Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Излязоха нови спойлъри за финала,май пише кой умира! Мен ме е страх да прочета,така че нека някой друг да провери,който не го е страх от спойлерите  Mr. Green и МОЛЯ ДА ГО НАПИШЕ В БЯЛО  Simple Smile   bouquet

http://tvline.com/2012/05/15/greys-anatomy-death-season-finale
Не се страхувай, можеш да видиш видеото.

# 121
Двамата господа от клипа смятат, че мъртвия няма да е от катастрофата а някой от болницата и именно Ейприл

# 122
И те като нас само гадаят

# 123
Еиприл

# 124
Дано да са прави за Ейприл 

# 125
  • София/Бургас
Добре де да си говорим честно beloved character Ейприл  Stop
Не мисля, че толкова ще разтърси всички и ще бъде "тъмно" както се изразява Шонда. Щом ще е разтърсващо се очаква герой, който е обичан от много хора, който също така е много повече време в сериала от нея.

# 126
Добре де да си говорим честно beloved character Ейприл  Stop
Не мисля, че толкова ще разтърси всички и ще бъде "тъмно" както се изразява Шонда. Щом ще е разтърсващо се очаква герой, който е обичан от много хора, който също така е много повече време в сериала от нея.

Да.
И да допълня, Шонда казва, че чак са плакали (екипа) и т.н. За Ейприл не ми се вярва... чак толкова да са били луднали по нея ... newsm78
Знам ли.

# 127
  • София
Да не би пък Шонда да има предвид самата смърт като  толкова ужасна, примерно Ейприл да се самоубие или нещо такова? Все ми се струва, че тия от самолета ще останат с повече неясноти накрая, предвид че финалът е сниман преди преподписване на договорите.... Само това "beloved character" не ми пасва на теорията:)

# 128
  • София/Бургас
Да не би пък Шонда да има предвид самата смърт като  толкова ужасна, примерно Ейприл да се самоубие или нещо такова? Все ми се струва, че тия от самолета ще останат с повече неясноти накрая, предвид че финалът е сниман преди преподписване на договорите.... Само това "beloved character" не ми пасва на теорията:)

В едно интервю беше казала, че това ще надмине всички инциденти станали в сериала до сега. Така, че е смъртта като ужасно нещо едва ли ще надмине това.

Имам съмнения, че това обявяването на новината за подновяването на договорите може нарочна да е забавено. Ще разберем в петък сутрин какво ще става.

# 129
Точно преди да тръгна за работа, попаднах на снийк пийк от първите 7 минути на финалния епизод. Пускам ви го, пък аз ще гледам когато мога....

# 130
Последното видео
Скрит текст:
оправдава някои от хипотезите. Дерек е с пострадала ръка( за мозъчен хирург хич не е на добре) Но със евентуално застрашен живот са Аризона и Лекси .

# 131
Добре, изгледах го (извинявайте, аз не пиша често в темата, но това е сериалът, който не ми е омръзнал и с един епизод от как са започнали да го излъчват) и ....като оставим настрана това, което се е случило...всички ми се струва, че реагират изключително неадекватно на фона на професията си, просто.....много ми е странна реакцията им, знам че са в шок, но все пак...

# 132
  • UK
Общо взето всички, кадри, които разнищваме цяла седмица са от първите седем минути. Малко тъпо зарязаха Аризона в началото Grinning
Е, поне показаха и Дерек... :S

# 133
Някой можели да каже какво точно става.В момента не мога да гледам а ми е мно интересно.Мерси

# 134
Скрит текст:
Общо взето от последните клипчета се вижда, че Лекси е най-зле, останалите се движат  . Хич не ми се иска тя да умере .

Общи условия

Активация на акаунт