Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 517
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
Скрит текст:
Аризона квичеше и после Кристина й каза да млъкне и тя млъкна.
Като гледах това промо, мисля че и следващият сезон трябва да започне с психоаналитици.
Така и не разбрах по това клипче скрито ли се пише или открито... Rolling Eyes

Аааа те това с психоаналитиците нали го правеха след престрелката. Joy

# 151

Именно, просто ситуацията изглежда още по-травмираща от престрелката в болницата. Crazy

# 152

Именно, просто ситуацията изглежда още по-травмираща от престрелката в болницата. Crazy
Както всъщност каза и Леля  Peace

# 153
  • До морето
Оооооооооооооооооо
Скрит текст:
Абсолютни истерици всичките, освен Марк и Лекси...
Явно, че ще е някой от тях затова са напълно адекватни, за да си обяснят колко много се обичат.

Верно, че са в шок, но и според мен е малко прекалено, а Аризона много гласовита.
Ръката на Дерек, оооооооох, можеше да поизчака и да я махнат с някакъв лост, железа от самолета бол, все пак носеха и някои медицински материали, въобще Кали я чака доста работа по него Crazy

Според мен Дерек го направи, защото се уплаши за Мередит

Е че какво толкова за плашене, тя го вика и го търси.
Скрит текст:
Отделно, че щом е минала оттам от тази ръка не става нищо и един удар повече или по-малко,
Добре, че ще е Кали  Laughing

Ами нормално е Дерек да се притесни, чува я че крещи от някъде, но не знае къде е и какво се случва. Сигурно и той предполага, че тя може да е затисната някъде и се опитва да се освободи, за да отиде да я намери!
Ей половин доктори станахме с този сериал, взехме и травмите да анализираме вече, че и евентуалните последици  hahaha

# 154
Аз предлагам,ако правят българска версия на Анатомията,съвсем спокойно да представим темите,които сме изписали и ще бъдат доказателство за нашата дългогодишна кариера  Mr. Green  така ще се вмъкнем в сериала  Laughing

# 155
Аз предлагам,ако правят българска версия на Анатомията,съвсем спокойно да представим темите,които сме изписали и ще бъдат доказателство за нашата дългогодишна кариера  Mr. Green  така ще се вмъкнем в сериала  Laughing

Става обаче да си искаме и съответни хонорари  Money Peace

# 156
  • софия

Става обаче да си искаме и съответни хонорари  Money Peace
Аз моят хонорар ще го измервам не в пари.

# 157
  • Пловдив
А пилотът при Аризона не каза ли,
Скрит текст:
нещо за изтичане на гориво или на мен така ми се е причуло  newsm78 Ако гръмне и ето гътната Аризона - както всички са надалеч и не могат да я издърпат  Crazy

# 158
А пилотът при Аризона не каза ли,
Скрит текст:
нещо за изтичане на гориво или на мен така ми се е причуло  newsm78 Ако гръмне и ето гътната Аризона - както всички са надалеч и не могат да я издърпат  Crazy

От колко кладенеца още трябва да се вади вода за Аризона  hahaha
Скрит текст:
Какво гориво???
Те са при носа на самолета, нито двигатели има наблизо, нито  вече има искри откъде да се вземат

# 159
  • Пловдив
 Mr. Green само и само да не е Лекси
Скрит текст:
го преместих резервоара отпред  Mr. Green

Тюх, лоша работа - чувствам как ще ставам в ранни зори да гледам серията в петък

# 160
  • София
А в  петък по коя ТВ или в нета ще я пуснат серията?

# 161
Винаги в нета Simple Smile В замунда рано-рано ще я има.

Побъркахме се!

# 162

И още няколко десетки милиона са като нас  Joy Joy Joy

# 163
  • UK

И още няколко десетки милиона са като нас  Joy Joy Joy

Доказателството колко велика е Шонда! Simple Smile

# 164
Велика е тя Шонда,но майка и ще я сърби доста в петък Joy
Моето момиче Лекси ,е най-зле.Чух,че Марк каза на Кристина ,че тя има нужда от кардио,затова взе да и оправя рамото за да се погрижи тя за Лексито.Оффф,все още тая надежди да не е тя.
Може пък понеже пилота изпадна в паника,да вземе да направи нещо и да свети маслото на Джесика newsm78

Общи условия

Активация на акаунт