Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
на мен ми отговориха почти моментално, дори стана една дълга кореспонденция с поредица от писма  Rolling Eyes

това е информацията в подписа, ако решиш да се възползваш

Скрит текст:
Благовеста Жотева
Мениджър Ключови Клиенти
Розаимпекс Трейд ЕООД
тел.02/8211455
факс 02/8211519
моб 0888676418
www.rosaimpex.com

# 406
  • Чукарландия
на мен ми отговориха почти моментално, дори стана една дълга кореспонденция с поредица от писма  Rolling Eyes

това е информацията в подписа, ако решиш да се възползваш

Скрит текст:
Благовеста Жотева
Мениджър Ключови Клиенти
Розаимпекс Трейд ЕООД
тел.02/8211455
факс 02/8211519
моб 0888676418
www.rosaimpex.com

bouquet

# 407
BBeLLa,не,и аз като теб все още си чакам отговора. Tired
Ще пробвам пак да им пиша,да видим какво ще стане,дали ще ме отсвирят отново. Crossing Arms

# 408
  • Пловдив
И на мен не ми отговарят.
Ще почакам още малко и ще взема да им звънна.

# 409
Здравейте.Във момента съм със ето този цвят но искам нещо по топло като на тези снимки някои знае ли как се води този нюанс и при кои бои го има?

# 410
melanieee намери снимки на нормална дневна светлина на какво искаш, тези са толкова жълти от светлината че не мога да предположа въобще какво имаш предвид, защото според мен на тези снимки русото е пепелна 10ка реално, което не е топъл цвят. На толкова изсветлена основа ще трябва да направиш препигментация имай предвид, иначе няма да се задържи нюанс много.

# 411
  • в 1001-та нощ
melanieee, от това, което виждам на моя монитор -  на тази снимка

Скрит текст:

Лореал преференс имат такива цветове, разгледай каталог, но действително ти е много бяла косата и за напред - ако ще гониш такъв равномерен цвят - трябва да помислиш как да третираш корените, които са с естествен цвят и дължините, които вече са изсветлени доста - основите са различни и трябва да се подходи внимателно  Peace

# 412
Вчера бях в Кауфланд и нещо ме "притегли" към Гарниер 111  Laughing Само,че се заудих Калър Нейчърълс или Калър Сенсейшън да взема  Laughing След 2 минутно умуване спечели по-новата червена опаковка  Mr. Green Дано да съм направила по-добрия избор.
Докато се наканя да си направя тъмни кичури,корените ми порастнаха малко и мисля,че с тази ще се позамаскират  Crazy

# 413
  • София
чакаме снимки. Simple Smile

# 414
  • София
Момичета, моля за съвет. Косата ми е изсветлена с блондор, за последно използвах бес 8.23, но корените ми станаха оранжеви, дължините ми си останаха светли. Естествения цвят е тъмно кафяв. С каква боя мога да си изсветля корените, за да ми стане равномерен с дължините и да не са ми оранжеви корените, а светло руси? Спешно ми е, че утре ще ходя да си купувам боя от магазинчето при съдебната палата. По принцип целя светла осмица , топла с леко бежав оттенък.

# 415
  • София/Дружба
Момичета, ако на някоя от вас са й отговорили от Роза импекс къде в София може да се купи боята може ли да публикува тук адресите, за да не им пишем всички с един въпрос.  Hug

# 416
  • в 1001-та нощ
мисля, че съм ги виждала в ДМ над Лъвов мост, но ще проверя, като минавам, може и по тел. в магазина да се провери  Peace

# 417
  • София
мисля, че съм ги виждала в ДМ над Лъвов мост, но ще проверя, като минавам, може и по тел. в магазина да се провери  Peace
За Мастър ли казваш?

Ако искате мога да говоря с жената, от магазинчето, където я купувам и да ви пратя по пощата? Rolling Eyes

# 418
  • Бургас
Какво мислите относно разсъждението ми, че високия процент оксидант пречи на коректора да "хване" добре?

# 419
  • в 1001-та нощ
мисля, че не пречи  Peace

Аня♥♥, мисля, че имаха каталози на престиж, но какво точно - не разгледах  Blush

Общи условия

Активация на акаунт