Спешно въпросче за лятната ваканция на детето?

• 4 832
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Хърмаяни, отпуската си я вземам за да се грижа за детето.
не съм Хърмаяни , но да попитам  когато не си в отпуск означава ли че не се грижиш за детето ? само на отпуската ли разчиташ ?

# 46
  • София
miss piggy, твоя не е дошъл, а моя го разболя и ми го върна болен. Един месец не можа да се оправи детето. И не само, че не се поинтересува има ли нужда от нещо, не само че не си плати издръжката, въпреки че му казах, че за една седмица лекарствата му струваха 100 лева, ама каза, че така съм му го била дала. #Cussing out
То и при нас се случи нещо подобно. С тази разлика, че не БНД разболя детето, а я беше пробутал на майка си. Тя съвсем умишлено беше завела малката да си играе с болно дете. Поне БНД не каза, че съм я дала болна, защото и той видя другото дете като отидохме да вземем нашето от свекито. Онова дете беше зачервено, очите му сълзяха и едва дишаше.
От тогава не позволявам на БНД да води детето при майка си, защото не се знае какво може да й направи бабата.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:02 от miss piggy

# 47

То и при нас се случи нещо подобно. С тази разлика, че не БНД разболя детето, а я беше пробутал на майка си. Тя съвсем умишлено беше завела малката да си играе с болно дете. Поне БНД не каза, че съм я дала болна, защото и той видя другото дете като отидохме да вземем детето от свекито. Онова дете беше зачервено, очите му сълзяха и едва дишаше.
От тогава не позволявам на БНД да води детето при майка си, защото не се знае какво може да й направи бабата.
има ли разлика ако детето се разболее при другият родител или другата баба , или пък при теб или го прихване заболяване от друго дете в детската градина ?

# 48
bongo_2007 , има разлика- да! Защото после последиците са най-вече за моя сметка - аз не спя по цяла нощ като е болно детето, аз не ходя на работа и си получавам обещетението след три месеца и аз давам 100 лева за лекарства. Поради тези причини и поради още една по-важна, която се нарича ОТГОВОРНОСТ не допускам детето да се разболява по моя вина. Никога не бих го оставила да играе с видимо болно дете, нито бих се стискала да пусна парното за да спестя някой лев докато детето е при мен. Ето днес ми го връща и ПАК е болен. Просто вече нямам нерви. Как докато беше в къщи нищо му нямаше, направих компромис като му го дадох за повече дни и днес ми го връща със сополи и прегракнал. Е, този път вече няма да си мълча. Утре ще взема бележка и дотук с неговите изпълнения. Ако си мисли, че като го взима през седмица, аз ще съм болнични след това да го лекувам и като го вземе здрав пак ще ми го води болен, просто няма да стане!!!  #2gunfire
Хърмаяни, отпуската си я вземам за да се грижа за детето.
не съм Хърмаяни , но да попитам  когато не си в отпуск означава ли че не се грижиш за детето ? само на отпуската ли разчиташ ?
Естествено, че не. Но когато детето е болно не го подхвърлям на друг да ми го гледа и за това разчитам на платената си отпуска, защото като съм болнични после получавам заплата след два месеца, понякога и три. Обикновено отпуската не си я взимам за да лежа в къщи и да гледам тавана или за собствено удоволствие - не мога да си позволя това.

Общи условия

Активация на акаунт