TV сезон 2012/2013

• 10 383
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението

Излезе първи епизод. Гледах го. Ще го следя, но бих искала да е със субтитри. Все пак тези военни думи и т.н.

# 91
Тъкмо видях,че са го качили в Арена, ще го дръпна .

# 92
Гледахте ли Revolution излезе първата серия.
Защо пише ,че на 17.09 ще е пилотната серия newsm78
А това което излезе сега не е серия така ли newsm78

# 93
Пилотната е. Тестват публиката. То и Lost Resort мисля че започва по-късно.

# 94
  • Пловдив
Записвам се да ви следя.А и бе това есента ще си търся нови сериали Wink

# 95
От трея на Lost Resort малко на Лост ми замириса  Laughing, ями-ями  Flutter (островче нещо, лошички некви там ... дано е готин, чак култов, едва ли   Wink ...мернах един симпатяга  Heart Eyes от сериалчето 'Фелисити'  Simple Smile). Ще се тества  Peace

# 96
  • София
Утре започват Сеновете на анархията. Малко е да се каже, че нямам търпение!

# 97
  • София
Революция гледах - доста добро начало, не знам с колко иновативна идея е...

# 98
От трея на Lost Resort малко на Лост ми замириса  Laughing, ями-ями  Flutter (островче нещо, лошички некви там ... дано е готин, чак култов, едва ли   Wink ...мернах един симпатяга  Heart Eyes от сериалчето 'Фелисити'  Simple Smile). Ще се тества  Peace

На Лост - надали. Обаче мъже в униформи там нещо викащи си и раздаващи команди Whistling

# 99
  • в морето до колене
Снощи са били премиерите на три нови сериала.
Не знам, дали са качени, или ще ги качват в българските торент-тракери, но ще ви ги представя.
Ако някой прояви интерес, ще си ги потърси.

VEGAS по CBS
Криминално-мафиотски. Действието се развива в Лас Вегас през 60-те години на миналия век. Имя няколко интересни лица в каста, които могат да привлекат зрители.

BEN AND KATE по FOX
Семейна комедия, в която братът-мечтател се мести да живее при значително по-отговорната си по-малка сестра, за да помага в отглеждането на 5-годишната и дъщеря.

THE MINDY PROJECT по FOX
Авторски проект на Минди Кейлинг (която тук-там наричат новата Тина Фей на телевизията - писателка, сценарист и актриса). "Докторска" комедия, където главната героиня е отчаяна романтичка, която трябва да се опита да вкара личния си живот в нормално русло, иначе колегите и приятелите и ще го направят насила.

# 100
  • в морето до колене
Ето и още две премиери от снощи.

CHICAGO FIRE по NBC
Според коментарите тук преди време отдавна не сме гледали пожарникарски сериал. Е, ето го.
Предполагам, че ще има доволни да видят Джеси Спенсър отново на екран. Пък и Тайлър Кийни не е за изхвърляне.
Продуцент е Дик Уулф, който стои зад многогодишния и всеизвестен бренд "Закон и ред".

NASHVILLE по ABC
Кони Бритън като май вече залязващата кралица на кънтрито Рейна Джеймс.
Хейдън Панетиър като младата и напориста претендентка за трона Джулиет Барнс.
Аз лично не бих върнала и Ерик Клоуз, който е в ролята на съпруг на Рейна...
Освен професионалното съперничество между двете, явно ще има и достатъчно интриги в личния им живот, с които да ни занимават.
Автор е Кейли Хоури, чийто най-голям успех е филмът "Телма и Луиз".

За ARROW няма да казвам нищо. За него знаят предостатъчно хора.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 09:50 от mia4ik

# 101
Вчера дръпнах Нашвил , заради Кони и Хейдън ,но да видим кога ще му дойде ред за гледане  Wink

# 102
  • в морето до колене
След новините за поръчани пълни сезони на няколко от премиерните сериали, ето и първият "съсечен".

CBS обяви, че сваля Made in Jersey след втори епизод...
Сериалчето изглеждаше като вариация на тема "Професия блондинка", но с брюнетка в главната роля... Всъщност CBS имат проблем с петъчната вечер втори сезон поред. Само че миналата есен оставиха A Gifted Man да си доизкара поне първия сезон преди да го порежат.

Чува се, че следващите на опашката са  The Mob Doctor на FОХ и Guys With Kids на NBC.

# 103
CHICAGO FIRE за мен. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт