Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 129
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Мила, Хриси.
Благодаря за репортажа. Значи все пак се разходи до Босфора.
Много ми е смешно. smile3532  rotfImbo  smile3534

Скрит текст:
Чудя се дали да не покажа от снимачната площадка сцената с щипките. Ама ми трябва още малко сценарий, че така ми е малко кратичка. Те нали обещаха да я допишат Еджето и Мелек . Като съберат падналите щипки веднага пускам репортажа от снимките.

# 331
Добър ден на всички дами.Направо сте ужасни.Накарахте ме,вместо да си пусна Облака,отново да гледам последните 15 мин на 74 еп!?! Искам първо да кажа,че не съм фен нито на Фатмагюл,нито На Керим.Погледнато от мой ъгъл,нещата си отиват към раздяла и това може би е най-правилния ход от страна на Керим.На 100% съм сигурен,че в п.б.н. той заведе съпругата си в рая,но той за кой ли път остана пред райските порти и не успя да влезе,жертвайки се за своята любима.Затова и бяха тези погледи на сутринта.И аз бих гледал така отчаяно и леко ядосано, ако знам че вечерта е била супер за жената до мен,а сутринта виждам този празен и неказващ нищо неин поглед?!?
Насила хубост не става.За мен най-реално би било и той да получи ефективна присъда (разбира се доста по-лека),да я излежи и възползвайки се от това че е в затвора,да поиска развод.Той няма с какво повече да  е полезен на Фатмагюл.Единственото което аз бих направил в такава ситуация,за да не посегна на живота си,е да и пожелая "успех в живота" и всеки да тръгне по своя си път!?!  Hug
Peace Peace хабсолютно съгласна съм, макар и да не съм мъж.

# 332
  • Пловдив
Хриси, а не, ще се разправяме  Crossing Arms Ама как ще ми вмиришеш Мусинко , ти нямаш сърце, не помисли ли поне мъъъъничко за мен  Cry Добре, че поне го одърви накрая

Добромире, дай доказателство, че си мъж де  newsm53  Laughing

Добре дошъл на Борис Б Hug, бг мама се коалира с бг татко  Wink Peace

Ома   bouquet благодаря за удоволствието  Hug

# 333
  • В Града на Липите
Ето ви един виц за следобедното кафе, преди да отлетя:

Скрит текст:
Фатмагюл е извадила шевната си машина на двора и си шие нова рокля на цветя. Керим седи до нея и прави забележки:
- По-бавно... По-внимателно... Завий надясно... Обърни плата наляво... Не се заглеждай по съседа... Спри!
- Керим! Престани, много добре знам как се шие.
- Разбира се, че знаеш! Просто исках да почувстваш какво ми е, докато седиш до мен в колата. От как ги изкара тия шофьорски курсове, ни паркирането ми харесваш, ни шофирането.
- Е, ама за това пък се целуваш много добре!

# 334
Хриси,е как да не ти се получава... Искаш трудова злополука ли да стане с мен? Умори ме от смях,ей!

И понеже сте много омърлушени-и аз да се включа в купона...
Моля,без домати,че вече няма къде да ги слагам!  Peace
Репортаж 1
Скрит текст:
Мислите на Керим,сутринта след сватбата,приготвяйки масата:
"Ето я,моята приказна фея,осветена от слънчевите лъчи...
Как тихо пристъпва в денят ми ,като вълшебна мелодия...
Потапям се в погледа й,като в бушуващ океан...
но не ще се удавя,
защото зная,че тя е като пристан за мен...
Аз ще я пазя от злото в света ,
само тя  да пожелае...
и ще бъда нейна опора до края...
Тъмните облаци  ще разделя ,
за да има само светлина в нашите  дни,
и в нощта тихо до нея пак  ще стоя,
за да я пазя от кошмарите,
макар и отлетели далеч...
Тя ще бъде сълзата в окото ми,
моят дъх и усмивка в нощта...
Двама с нея ще полетим към Рая,
носейки се на крилете на Любовта...
Толкова нощи мечтах за това,
да е моя и в деня и нощта!
Благодаря ти,Господи,
че ми я даде,
ще я пазя като зеница,
както бе и досега!
Обичам я и зная че любовта ми е споделена...
Ще я нося в сърцето си,
като ценна частица от  Рая!"

Сяда на масата и казва на Фг:
-"Любима,нека се подкрепим тази сутрин,че много работа ни чака!"
И се подсмихва дяволито!
Нианта,къде се губиш,злато? Имаме да завеждаме още един клуб-Йомерките нещо се цепят от колектива и почнаха да залитат по Мюмтаз! Лоша работа!
Знаех си аз че трябва да им стана председател на фенклуба,ама вече е късноооо! hahaha

Браво Малчева, newsm51 txtloves newsm51
Днес на мен ми е доста истеричен ден.
Затова прочетох първото ти изречение така:
Мислите на Керим,сутринта след сватбата,приготвяйки масата за масаж
Не знам откъде ми дойде тоя масаж.

# 335
Говоря за оцеляване и то на Керим!!! Другото е само решение,от кой от мостовете които в Истанбул са много да се хвърли!?! Hug

Е тук вече не съм съгласна Керим да скача,че нали като падне от високо и ще се удари,а и водата все още е студена,ще хване някоя пнИвмония,какво ще го правим тогава  Sick Sick Sick Sick
Тц,не съм съгласна  Crossing Arms

По добре на пост и молитва до любимата жена,но цял и здрав  Whistling
Simple Smile Grinning LaughingАм тъй де, ко толкоз , колко е то един живот. Ей ся ще мине и Керим ще може вободно да си отиде в Рая, където непременно ще го чака ВИП-облаче.  Crazy  Laughing Laughing

# 336
Благодаря на Хриси, Hug Малчева  Hug Ома  HugСлавенка  Hug за настроението Grinning Heart Eyes

Димони  Hug с безкрайно удоволствие чета твоите постове Hug  но напоследък нета ми е ужасен и не  съм в състояние да прочета всичко и да взема актуално отношение към всички постове в темата ooooh!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 16:19 от Lilims

# 337
Чета с голямо закъснение. Интересно ми е, приятно ми е, полезно.  Но не ми е ясно защо искаме да ни напишат нашия сценарий. Забравяме, че има сценаристи и гледаме филм по техния сценарий.   А те – спор няма – си разбират от работата. Ако бяхме им подсказвали, нямаше да има изненади и нямаше да ни е интересно. И сигурна съм, нямаше за около 24 часа да се изпишат 50 страници.
Не знам за кой път свалям шапка на сценаристи, режисьор и актьори. Ами перфектни са. Аз така ги усещам, кой  каквото и да казва. Мнения различни дал Бог.  Това е много хубаво - нека да ги има. Едно ни харесва, друго – не , но в крайна сметка никой не се е отказал да гледа сериите. На балкона стават все по-вече,  в тема се размножаваме. Изкушават се да пишат и мъже!  Това е то!  Разбират си от занаята хората и то толкова добре, че ни изваждат душичките с памук.  Нищо, че им се гневим понякога. То точно там е същността на въпроса защо се изписват по 2-3 теми за серия?  Ами защото филмчето е толкова силно и истинско, толкова реално и не захаросано, че ни вади от равновесие.. ..
Харесва ни като гледаме кино, да прескочим за два часа в илюзорни светове и като се върнем в действителността да ни е хубаво, хубаво...  А тук са решили да ни покажат живота такъв, какъвто е и нещо ни дразни. Ние си искаме илюзиите. Ама защо това не стана, защо ни изненадаха така?  Ами няма да стане, защото те ни приземиха. Показаха ни , че не всичко, което хвърка се яде. Ама точно!  Имаше сватба, преливаше от радост и щастие, но не всичко е розово. Загърбените проблеми рано или късно напомнят за себе си и то в най-неподходящия момент. Като стара болка в коляното могат да те препънат и да спрат поредната ти стъпка.
Всичко в този филм има своя логика и я следва безпогрешно. И колкото и да се ядосваме, че нещо се е случило или не е, то има защо да  е така. И ни го доказват кога по-късно, кога по-рано. Поставят се въпроси,  висят проблеми и всичко е така елегантно заложено в предишни серии, че не си го усетил фрапиращо и натрапчиво. Нещата са дълбоки и събитията не са лишени от  последователност, играта на актьорите е прекрасна.
Не гледаш филм – потъваш в него, загубваш се. Живееш със съдбите на героите, преживяваш. Защото отразява реалния живот и ситуациите не са нагласени и съшити с пъстри конци. Всичко е истинско и точно. На място и закономерно обосновано. Колкото и да не сме доволни от сценария, само фактът, че предизвиква у нас толкова емоции и ги изважда на повърхността, че ни гонят луди страсти и вълнения, е живо доказателство за силата на филма.

Писах дълго, но ми загорча много. Не е честно да се гневим на тези, които ни доставяха дълго време толкова положителни емоции.  И то само защото нещо не ни е изяснено до край и не е оправдало нашите очаквания. А всъщност всичко е  напред във времето.  Трябва да чакаме.  Ами – такъв е животът!!!!

dettodorowa  подкрепям мнението ти.

# 338

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."
Joy Joy Joy
Извенете ме за грубия израз,но как трябва да се изрази
Скрит текст:
Керим изчаластри Фатмагюл
Да, Мац, тук има привърженички на хард-стила, както най-вероятно си забелязала. Wink

# 339
Скрит текст:
Чета с голямо закъснение. Интересно ми е, приятно ми е, полезно.  Но не ми е ясно защо искаме да ни напишат нашия сценарий. Забравяме, че има сценаристи и гледаме филм по техния сценарий.   А те – спор няма – си разбират от работата. Ако бяхме им подсказвали, нямаше да има изненади и нямаше да ни е интересно. И сигурна съм, нямаше за около 24 часа да се изпишат 50 страници.
Не знам за кой път свалям шапка на сценаристи, режисьор и актьори. Ами перфектни са. Аз така ги усещам, кой  каквото и да казва. Мнения различни дал Бог.  Това е много хубаво - нека да ги има. Едно ни харесва, друго – не , но в крайна сметка никой не се е отказал да гледа сериите. На балкона стават все по-вече,  в тема се размножаваме. Изкушават се да пишат и мъже!  Това е то!  Разбират си от занаята хората и то толкова добре, че ни изваждат душичките с памук.  Нищо, че им се гневим понякога. То точно там е същността на въпроса защо се изписват по 2-3 теми за серия?  Ами защото филмчето е толкова силно и истинско, толкова реално и не захаросано, че ни вади от равновесие.. ..
Харесва ни като гледаме кино, да прескочим за два часа в илюзорни светове и като се върнем в действителността да ни е хубаво, хубаво...  А тук са решили да ни покажат живота такъв, какъвто е и нещо ни дразни. Ние си искаме илюзиите. Ама защо това не стана, защо ни изненадаха така?  Ами няма да стане, защото те ни приземиха. Показаха ни , че не всичко, което хвърка се яде. Ама точно!  Имаше сватба, преливаше от радост и щастие, но не всичко е розово. Загърбените проблеми рано или късно напомнят за себе си и то в най-неподходящия момент. Като стара болка в коляното могат да те препънат и да спрат поредната ти стъпка.
Всичко в този филм има своя логика и я следва безпогрешно. И колкото и да се ядосваме, че нещо се е случило или не е, то има защо да  е така. И ни го доказват кога по-късно, кога по-рано. Поставят се въпроси,  висят проблеми и всичко е така елегантно заложено в предишни серии, че не си го усетил фрапиращо и натрапчиво. Нещата са дълбоки и събитията не са лишени от  последователност, играта на актьорите е прекрасна.
Не гледаш филм – потъваш в него, загубваш се. Живееш със съдбите на героите, преживяваш. Защото отразява реалния живот и ситуациите не са нагласени и съшити с пъстри конци. Всичко е истинско и точно. На място и закономерно обосновано. Колкото и да не сме доволни от сценария, само фактът, че предизвиква у нас толкова емоции и ги изважда на повърхността, че ни гонят луди страсти и вълнения, е живо доказателство за силата на филма.

Писах дълго, но ми загорча много. Не е честно да се гневим на тези, които ни доставяха дълго време толкова положителни емоции.  И то само защото нещо не ни е изяснено до край и не е оправдало нашите очаквания. А всъщност всичко е  напред във времето.  Трябва да чакаме.  Ами – такъв е животът!!!!

dettodorowa  подкрепям мнението ти.

+ 1  newsm10 newsm10  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 340

Като гледам тези мъжки попълнения,моят мъж от кога ме заплашва,че ще се регистрира да ме видел той мене,какви ги върша, и почвам да съм нащрек  Joy Joy Joy

Борис,добре дошъл!

Дани, абсолютно си права да се притесняваш. Тоз господин се е регистрирал днес.

# 341

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."
Joy Joy Joy
Извенете ме за грубия израз,но как трябва да се изрази
Скрит текст:
Керим изчаластри Фатмагюл
Да, Мац, тук има привърженички на хард-стила, както най-вероятно си забелязала. Wink

Гери,

Ти не беше ли любител на по-пикантните подробности или бъркам?

# 342
  • Враца
Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10

Напълно подкрепям мнението ти!

# 343
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -
не го гледам , но благодаря за поканата - ще се възползвам  bowuu
за да мога един ден с гордо вдигната глава да кажа ''Аз съм от старите в темата , но млада по сърце и душица "
много ще се радвам за теб, мамарис, щом това ти е толкова важно.   Flutter

# 344
vihor,мислите ти и думите се сливат в едно цяло, и ми доставят огромно удоволствие когато ги чета.Свалям ти шапка за изказа в прозата и за духовността и красотата в поезията ти!!! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт