Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 471
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Шонда ако е утрепала Марк или Лекси ще и викам Шунда  Joy

newsm10

Абе тя ако утрепе някой от тях ще ми развали цялото лято! #2gunfire

/не стига, че Дневниците ми вкиснаха настроението за месец напред, остава сега и Шонда да се из**ре на метеното и край! smile3511

# 106
Запис   bouquet

# 107
Гласувах за Аризона, макар че не ми се иска никой да умира  Cry . Много плача на сериала, колкото и тъпо да звучи и ми е мъчно за всеки герой, който се махне от него

# 108
Олееее, не... В тази тема такива бисери ръсите всички, че простооо...  Joy Joy Joy

# 109
Запис и аз!  bouquet Нее,стига вече с тази смърт,не искам да свиквам,че някой от 6мата ще умре,камо ли Марк,Лекси или Аризона  Cry Cry Cry

# 110
Привет на всички!

единственото ми успокоение е, че Мер, Дерек, Кристина .... ще участват и през следващите два сезона.

Кой искам още да остане ? Е, свикнали сме с всички малко или много. Мисля си, че който и да е "убитият" през следващия сезон определено ще ни липсва.

"Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Justin Chambers, James Pickens, Jr. and Chandra Wilson will all be back.

Read more tv spoilers at: http://www.tvfanatic.com/2012/05/original-greys-anatomy-cast-ret … 10/#ixzz1uxwDK5xd
"

# 111
  • Разпиляна във въображението
Ще умре приятелят на Аризона Simple Smile

# 112
Ще умре приятелят на Аризона Simple Smile
Той си умря човека.

# 113
  • До морето
Оф, запис чак на 8-ма страница  Laughing

Разплаках се на клипчето за Лекси и Марк. Мале, отсега усещам какъв рев ще е в петък, просто не ми се мисли. Аз по принцип си цивря на този сериал, а откакто съм бременна, направо въздух не мога да си взема!

Не искам никой да умира, но поне се надявам да не ни държат в неведение цяло лято, какито направиха 5ти сезон Praynig

Между другото и аз не мога да и простя на Изито за номерата дето ги въртя, все си мисля, че заради нея гътнаха Джордж. Ако беше си казала още в началото, че се маха, ето ти екранно време за Ти Ар Найт  Naughty Сега ги гледам по Дива и Джордж ми е толкова сладък  Hug

# 114
  • UK
Дааа, и на мен ми е много мъчно за него. Единствено той ми липсва от всички, които си заминаха. Беше страшно колоритен персонаж, голяма скица. Ех, Джорджи... Tired

# 115
  • Разпиляна във въображението
Да не съм проспала този момент. Последно не береше ли душа?

# 116
  • в сърцето на един мъж...

Ако ти си, то и аз съм - до колкото си спомням в последната серия го отвориха и затвориха. Не умря.

# 117
Ами не даваха самото издъхване, но е отписан. За това и Аризона каза на Кали да не я оставя никога.
Да идва този петък, че вече съм така  smile3511

# 118
Мисля,че никой няма да умира!

# 119
Излязоха нови спойлъри за финала,май пише кой умира! Мен ме е страх да прочета,така че нека някой друг да провери,който не го е страх от спойлерите  Mr. Green и МОЛЯ ДА ГО НАПИШЕ В БЯЛО  Simple Smile   bouquet

http://tvline.com/2012/05/15/greys-anatomy-death-season-finale

Общи условия

Активация на акаунт