Ани, ха честито бебе на компанията
Видях те на снимка във фейса, как си се престрашила да се пуснете с Никола на тази пързалка, не знам
Ваче, Сашата май е математик
Много хубави заложби са това. Пао, честита рокля
Аз с моята рокля преживях драма, че ми я шиха в едно ателие - исках горната част на един модел и долната част на друг, много простичко беше, но успяха да ми я объркат, чак не можах да повярвам, че е възможно 
А за хапченцата - ще си вървим в комплект с теб, с женските ни неразположения

Абе вече съм на мнение, че сексът си е най-хубав когато човек не си поставя задръжки с пазене. Разбирам го мъжа ти

Чин, ще проходи детето, не го мисли. Аз тъкмо се бях замислила нещо по този въпрос и една приятелка ми вика - след много кратко време тези ти притеснения ще ги забравиш, че си ги имала някога.
Виктор откога го уча да раздава целувки и не ще
Пляска, подскача като все едно танцува и казва чао и здрасти (то е едно и също). И яко скубе и хапе. Но забелязвам все пак, че към момиченцата е по-внимателен 
За кухнята - нашата е държавна, но също е много течна. А супите - Виктор не ги близва изобщо, само една гъбена харесва, за която имам подозрения, че е полуфабрикат.
Аз съм от малък град и за съжаление извънкласните занимания, на които исках да ходя, ги нямаше и се задоволявах с възможностите там. Т.е. художествена гимнастика нямаше, ама играех народни танци и модерен балет. Хубавото на големия град е, че има избор за всеки, ама пък вече стана само пари да имаш. Мъжът ми например много обича тенис, ама от торбата със скъпите спортове, този може би е най, най-скъпия, за съжаление.
Хайде лека вечер
И да спя спокойно си пожелавам, че нали споделих, че напоследък съм малко стресирана.

Сега съм се заканила, че ще чете цялата задължителна литература и няма да гледа картун повече от час на ден. Голямо диване е. В понеделник слагаме шините и ще се наложи да се научи да говори с тях. Което значи, че ще я карам да чете на глас 

всичко не свързано с задълженията ми покрай бебоците и фамилията..