Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 541
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Тъй наречената Шонда, Шонда ли е Монда ли е .. не ги знам не ги познавам, ама ако убие Лекси ще и трябва да търся как да се свържа с нея да ги наредя едно хубаво, да я питам аз нея как така ще я гъта .. Трябва да е живо за да се върне при Марк, те са един за друг... Нищо интересно няма при Аризона и Кали, така че...

# 166
  • Разпиляна във въображението
Има логика да е Лекси. Какво става с нея напоследък - обяснява се на Марк. Е, каза си всичко, няколко пъти. Той не взе окончателно решение по отношение на другата. Така че - Лекси е логичен избор.

# 167
Искам още да гледам. Нямам търпение вече да дойде петък.

# 168
Може пък понеже пилота изпадна в паника,да вземе да направи нещо и да свети маслото на Джесика newsm78

Айде да не е Джесика, а Аризона  hahaha

Всъщност пилотът е Джеймс ЛеГрос, не е някой хванат от улицата, значи ще има хубави диалози и там.

Марк каза, че Лекси има тахикардия, т.е. неравномерен пулс

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 20:10 от Boomer

# 169
  • sf
Скрит текст:
Уф, много кърваво ми дойде промото Rolling Eyes

# 170
  • софия
Да отварям ли вече за залозите? Сега ако не забогатея кога Mr. Green

# 171
  • София/Бургас
Шонда не знам какво мисли да прави през следващите 2 сезона, ама от тези хора доктори не става вече. Дерек с този пастет ме виждам как може да оперира и как въобще ще се възстанови тази ръка. Аризона ще бъде закърпена от Кали и ще оживее. Обаче Лекси много зле изглежда.
За психотерапията дано не викнат пак същия от инцидента, че никаква не я свърши предният път.

# 172
Сега ако не забогатея кога Mr. Green

Ахаха! Другия сезон трябва да залагаме стабилно!

# 173
Коя е Джесика?

# 174
Може пък понеже пилота изпадна в паника,да вземе да направи нещо и да свети маслото на Джесика newsm78

Айде да не е Джесика, а Аризона  hahaha

Е,за малко съм излязла от филма,затова и викам Джесика (Капшоу)

# 175
Ама моля ви аз едва запомням имената на героите, вие и актьорите смесвате Mr. Green Придържайте се към сценария Twisted Evil

# 176
# 177
За психотерапията дано не викнат пак същия от инцидента, че никаква не я свърши предният път.

Ама защо така, виж колко добре се справи с Теди  Heart Eyes

Ама моля ви аз едва запомням имената на героите, вие и актьорите смесвате Mr. Green Придържайте се към сценария Twisted Evil
smile3532

ОКеееей

# 178
  • София

Joy Joy Joy Joy

Уф бе, да си кажа - и аз не искам Лекси да умира, 2 сезона  newsm78 ли вече чакаме да се съберат с Марк и сега ако умре...много ще ми е тъпо. Не че искам да е някой от другите, дори и толкова непопулярната Ейприл (мисля че има какво да става там с Джаксън - харесват ми, лудичка си е тя, ама пък ми е симпатична), но толкова се надявах на Слекси  Naughty

# 179
  • София/Бургас
Ама защо така, виж колко добре се справи с Теди  Heart Eyes

Ми той само това направи или по правилно оправи Теди. Никаква психо терапия нямаше. Той раздаваше листчетата - както му скимне. Алекс беше със страх от асансьорите и не желание да махне куршума. Лекси беше психясала, заради пациент и я бяха освидетелствали против волята, упойха я и проста, ако не се лъжа 30 часа. Кристина я пусна без въобще да е излекувана, заради натиска на Оуен и Теди. А уж до водеха водеха един от най-добрите  специалисти при травми от големи инциденти.

Общи условия

Активация на акаунт