е последен сезон? Доколкото четох в началото на този, че мистър Демпси няма да играе повече след 8мия, връща се към филмите. Което значи, че очаквам тази седмица той да е една от жертвите. Обаче без него какъв сериал ще е  newsm78 Харесват ми много още, обичам си ги, но мисля, че все пак трябва да приключват.

И друго ми е интересно - аз също гледам Once Upon a Time, но ми е много интересно как една такава детска фантасмагория с приказки събира 10 млн. рейтинг в прайм тайма? Примерно аз винаги съм си падала по такива, но ми е малко невероятно 10 млн. възрастни да седнат да гледат приказки в неделя вечер.

# 58
  • UK
Патрик Демпси подписа двугодишен договор преди около седмица, така че не би трябвало той да умира. Това не значи, че ще има още два сезона на Анатомията, това никой не го знае още. Всички останали от първоначалния каст също подписаха за две години (Мередит, Бейли, Уебър, Кристина и Алекс). Подробности около договорите им май няма обаче, може да са за пълни сезони, може да са за няколко епизода, това не го знаем.

# 59
На мен пък Анатомията не може да ми омръзне и след 20 сезона. Изобщо не се изчерпват. Винаги има напрежение и сълзи.
А Имало едно време не е детска фантасмагория. Много добре е направен, явно и с доста бюджет. Няма нищо странно да го гледат 10 млн.

Общи условия

Активация на акаунт