Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 515
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
от това видео ясно си личи че Лекси е най-зле. Жалко за което, тъй като са добра двойка със Слоун  Cry

# 136
  • софия
Както си личи за Лекси, така и ще гътнат Аризона най-накрая. Врътката ще е, че не са и обърнали достатъчно внимание мислейки че е добре....и после ще почнат самообвиненията и гризенията на съвеста....
Скрит текст:
А Дерек как можа така да си избие сам ръката #Crazy
ненормална ще е цялата серия.накрая ще се пропука там където най-малко сме очаквали. Сто на сто просто.

# 137
Само като гледам тоя sneak a peek и вече ми става адски напрегнато. Ще бъде много тежък епизод. Това е най-чакания финал. Тази нощ сънувам, че сме четвъртък през нощта, и ще гледам филма, и че Лекси е умрялата. Cry И като се събудих не мога да се осъзная, че не сме петък Simple Smile

А не може ли пилота да умре? И наистина умрелия да е от болницата Grinning

# 138
Оооооооооооооооооо
Скрит текст:
Абсолютни истерици всичките, освен Марк и Лекси...
Явно, че ще е някой от тях затова са напълно адекватни, за да си обяснят колко много се обичат.

Верно, че са в шок, но и според мен е малко прекалено, а Аризона много гласовита.
Ръката на Дерек, оооооооох, можеше да поизчака и да я махнат с някакъв лост, железа от самолета бол, все пак носеха и някои медицински материали, въобще Кали я чака доста работа по него Crazy

# 139
Оооооооооооооооооо
Скрит текст:
Явно, че ще е някой от тях затова са напълно адекватни, за да си обяснят колко много се обичат.

Верно, че са в шок, но и според мен е малко прекалено, а Аризона много гласовита.
Ръката на Дерек, оооооооох, можеше да поизчака и да я махнат с някакъв лост, железа от самолета бол, все пак носеха и някои медицински материали, въобще Кали я чака доста работа по него Crazy

Според мен Дерек го направи, защото се уплаши за Мередит

# 140
Баси, пуснаха ни промо 7 минути и нещо, и пак сме на Лекси или Аризона...
Права си е Мамасита Шонда, че хората я мразят...

# 141
Оооооооооооооооооо
Скрит текст:

Според мен Дерек го направи, защото се уплаши за Мередит

Е че какво толкова за плашене, тя го вика и го търси.
Скрит текст:
Отделно, че щом е минала оттам от тази ръка не става нищо и един удар повече или по-малко,
Добре, че ще е Кали  Laughing

# 142
Дерек ще види Бостън през крив макарон
Скрит текст:
Ръката му е станала на пастет. А Аризона също не е никак добре, стърчат меса и кости.

# 143
  • UK
И според мен го направи, защото Мередит викаше като луда Mr. Green
Скрит текст:
Но все пак той не си удря по ръката според мен - няма как да си удря по ръката, а иска да счупи това, в което е заклещена! Но пак... жалко за Дерек и златната му ръчица...

Баси, пуснаха ни промо 7 минути и нещо, и пак сме на Лекси или Аризона...
Права си е Мамасита Шонда, че хората я мразят...

Joy Joy Joy

А и се оказахте прави -
Скрит текст:
Марк не утешава Кристина, нито тя него, а и намества ръката!

# 144
Само се надявам Дерек наистина да не удря по ръката си,защото няма смисъл в това и е прекалено смешно и в същото време брутално...но и в двата случая изгоря и няма да го видим в операционната доста дълго време  Mr. Green

А кой викаше така в първите минути,където бяха Мередит и Кристина? Някаква жена беше,май затисната под нещо?

# 145
Аризона викаше

# 146
  • UK
Аризона викаше като шантава, даже Кристина и каза да млъква! Joy Направо невероятно! #Crazy

# 147
Скрит текст:
Аризона квичеше и после Кристина й каза да млъкне и тя млъкна.
Като гледах това промо, мисля че и следващият сезон трябва да започне с психоаналитици.
Така и не разбрах по това клипче скрито ли се пише или открито... Rolling Eyes

# 148
Според мен това, че не показват в нито един момент какво се случва в болницата най вероятно трагедията ще е там.

# 149
А кой викаше така в първите минути,където бяха Мередит и Кристина? Някаква жена беше,май затисната под нещо?
Аризона.
Скрит текст:
Тя има открита фрактура, която е изключително болезнена, в следващия момент когато Кристина я скастри тя млъкна и горе долу тогава тялото и "взема мерки" и насища организма с адреналин, тя изпада в шок и затова се хилеше неистово, и след това пилотът я върна на земята.

Пояснение за гласувалите за нея, от това не се умира.  Peace
Аризона би умряла при две хипотези, ако костта е разкъсала артерията, но тогава вече щеше да е умряла докато другите се свестят, или ако не ги спасят навреме може да получи тежка инфекция и да умре след 2-3 дни. Най-лошото което може да и се случи, ако това е единствената и травма, е да загуби крака си.

пп
Скрит текст:
От друга страна Лекси е напълно адекватна и не виждам някакви щети по нея като изключим, че е затисната.
Говори нормално значи няма травма на белите дробове, евентуално ще има нещо по корема или долната част на гръбнака

Общи условия

Активация на акаунт