TV сезон 2012/2013

• 10 382
  • 103
  •   1
Отговори
# 15
Важното е Дани Гилис да не напусне Дневниците..  Simple Smile

Жалко за Terra Nova и супер за TBBT и Hawaii 50  Simple Smile

Той има главна роля в Saving Hope на NBC, но можел да се връща като гост. За Мат важи същото, въпреки, че се сбогува снощи с феновете в туитър

# 16
Мока, с полезно инфо както винаги  Hug
Четох за Дани и този медицинският (нали) сериал. Но дано, както казваш, не изоставя съвсем ролята на Илайджа, че му пасва като дялан камък  Joy Един от най-добрите персонажи е в шоуто. Аз съм пристрастна, но мисля че това е и всеобщото мнение.  Simple Smile

Хубаво, че са продължили Hard of Dixie. Много свежо сериалче.

# 17
# 18
Преди броени минути стана ясно, че ABC прекратява сериалите Pan Am, Missing и The River.

Напомняме ви, че Netflix изявиха желание да закупят правата за The River от ABC, така че феновете на този сериал може да се молят Netflix да бъде техният спасител.

Сериалите не оправдаха вижданията на телевизията, като рейтингите им продължаваха да падат с всеки изминал епизод, което, както знаем, не е добре точно в телевизия като ABC.

# 19
  • София
Pan Am го спряха отдавна.

Мириел, ако няма втори сезон на Тайния кръг няма смисъл да го зазяпваш.

# 20
Почти за никой от спрените сериали не ме е яд,някой дори и не ги започнах. Може би малко за Тера Нова тъй като приключи с отворен край. Ако и последният епизод на Missing завърши с подобаващ финал ще ми влезе в графата за готин мини сериал(както и Реката).Радвам се за Once Upon A Time,а за  лятото ще си дръпна на куп Дикси.

# 21
  • Разпиляна във въображението
Ваня, делнах го и си освободих 6 гб. Последван беше и от Фирмата, awake, Алкатраз Grinning

# 22
  • UK
Аштън Къчър е подписал за следващия сезон на Two And a Half Men със заплата около $700 000.

# 23
Аштън Къчър е подписал за следващия сезон на Two And a Half Men със заплата около $700 000.

Това и аз го четох, но тогава защо още нямат потвърждение?

# 24
  • UK
Имат, имат от снощи. Иначе днес и следващите четири дни е официалното обявяване на програмните схеми, днес мисля, че е на NBC, при нас - утре сутрин вероятно.

# 25
  • София
На NBC видях Hannibal, дано да го одобрят, ще ми бъде интересен.
Макар че не знам кой ще успее да влезе в кожата на Ханибал Лектър след брилянтния сър Антъни Хопкинс  Thinking

# 26
  • София
Според мен няма кой. Ужасът, който съм преживяла от неговото превъплащение надали някой може да го повтори.

# 27
  • UK
Ето я програмата на NBC за есента.

Понеделник
8/7c The Voice
10 pm REVOLUTION

Вторник
8 pm The Voice
9 pm GO ON
9:30 pm THE NEW NORMAL
10 pm Parenthood

Сряда
8 pm ANIMAL PRACTICE
8:30 pm GUYS WITH KIDS
9 pm Law & Order: Special Victims Unit
10 pm CHICAGO FIRE

Четвъртък
8 pm 30 Rock
8:30 pm Up All Night
9 pm The Office
9:30 pm Parks and Recreation
10 pm Rock Center with Brian Williams

Петък
8 pm Whitney
8:30 pm Community
9 pm Grimm
10-11 pm Dateline NBC

Събота
Encore programming

Неделя
7 pm Football Night in America
8:15 pm NBC Sunday Night Football

Неделя (Зимата на 2013)
7 pm Dateline NBC
8 pm Fashion Star
9 pm The Celebrity Apprentice
10 pm DO NO HARM

Тези са спрените: Are You There, Chelsea?, Awake, Bent, Best Friends Forever, Chuck, Free Agents, Harry’s Law, The Playboy Club, Prime Suspect и The Firm.

Като цяло промяната е, че Community отива в Петък, а Smash ще започне на полусезона.

# 28
  • UK
CBS поднови CSI: New York за още един сезон, но приключва CSI: Miami, Unforgettable, Rob и NYC 22.

# 29
  • София
Няма го Ханибал, това дали значи, че не е одобрен?
Аз ще гледам REVOLUTION на Джей Джей Ейбрамс  Grinning
GO ON е комедийка с Матю Пери, ще я погледна и нея.
CHICAGO FIRE е пожарникарски, такава тема май отдавна не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт