Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Добре съм ви заварил дами и тук-таме по някой господа.
Да се включа и аз в темата и по темата- сериала го гледам по стечения на обстоятелстава
\ причината- по подразбиране\.
Като изключа факта че е първия от този жанр, който гледам не е лош дори напротив.  Интересен замисъл и добро послание- сега разбирам защо жена ми вечер през вечер кърши пръсти и скубе коси пред монитора. Е малко са поизкривили образа на този дългокосия мачо, превръщайки го в твърде нереалистичен образ, в който жените търсят отражението в реалния живот, но се преживява. Иначе ви се възхищавам на упоритостта и ентусиазма, с който изписвате тези страници признавам си това е приоритет единствено и само ваш.

# 301
  • Пловдив
Лелеее, днес цял ден препускам след вас и не мога да ви стигна  ooooh! Страхотна дискусия видях, поне дотам до където стигнах  Peace Мисля, че всяка една от нас има има своите мотиви за да вижда нещата по един или друг начин. И това е напълно нормално да е така , всеки пречупва през собственият си мироглед . Истината в крайна сметка за мен е една- сценаристките са перфектни в работата си щом успяват да  накарат толкова хора да се вълнуват и съпреживеят болките и радостта на героите им  Peace Отивам да ви дочета , че съм на 16 стр.

FATMAGÜL&KERİM _Dilberim_ by Dass

Специален поздрав за Злати.
Това не мога да го подмина. Ванче, трогната съм мила Как знаеш слабото ми място  Blush, макар че за мен тази песен е свързана с Аси , обожавам го клипчето от филма, но и това е станало много добре. Малко по-друга версия е песента . Сърдечно ти благодаря  Hug

# 302
Тук като гледам е вечерта. Щом седят на това малко диванче един до друг и тя е заспала на рамото му, нещата няма да са минали толкова зле. Вероятно са обсъдили и Мустафа и п.б.н.
Може да се муси Керим, защото е емил други планове не включващи заспала младоженка.
Всъщност, като се загледах, май не се муси, а гледа с интерес.

Може би репортаж за издирването трупа на Мустафа?..... Сигурно показват снимка на издирвания.

# 303
На Керим пък как веднъж не му съобразиха нещата с ръста..То от едни кукленски чашки му дават да пие чай и се чуди как да я хване с тези дълги пръсти.Сега пък го хранят на тази ниска масичка и сигурно си бие главата в коленете като се наведе..Не съобразена работа!

# 304
  • Враца

Тук като гледам е вечерта. Щом седят на това малко диванче един до друг и тя е заспала на рамото му, нещата няма да са минали толкова зле. Вероятно са обсъдили и Мустафа и п.б.н.
Може да се муси Керим, защото е емил други планове не включващи заспала младоженка.

На мен дори ми се струва, че има леко загадъчна усмивчица.

# 305

Аз не го виждам нацупен на тази снимка! Изглежда ми така,все едно има тъничка дяволита усмивка леко "под мустак"(които разбира се липсва). Доколкото виждам нашата младоженка е бая уморена!
Може да има защо!(я е плевила цветята,я е мила много чинии,нищо не се знае!)
 Peace

# 306
  • В Града на Липите
Борис Б , добре дошъл.

mama_an_ji  Peace, сега и аз забелязах.

# 307

Може да се муси Керим, защото е имал други планове не включващи заспала младоженка.
Според мен има и лека усмивка.

# 308
Здравейте в този мрачен и дъждовен вторник ooooh!Днес настроението в темата е в унисон с времето Peace
Подкрепям изцяло поста на Мимата
Въпреки,че съм една от най-отявлените Керимки,нито за момент не ме споходиха мисли като на постнатия цитат от Норитка Peace
Всеки гледа от своята камбанария PeaceЗатова се получават оживените дискусии-ако мислехме всички по един и същ начин,нямаше какво да анализираме PeaceУважавам мнението на всички и моля не ме разбирайте погрешно Naughty
Неведнъж получихме професионално мнение за състоянието на К и Ф,изказаха се доста предположения-основното беше,че дори е рано за възстановяване от такава дълбока психологическа травма!Визирам и двамата!Мисля,че неслучайно сериала се ползва като наръчник за такива изтерзани души! Peace
Още малко и ще канонизираме Керим и ще анатемосаме Фатма-грубо казано ooooh!
Еми не съм съгласна!И ако на някой му се гледа любовен сериал,може би трябва да се насочи към друг вниманието!
Аз мисля,че всичко се предава достатъчно достоверно!Само преди няколко поста едно момиче писа,че и трябва още дълго да забрави всичко!
Да не се превръщаме в ментори и да назидаваме Е. и М.,защото и те се съобразяват с проф.мнение на психолозите!Нека да видим серията,която така разбуни духовете,и тогава ще си кажем мнението!
Спомнете си каква беше спонтанната реакция на много от нас след края на 74 серия ooooh! Чак след многократно преглеждане и превод се обясниха много неща.Да не избързваме!
Аз определено не съм огорчена от подсказките-и вчера писах,че ще има да се напасват двамата-те едва сега се откриват насаме! PeaceАбсолютно съм убедена в щастливата развръзка!

# 309
Здравейте Hug

Evelin  Hug Dani_Kroki  Hug силно ви прегръщам     bouquet съпричастна съм към болката ви ,но и се възхищавам на смелостта да споделите с нас нещо толкова лично Peace

В последно време едва ви изчитам Heart Eyes и проблема не е във вас , а в мен ,че нямам време Grinning

облачното време ли е виновно ,че така сме се сдухали ooooh! наистина трейлърите често са много подвеждащи Crossing Arms  
А Керим и Фатмагюл преодоляха толкова много беди,разочарования,битки и какво ли не- доказаха че са силни ,когато са заедно- вярвам ,че ще се справят и с това Peace

Освен това,екипа на филма се придържа към манталитета,традициите народопсихологията на своята страна, а не към нас- може би не винаги ще разберем мотивите им подобаващо newsm78

Мечтая си за втори трейлър, в който да надникнем за миг в ПБН Embarassed

# 310
  • София
Хриси,е как да не ти се получава... Искаш трудова злополука ли да стане с мен? Умори ме от смях,ей!

И понеже сте много омърлушени-и аз да се включа в купона...
Моля,без домати,че вече няма къде да ги слагам!  Peace
Репортаж 1
Скрит текст:
Мислите на Керим,сутринта след сватбата,приготвяйки масата:
"Ето я,моята приказна фея,осветена от слънчевите лъчи...
Как тихо пристъпва в денят ми ,като вълшебна мелодия...
Потапям се в погледа й,като в бушуващ океан...
но не ще се удавя,
защото зная,че тя е като пристан за мен...
Аз ще я пазя от злото в света ,
само тя  да пожелае...
и ще бъда нейна опора до края...
Тъмните облаци  ще разделя ,
за да има само светлина в нашите  дни,
и в нощта тихо до нея пак  ще стоя,
за да я пазя от кошмарите,
макар и отлетели далеч...
Тя ще бъде сълзата в окото ми,
моят дъх и усмивка в нощта...
Двама с нея ще полетим към Рая,
носейки се на крилете на Любовта...
Толкова нощи мечтах за това,
да е моя и в деня и нощта!
Благодаря ти,Господи,
че ми я даде,
ще я пазя като зеница,
както бе и досега!
Обичам я и зная че любовта ми е споделена...
Ще я нося в сърцето си,
като ценна частица от  Рая!"

Сяда на масата и казва на Фг:
-"Любима,нека се подкрепим тази сутрин,че много работа ни чака!"
И се подсмихва дяволито!
smile3501 smile3501 smile3501

smile3501

само суперлативи   bouquet  bouquet  bouquet
хриси и за теб   bouquet  bouquet  bouquet
Борис Б добре дошъл   bouquet  bouquet  bouquet

# 311
Малеее,  да разбирам, че ме хвърляте в дълбокото и да си ги търся сама подсказките и трейлъра  Laughing
Явно не сте на кеф, случва се!  Hug
Малчева  Hug, Дани  Hug, здравейте! Имах жесток работен пристъп, жесток  Mr. Green! При нормални работни пристъпи успявах поне да ви чета, този път йок, кога ще наваксам не е ясно!

# 312
  • Враца
Добре съм ви заварил дами и тук-таме по някой господа.
Да се включа и аз в темата и по темата- сериала го гледам по стечения на обстоятелстава
\ причината- по подразбиране\.
Като изключа факта че е първия от този жанр, който гледам не е лош дори напротив.  Интересен замисъл и добро послание- сега разбирам защо жена ми вечер през вечер кърши пръсти и скубе коси пред монитора. Е малко са поизкривили образа на този дългокосия мачо, превръщайки го в твърде нереалистичен образ, в който жените търсят отражението в реалния живот, но се преживява. Иначе ви се възхищавам на упоритостта и ентусиазма, с който изписвате тези страници признавам си това е приоритет единствено и само ваш.

Добре дошъл на мъж No 2! Simple Smile

# 313
  • София
Да, и аз си взимам думите обратно-на тази снимка с вечерята е спокоен и леко усмихнат/но само на тази/.Ако не се заглеждаме подробно във ФГ спокойно можем да си я представим бременна с коремче,хапнала и сладко спинка до милия си съпруг.

Като гледам тези мъжки попълнения,моят мъж от кога ме заплашва,че ще се регистрира да ме видел той мене,какви ги върша, и почвам да съм нащрек  Joy Joy Joy

Борис,добре дошъл!
nianta,нямам ги,мила,тоя път дори не ги четох подробно,съвсем целенасочено.

# 314

На мен дори ми се струва, че има леко загадъчна усмивчица.

И за мен на лицето му има усмивка.Но и също така все още не знаят за Мустафа съдейки по облеклото им когато ги дават ,че Фатма  чу по новините и четеше писмото.

Общи условия

Активация на акаунт