Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 182
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • В Града на Липите
nianta , липсваше ми  Hug

За теб:

Скрит текст:

Резюме:

След първата си нощ заедно,и Керим,и Фатмагюл разбират,че съвместният живот заедно,е по-труден,отколкото са очаквали.Раната от миналото може да бъде излекувана само от времето.Новината за смъртта на Мустафа,напълно премахва радостта от сватбата.Рахми и Мукаддес,включително всички останали са ужасени от положението.От друга страна,Кадир и Фахреттин,трябва да кажат за смъртта на Мустафа,на Асу.В същото време Мукаддес се възползва от ситуацията,за да съобщи на Фатмагюл.След Сърдечната криза,Решат Яшаран,успява да прескочи опасността за живота си.Но това спасение,не е без последици.Яшаран са на път да се свържат със Селим,идва краят на Яшаран.Фатмагюл и Керим,за пръв път прекарват време като истинска двойка,в къщата си.Тишината и вината,заради „първата нощ”продължава,Керим разбира че това ще ги отдалечи един от друг,за това предприема първа стъпка.Мустафа,без никого,поема към последния си път.Дори да е извън живота на Фатмагюл и Керим,Мустафа все още продължава да ,оставя тъмна сянка след себе си.

Енгин Акюрек Хайран Сайфасъ:

1 Чаканото не е така както са очаквали, все едно е станало хей така...няма ли да се отърват от травмата тези, пита Меджхул.

2)  В деня на раждането на сина й Асу научава за смъртта на Мустафа. Краят ли е това за Асу? Или начало?

3) Кого ще избере Дениз? Реши ли, Мехмет ли или Емре...Мехмет май много страда казва Меджхул.

4) Толкова обикновено ли беше, какво беше? Боже, защо става все така? Това положение няма ли да се оправи?Фатмагюл и Керим разочаровани ли са?

5) Керим: Не си спокойна...искаш ли да легна в другата стая? Какво става, казва Меджхул.

6) Приятели,прескоченият момент в краят на 74 еп,ще бъде показан в началото на 75 еп.Фатмагюл и Керим стават мъж и жена на истина,само че поради големите си очаквания,поради това че са чакали дълго този момент,и заради постоянните мисли как ще преживеят всичко това,са разочаровани.Това е причината за "студените ветрове"на сутринта.Времето,за да свикнат един с друг ще бъде болезнено,разбира се и с това ще се справят.

7) Преди да умре, Мустафа пише писмо за Фатмагюл, Керим със собствените си ръце дава писмото на Фатмагюл.

Sunglasses По време на писането на писмото,Мустафа плаче,една сълза пада върху листа,колкото и да не личи,къде е паднала..четейки писмото,сълзата на Фатмагюл пада на същото място.

Бисена:

Фатмагюл и Керим остават един ден сами,далеч от всички...В къщата си..
Можеби ще изгледат запис от сватбата..
Кадир се чуди как да каже на Хаджер за Мустафа..
Емре и Дениз се надяват да изкарат един ден сами, само че и Мехмет се присъединява..
Решат Яшаран идва на себе си, само че...
Керим и Фатмагюл говорят за онази нощ..По-точно Керим..
 След Мустафа остава нещо...Какво може да е според вас?
Съществен епизод...

bilgisayam.com

В 74 епизод на „Каква е вината на Фатмагюл”, К и Ф
най – накрая се ожениха. Всеки от нас очакваше щастливи дни за КиФ, след свадбата.
 Но се случи точно обратното. Керим винагио беше този, който подкрепяше Ф, опитвайки се да и помогне да се справи с миналото и да забрави. Този път обаче е моментът в който Керим започва да си задава въпроси за неговото минало. Тези от вас, които ще гледат следващият епизод ще видят Керим, който ще бъде принуден да се сблъска лице в лице със собствените си проблеми от неговото минало. Сега е ред на Ф, да подкрепя Керим.
Във същото време, новината за смъртта на Мустафа, достига до двамата.

п.п. Ето ти и трейлъра:
http://www.dailymotion.com/video/xqtp3l_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … yyyyy_shortfilms#

# 316
Да обърнем внимание и на другите снимки. Например на тази:

Скрит текст:

Много лошо гледа тука.  Thinking

# 317
Момичета- дайте ми линк към преведената серия, но ако я има в ю туб.

# 318
Скрит текст:

# 319
Уважаеми Дами,Dobro_mir

Извинявайте,че не е по темата,но аз като една "проста" секретарка изказвам дълбокото си съмнение,че уважаемия Dobro_mir по който всички се прехласвате е мъж!Няма мъж на света който да говори по този начин и да има такъв изказ..!

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."

Уверявам ви мъж е та дрънка!Има чудесна съпруга и малки съкровища!Поздрави и целувки на цялото семейство!

Привет Верче.   bouquet И те ме разконспирира?!? Ужас. Снощи и Кали ми писа на лични,че ме е хванала, по начина по който пиша. От 2 дни съм в България. Щом си тук явно и ти си фен на КВФ. Аз много не си падам по този сериал,но тук се забавлявам чудесно с 2-3 недоволни булки.Лек и хубав ден ти желая. Simple Smile
Извинявам се за спама

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 22:50 от Dobro_mir

# 320
  • София
mama_an_ji , Хриси, ха дано сте прави за дяволита усмивка на Керим, писна ми да го гледам притеснен, объркан и търсещ одобрението на Фатма...
Добре дошъл при нас, Борис Б...

# 321
  • Враца
Малеее,  да разбирам, че ме хвърляте в дълбокото и да си ги търся сама подсказките и трейлъра  Laughing
Явно не сте на кеф, случва се!  Hug
Малчева  Hug, Дани  Hug, здравейте! Имах жесток работен пристъп, жесток  Mr. Green! При нормални работни пристъпи успявах поне да ви чета, този път йок, кога ще наваксам не е ясно!

http://www.dailymotion.com/video/xqtp3l_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … yyyyyy_shortfilms

трейлъра

# 322
Здравейте и от мен!
Хрис и аз бях увесила нос ,но като като влязох в кръчмата и всичко се нареди Joy

# 323
  • София

В една неизвестна кръчма край Босфора. Името не се чете.

Изгрев. Летят гларуси.
На една маса в ъгъла спят Едже и Мелек потънали в листи, повечето смачкани. Влиза Хилял с гръм и трясък и удря една празна бутилка по масата.
- Е, това не го очаквах. Екипа ви чака от два часа на снимачната площадка, а нямаме сценарий. Берен си изгриза три нокътя, Енгин от въртене счупи един стол, добре че Есра започна да разправя вицове да разведри малко атмосферата.
Едже и Мелек надигат глави и разтъркват сънено очи.
- Давайте веднага сценария за 76-ти епизод.
- Хилял, недей с лошото моля те – протяга се Едже. – Ей ти го сценария. Да не мислиш, че е толкоз лесно да се напише. И то изненадващ.
Хилял грабва три смачкани листа и чете:
- Вечер. Керим простира на двора... Абе вие добре ли сте? Как ще простира Керим, ми това си е жива кастрация, Мелек стига се прозява дай ми тоя химикал – тя зачерква сцената и пише на глас: - Вечер. Фатмагюл простира на двора, Керим й подава щипки. Е, така вече може, да не беше блял докато тя го настъпваше на сватбата. Мелек искам после да напишеш продължение на сцената. Керим изпуска една щипка и двамата започват да я търсят в тревата... ти си знаеш, да не ти обяснявам сега.
Мелек изсумтява съгласително.
- Така, втора сцена – чете Хилял. – Сами по молба на Хаджер отива в моргата да уреди погребението на Мустафа, обаче трупа е изчезнал... Ха! Не ми казвайте, че Мустафа е жив?
- Ааааааа, сакън. Чисто умрял е – провиква се Едже. – Мелек, нали е умрял?
Мелек кимва:
- Да, умрял е. Просто са му загубили трупа в моргата и на края на серията ще го намерят. Леко вмирисан, но чисто вдървен.
- Добре. Така може – сагласява се Хилял и минава нататък: - Фатмагюл, облечена в синя рокля на цветя е понесла кошница с обяд към работилницата на Керим. Върви по улицата и си тананика. Пристига и що да види. Дългокрака блондинка с розов минижуп обяснява на Керим, как точно да й завари оградата. Фатмагюл трясва кошницата на тезгяха и се фръцва... Тая сцена направо я режа – тя зачерква смело. – Въобще не ми се вързва с каузата. Пък и къде ще ви търся сега дългокрака блондинка. Още хонорари, още разходи. НЕ!
Тя поглежда третия лист и вижда, че е празен.
- Това ли беше? Абе вие подигравате ли се с мен? Веднага ставайте и се качвайте в колата, паркирала съм я отпред. По пътя ще се разпрявям с вас.
Докато шофира, Хилял се обажда по телефона:
- Есра, кажи на екипа, че днес ще снимаме само с Фърат, другите да си ходят. Е знам, че е умрял Мустафа, ама още не сме го погребали. Докато го уморим брадясахме, сега докато го погребем, чок зор ще видим. Днес ще преследваме трупа му из моргата. А, и кажи на Берен и Енгин да се върнат по тъмно, ще простират. Какво ми се причу, Енгин да не счупи някой стол пак. Кажи му да престане, че ще му ги удържа от хонорара. Какво каза Енгин? А, добре, ще предам. Айде чао, че шофирам и ще ме глобят.
- Какво искал Енгин? – пита Мелек.
- Иска сцена с бой. Тази п.б.н го е изнервила, и трябва да освободи напрежението. Така че, му напишете сцена с бой. Знаете, че на двамата с Берен им угаждаме от време на време.
- Ох, Едже... трудна работа, ми то не остана с кого да го сбием. Какво ще го правим сега?
- Как не остана бе Мелек, ами с Кузей ще се сбие. Чудна сцена ще стане.
Хилял набива спирачките и се обръща назад.
- Знаех си аз. От две седмици подозирам някаква конспирация. Кои сте вие, и къде са ми сценаристките?
- Славенко, сто пъти ти казах, да внимаваш с тоз Кузей – изсъсква по-тъмната особа.

# 324
   Ето, няколко снимки, репортаж и дегизираните Е и М бяха достатъчни  Hug (Хриси, другия път промъкнете сценария за финала и гледайте да не Ви познаят). Благодаря за което   bouquet   Между другото имам подозрения, че  на тази снимка още не знаят за мусти. Тук са с дрехите от сутринта, както и на снимката с кучето. Иска ми се напрегнатата серия, поне да свърши добре, както беше със 70. През цялото време тъжихме с тях, но после за 3-4 минути ни върнаха усмивките като му се появи на вратата. И тази серия явно ще тъжим с тях, но да ни върнат усмивките после   Naughty

Мили момичета, със съдби сходни на тази на Фатмагюл, не се предавайте и не се отказвайте от личните си борби, вземете добър пример от нея и не  се страхувайте да говорите, защото вие вина за случилото се - нямате!   Hug  

# 325
Добре съм ви заварил дами и тук-таме по някой господа.
Да се включа и аз в темата и по темата- сериала го гледам по стечения на обстоятелстава
\ причината- по подразбиране\.
Като изключа факта че е първия от този жанр, който гледам не е лош дори напротив.  Интересен замисъл и добро послание- сега разбирам защо жена ми вечер през вечер кърши пръсти и скубе коси пред монитора. Е малко са поизкривили образа на този дългокосия мачо, превръщайки го в твърде нереалистичен образ, в който жените търсят отражението в реалния живот, но се преживява. Иначе ви се възхищавам на упоритостта и ентусиазма, с който изписвате тези страници признавам си това е приоритет единствено и само ваш.
Добре дошъл, Борис, и за мен това беше първия филм които изгледах от турските сериали, после и Облака сега се оглеждам за нов, много мъже гледат филма и съм сигурна че го харесват, но са малко, които го признават smile3501 smile3501 smile3501 все пак е прието жените да са по-романтични...

# 326
Привет на всички!
Слизам от балкона заради oma на която искам да изкажа искрените си благодарности за клипчето „Настроения”.OMA,невероятна си.

Всъщност чета ви,но като че ли изпадате в някакви крайности,които не мисля,че имат много общо с филма като своеобразен продукт на изкуството.Ние сме длъжни да приемем нещата така ,както ни ги представят,а не да си измисляме нови сценарии.Всеки има право да харесва нещо или не и не мисля,че с вашите постове от последните страници наистина приемате,че това е право на всеки.Едно е да се обосноваваш с факти от филма,а съвсем друго с твърдения-клишета.Виждам,че почти никой не прочете последния ми пост от края на миналата тема,никой не отговори на въпроса ми тамам ли му е,а оттук следва и един друг въпрос,но за него е още рано,защото все пак трябва да видим какво ще ни предложат в следващите серии.Аз имам търпение.Пожелавам ви приятен ден!

# 327
Рива, направо ме разби със сценаристките, счупих си стола пред компа от смях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 328
Бях решила да не пиша докато не изгледаме серията в четвъртък, но все пак ми се иска да ви попитам нещо -  не мислите ли, че може би Ф. чу от телевизията, че Мустафа е изпратил убиец за Керим. Затова да е изтървала чинията. Имайки опит от предишни трейлъри, знаем, че те са подвеждащи и заблуждават общо - взето аудиторията.  Някои от репликите не винаги са на точното място (т.е. не съвпадат с кадрите), затова пак ще кажа - аз съм оптимист за една силна и увлекателна серия. Дано четвъртък да дойде по - скоро!

И аз такива подозрения имам!

# 329
  • Стара Загора
Хриси Hug,Малчева Hug мерси newsm51 newsm51 newsm51!!!
Нианта Hug ,привет wavey!
Ома Hug,клипчето с настроенията на Керим е много хубаво!Благодаря  newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт