Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Да, ама на Джаксън му е забранено да мре!

# 91
TheLight не е Ейприл, имаше спойлери, че ще им продължат историята с Джаксън...
Новата линия с християнските угризения дава богати възможности за драма.
А за да остане тя в болницата пак опираме до Лекси  Mr. Green

Кашата е пълна,  Crazy а има още 2,5 дни

# 92
Който и да умре ще има пари за Ейприл, Оуен каза, че има място но не и пари за да и плаща. Така,че който и да умре Ейприл остава.

# 93
  • София/Бургас

Още в четвъртък, след епизода според мен, ще гръмнат фенските форуми, защото който и да умре е любимец на определена група.

# 94

Още в четвъртък, след епизода според мен, ще гръмнат фенските форуми, защото който и да умре е любимец на определена група.

Аааа няма да проверявам в 3 часа кой е бил, ще си изгледам сутринта серията на хубаво копие и тогава ще намина насам да споделя впечатления под бутон  Laughing

# 95
Искам от днес да прескочим на петък сутрин  направо, нямам търпение за епизода но пък после започва голямото чакане до септември.

# 96
  • София/Бургас
Искам от днес да прескочим на петък сутрин  направо, нямам търпение за епизода но пък после започва голямото чакане до септември.

То тогава ще бъде по интересно, или ще знаем повече, или ще останем "на тъмно" до новият сезон.

# 97
  • софия
Ее, тя Кали вече я трепа веднъж, кара я да реве, така че стига там драма, време е на някой друг Mr. Green
Абсолютно,
затова мисля, че Аризона я чака парализа.
Прогнозата ми е между няколко серии и половин сезон и после Дерек ще я направи като нова.  Mr. Green
Остава да видим сега Джеската за кого е изклюкал, че ще ритне камбаната  Flutter
A я си представете че пострадалата парализирано е Лекси. Дерек е шострадал и не може да оперира и познайте кой ще трябва да спасява Лекси. Джулия не беше ли и тя неврохирург?! (дано не греша и не заблуждавам някой).
 И колко по оплетено ще стане ако не се справи и вземе че Лекси си замине на нейната  маса или пък остане така до живот в парализа...и ето ти нова посока за интирги- нарочно ли или не, съответно безкрай възможни производни в триъгълника на взаимоотношенията между Лекси Марк и Джулия? newsm78

мисля че трява да получаваме хонорар като част от екипа.КГБ пасти да яде Mr. Green

# 98
Джулия беше очен хирург, доколкото си спомням.

# 99
Джулия е  офталмолог.  Може пък да се наложи Мер да я оперира тя нали до преди опита беше специализантка на Дерек.

# 100
Точно така Джулия е офталмолог.

Няма кой да позволи на Мер да оперира сестра си, има правила все пак.

Която и да оцелее или и двете Лекси или Аризона ще имат сериозни проблеми...

Но при всяко положение Аризона ще е, ако не парализирана, то с премазани крака...
Пилотът ръкомаха, а нея не я виждаме в промото в нито един момент изправена, само легнала и седнала.

За Лекси щетите могат да са и по-нагоре, кормната област и гърдите.

# 101
Те в такъв случай няма да позволят и на Марк да се включи в операцията защото със сигурност ще има изгаряния и други наранявания за пластичен.

# 102
  • София
Аз въобще не гледам сериите от поне два месеца насам, само ви чета. Голям кеф, ви казвам Laughing Не КГБ, направо сте ЦРУ, Мосад и МИ6 накуп Joy
Като свърши сезонът, дръпвам си го накуп и си го гледам с кеф. Това пускане на серии през 3 седмици нещо ме издразни много тази година.

# 103
http://www.tumblr.com/tagged/jesse-williams?before=1336833532

Предполагам Бумър говори за този спойлър. В него се казва, че Ейвъри е прекарвал много време със загиналия, което сякаш изключва Аризона. Предвид, че за Марк и Ейприл се каза, че няма да са те, остава Лекси. Confused Освен да са подвели съзнателно публиката и се окаже някоя голяма изненада.

Случвало ли се е нещо такова преди? От скоро следя сериала и не знам как е било, когато примерно Джордж умря. Имало ли е официални изявления, че няма да е той, и само промотата да са заблуждаващи или може да се има доверие на тези официални спойлъри?

# 104
Момичета, забелязахте ли, че последните няколко сезона когато има пауза или фин  винаги има Слекси интрига  
И поздрав за Слекси феновете с този клип.

Общи условия

Активация на акаунт