TV сезон 2012/2013

• 10 379
  • 103
  •   1
Отговори
  • UK
Май месец е и вече знаем съдбата на повечето сериали по американските телевизии, а за останалите ще разберем съвсем скоро, така че и тази година пускам една обобщаваща тема по въпроса.

Ето какво се случва досега по телевизиите:

NBC

"Grimm," "Law and Order: SVU," "The Office," "Parenthood," "Parks and Recreation," "Smash," "Up All Night" и "Whitney"  са подновени за пълни сезони.

"30 Rock" получава финален сезон от 13 епизода, "Community" четвърти - също с 13 епизода..

Приключват "Are You There Chelsea?," "Awake," "Bent," "Best Friends Forever," "Free Agents," "The Firm," "Harry's Law" и "Prime Suspect".

ABC

Пълни сезони за "Body of Proof," "Castle," "Don’t Trust The B—- In Apt. 23," "Grey's Anatomy," "Happy Endings," "Last Man Standing," "The Middle," "Modern Family," "Once Upon a Time," "Revenge" и "Scandal".

"Private Practice" е подновен за вероятно финален сезон от 13 епизода. "Cougar Town" няма да бъде подновен по АВС, но е взет от кабелната TBS.

Другите неподновени са "Charlie's Angels," "GCB," "Man Up," "Missing," "Pan Am," "The River" и "Work It".

FOX

Цял сезон за "American Dad," "Bones," "The Cleveland Show," "Family Guy," "Glee," "New Girl," "Raising Hope," "The Simpsons," и "Touch".

"Fringe" е подновен за финален сезон от 13 епизода.

Приключват "Alcatraz," "Allen Gregory," "Breaking In," "The Finder," "I Hate My Teenage Daughter," "House" и "Terra Nova".

The CW

Подновени за пълен сезон са "90210," "Hart of Dixie," "Nikita," "Supernatural," "Vampire Diaries".

"Gossip Girl" е подновен за финален сезон от 13 епизода.

Приключват "The L.A. Complex," "One Tree Hill," "Ringer," и "The Secret Circle".

CBS

Пълни сезони за "2 Broke Girls," "The Big Bang Theory," "Blue Bloods," "Criminal Minds," "CSI," "The Good Wife," "Hawaii Five-0," "How I Met Your Mother," "The Mentalist," "Mike & Molly," "NCIS," "NCIS: Los Angeles," "Person Of Interest" и "Two and a Half Men".

Приключват "A Gifted Man," "How To Be A Gentleman," и "NYC 22".

Все още е неясна съдбата на "CSI: Miami," "CSI:NY," "Rob," "Rules of Engagement," и "Unforgettable"

Има още няколко дни до официалното обявяване на програмните схеми за есента.

# 1
  • София
Яд ме е за Awake, Alcatraz и Terra Nova  Sad
Иначе харесвам и Missing, ама там не виждам какво ще снимат във втори сезон.
Гледам и Фирмата и The Finder, не са лоши, жалко ...

# 2
  • София
В очакване съм. Има още няколко сериала да приключат! надявам се да има промени, защото не съм доволна от резултатите.

# 3
  • UK
Аз се радвам за Hard of Dixie, малко съжалявам за Ringer, който тръгна много добре, но към средата забави темпото и логично е спрян, но поне не свърши с гаден cliffhanger, долу горе поизясниха нещата, убиха лошия и тн. Надявам се на силен втори сезон на Once Upon a Time.

# 4
Много се радвам за Once upon a time. Обаче, чудя се, дали ще има с какво да продължат динамичното темпо и във втори сезон. Дано. Много го харесвам.  Другите ми сериали бях сигурна, че ще ги подновят. Умирам от яд за Тайния кръг.

# 5
  • UK
Тайният кръг уж беше почти сигурен до онзи ден... Явно имат нещо друго предвид на негово място. Що се отнася до Once Upon a Time, там имат безкраен извор на неща за случване, стига да има кой да ги измисли. Дано се справят и със следващия сезон както с този.

# 6
  • София
За Revenge се чудя какво ще измислят за втори сезон  Thinking
Това отмъщение става досадно да го разточват два пълни сезона  Tired

# 7
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Следя страшно много сериали, които не успявам да гледам на време и някой просто съм събирала и не съм гледала. До известна степен са от новите заглавия. Прегледах списъка с тези, които няма да тръгнат отново и преди малко изтрих сезоните им преди да съм ги гледала изобщо. Не искам нещо да ми хареса и после да се ядосвам, че не е подновен.

Опппааааа, пропуснала съм "Тайният кръг". От него съм гледала три серии, а го имам събран. Въпросът ми е  - да го слагам ли и него под ножа, или да го изгледам все пак.

Имайте предвид, че CW пуска нов сериал, базиран на "Красавицата и Звярът". Може би той ще заеме мястото на Кръга.

# 8
Радвам се за Once Upon a Time, Revenge (донякъде  Thinking ), изобщо не съм се надявала за Alcatraz и Terra Nova, а Missing и Awake мислех тепърва да ги дърпам и сега съм в чуденка  newsm78
Уж зяпам внимателно, но не видях Тhe river, капутнаха ли го
newsm78

# 9
  • Разпиляна във въображението
"Реката" е спрян Thinking

# 10
  • София
Уж зяпам внимателно, но не видях Тhe river, капутнаха ли го [/i] newsm78

О, да, отдавна  Tired

# 11
Мерси   bouquet Не съм внимавала  Embarassed , има го споменат  Rolling Eyes

Ringer го приключих преди да го приключат  Mr. Green Rolling Eyes

Touch и Person Of Interest ще си ги дръпна със сигурност...

# 12
Тайният кръг уж беше почти сигурен до онзи ден... Явно имат нещо друго предвид на негово място. Що се отнася до Once Upon a Time, там имат безкраен извор на неща за случване, стига да има кой да ги измисли. Дано се справят и със следващия сезон както с този.

Тайният кръг си клони към спиране от 2 месеца, рейтинга е много слаб. Освен това събира по милион човека като е прикачен за Дневниците, а догодина за тях трябва да лепнат нов пилот, че да го промотират. Подозирам, че ще е Cult.

CW избра вече пилотните за новия сезон:

THE CARRIE DIARIES

FIRST CUT

CULT

ARROW

BEAUTY AND THE BEAST

Цялата статия и инфо за всеки сериал по отделно - http://tvline.com/2012/05/11/carrie-diaries-arrow-fall-tv-shows-2012-cw/

# 13
  • София
Култът гледам е с Мат Дейвис в главната роля, явно окончателно напуска Дневниците  Sad

# 14
Важното е Дани Гилис да не напусне Дневниците..  Simple Smile

Жалко за Terra Nova и супер за TBBT и Hawaii 50  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт