Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 151
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Извинявай, ходих да си купя "Дивите разкази" на Хайтов, че трябва да ходя на поправителен. Почистих я.

# 256

Сакън да не се издума лоша дума за сценаристките и Фатмагюл, и веднага се възцарява бурна непоносимост. Хайде, моля ви, бъдете по-обективни. Ако беше филм само за изнасилването, трябваше да е приключил до 20-тина серии.

Много съм съгласна с тебе.
Керим е виновен, че беше там онази нощ и не й помогна- спор няма, но
ако Фатмагюл не може да му прости и не го обича да се разведе и да продължи живота си без него. Вярвам, че той ще се съобрази с нея. Ако наистина го обича да го приеме веднъж за винаги, а  не да  се мъчат и двамата. И пак опираме до Фатмагюл тя да вземе решение, да стои зад него и другите да се равнят по нея.
Това е и моята теза от  известно време. По-добре щастливо разделени, отколкото нещастни заедно. И пак всичко опира до решението на Фатмагюл . Упреквам я само за това, че взема решения уж, а не се придържа към тях.

# 257
Боровинке,  newsm10    smile3501   smile3525  
Прочела си ми мислите  Hug

Ей, какво става с вас?  newsm78  Когато стреляха по Керим, когато отвличаха Фг, когато Керим си тръгна не се бяхте отчаяли толкова  Thinking  Защо сега, когато вече всичко е към края си и възела малко по малко се разплита? Цял филм показваха как постепенно щастието на двамата придоби форма да го има само, ако са заедно, а всички искат те да са щастливи.

Няма да се повтарям, повечето от Вас знаят мнението ми по въпроса  newsm51
Милички и талантливи момичета, моля Ви пуснете нещо разведряващо от трейлър - мейлърите или нещо хубаво за КиФ, за да оправите настроението  Praynig

Лек ден!  Hug

# 258
  • софия
Привет и от мен!!
ама колко неща изчетох от сутринта.....
понеже бях една от първите в нашата тема изразили недоволство, нека отбележа за протокола....не разбрах защо Фати го отнесе и Керим се превърна в "овца"???
мненията ми са назад в темите, ако някой ги е прочел и разбрал, ок, ако не- не е проблем за световната демокрация....с този умишлено драматизиран подход ме разочароваха  сценаристките,  именно защото този филм не го заслужава
и все пак......
 не знаех досега , че толкова много хора , които гледат сериала, всъщност излезе, че изобщо не го харесват..... Joy / визирам публикуваното от Норитка/

аз също ще приема решението на сценаристките, а това че се чувствам подценена си е мой проблем, и няма никой който да е по-тъжен от този факт от мен самата.... Peace

ако правилно "разчитам" постовете, смятам , че мнението ме се припокрива с това на Л Дани и Димони

хубав ден на всички вас мацки и момче Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:31 от freespirit

# 259
  • София
Beti76, Pipilota, Evelin, Mimata67, Mama_an_ji, Dani_Kroki /пожелавам ти скоро да намериш своя Керим!/, момичета съгласна съм с вас! И на мен филма ми е тамам. Щом не мога да се „откъсна „ от него, значи ме е завладял тотално и не ме пуска, не че аз искам…Само маниакалната псевдо любов /според мен!/ на Мустафа към Фатмагюл и „вечната” на всяка манджа мерудия  Мукадес ми идват в повече. Малко съм притеснена от подсказките за следващата серия, но ми се иска да вярвам на оптимистите от форума, че всичко ще завърши добре за нашите Ф и К.

# 260
Боровинке,  newsm10    smile3501   smile3525  
Прочела си ми мислите  Hug

Ей, какво става с вас?  newsm78  Когато стреляха по Керим, когато отвличаха Фг, когато Керим си тръгна не се бяхте отчаяли толкова  Thinking  Защо сега, когато вече всичко е към края си и възела малко по малко се разплита? Цял филм показваха как постепенно щастието на двамата придоби форма да го има само, ако са заедно, а всички искат те да са щастливи.

Няма да се повтарям, повечето от Вас знаят мнението ми по въпроса  newsm51
Милички и талантливи момичета, моля Ви пуснете нещо разведряващо от трейлър - мейлърите или нещо хубаво за КиФ, за да оправите настроението  Praynig

Лек ден!  Hug

нямаш никакъв проблем! заемам се със задачата!
Хриси,Славенка,къде сте мили мои зайчета?! newsm78

# 261
  • Стара Загора
KStew Hug ,благодаря  newsm51!Ти пък често четеш моите  мисли и на моменти си по-голям оптимист и от мен Grinning!
dani_kroki Hug,покъртителна е твоята история мила,мн.ме натъжи.Желая ти много много  щастие и любов!
Евелин Hug Hug Hug!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:37 от borovinka123

# 262
Аз нещо не разбрах  newsm78

Демек, след като не ми допада развитието на образа на Фатмагюл, значи гледам друг филм или не харесвам филма, така ли излиза?  newsm78 Какъв е тоя двоен аршин?

# 263
  • София
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -

не го гледам , но благодаря за поканата - ще се възползвам  bowuu
за да мога един ден с гордо вдигната глава да кажа ''Аз съм от старите в темата , но млада по сърце и душица "

# 264
  • Враца
Beti76, Pipilota, Evelin, Mimata67, Mama_an_ji, Dani_Kroki /пожелавам ти скоро да намериш своя Керим!/, момичета съгласна съм с вас! И на мен филма ми е тамам. Щом не мога да се „откъсна „ от него, значи ме е завладял тотално и не ме пуска, не че аз искам…Само маниакалната псевдо любов /според мен!/ на Мустафа към Фатмагюл и „вечната” на всяка манджа мерудия  Мукадес ми идват в повече. Малко съм притеснена от подсказките за следващата серия, но ми се иска да вярвам на оптимистите от форума, че всичко ще завърши добре за нашите Ф и К.

Очаквам сега Мукадес да бъде сложена на подходящото за нея място, предполагам няма да я пропуснат Laughing. Другото наистина ще се оправи - въпрос на още малко търпение  Hug Hug

# 265
Сладурани аз за сега изчезвам на отегчително заседание ще се видим по късно.

# 266
Извинявай, ходих да си купя "Дивите разкази" на Хайтов, че трябва да ходя на поправителен. Почистих я.

Направила си нещо много хубаво!Поздравления.Все отнякъде трябва да се започне!?! Grinning Hug Grinning

# 267

Хриси,Славенка,къде сте мили мои зайчета?! newsm78

Скрит текст:

-Мноо ни е зле,хлъц...Мустафа спри да се въртиш,така ни е удобно...

Тук сме  Peace

Рива,джанъм Муки на онзи врат я не окачвам,че какъвто е отънял ще се счупи и отиде ми лИбоФта Mr. Green

# 268
  • софия
Аз нещо не разбрах  newsm78

Демек, след като не ми допада развитието на образа на Фатмагюл, значи гледам друг филм или не харесвам филма, така ли излиза?  newsm78 Какъв е тоя двоен аршин?

не знам аз ли да отговоря?
аз също не харесвам как са развили някои от образите....но това не са  нещата, които прочетох в публикацията.....от нея не разбрах какво всъщност е накарало пишещия да гледа този сериал Peace
а за това какво не ни харесва.... аз лично писах веднага...така че не бих наложила цензура тук.....а напротив- щом сме недоволни, нека си го кажем.....

# 269
  • В Града на Липите
Е, добре. Ето нещо за разведряване.
Дано поне някой да разсмее, в този мрачен тъжен ден:

В една неизвестна кръчма край Босфора. Името не се чете.

Скрит текст:
Изгрев. Летят гларуси.
На една маса в ъгъла спят Едже и Мелек потънали в листи, повечето смачкани. Влиза Хилял с гръм и трясък и удря една празна бутилка по масата.
- Е, това не го очаквах. Екипа ви чака от два часа на снимачната площадка, а нямаме сценарий. Берен си изгриза три нокътя, Енгин от въртене счупи един стол, добре че Есра започна да разправя вицове да разведри малко атмосферата.
Едже и Мелек надигат глави и разтъркват сънено очи.
- Давайте веднага сценария за 76-ти епизод.
- Хилял, недей с лошото моля те – протяга се Едже. – Ей ти го сценария. Да не мислиш, че е толкоз лесно да се напише. И то изненадващ.
Хилял грабва три смачкани листа и чете:
- Вечер. Керим простира на двора... Абе вие добре ли сте? Как ще простира Керим, ми това си е жива кастрация, Мелек стига се прозява дай ми тоя химикал – тя зачерква сцената и пише на глас: - Вечер. Фатмагюл простира на двора, Керим й подава щипки. Е, така вече може, да не беше блял докато тя го настъпваше на сватбата. Мелек искам после да напишеш продължение на сцената. Керим изпуска една щипка и двамата започват да я търсят в тревата... ти си знаеш, да не ти обяснявам сега.
Мелек изсумтява съгласително.
- Така, втора сцена – чете Хилял. – Сами по молба на Хаджер отива в моргата да уреди погребението на Мустафа, обаче трупа е изчезнал... Ха! Не ми казвайте, че Мустафа е жив?
- Ааааааа, сакън. Чисто умрял е – провиква се Едже. – Мелек, нали е умрял?
Мелек кимва:
- Да, умрял е. Просто са му загубили трупа в моргата и на края на серията ще го намерят. Леко вмирисан, но чисто вдървен.
- Добре. Така може – сагласява се Хилял и минава нататък: - Фатмагюл, облечена в синя рокля на цветя е понесла кошница с обяд към работилницата на Керим. Върви по улицата и си тананика. Пристига и що да види. Дългокрака блондинка с розов минижуп обяснява на Керим, как точно да й завари оградата. Фатмагюл трясва кошницата на тезгяха и се фръцва... Тая сцена направо я режа – тя зачерква смело. – Въобще не ми се вързва с каузата. Пък и къде ще ви търся сега дългокрака блондинка. Още хонорари, още разходи. НЕ!
Тя поглежда третия лист и вижда, че е празен.
- Това ли беше? Абе вие подигравате ли се с мен? Веднага ставайте и се качвайте в колата, паркирала съм я отпред. По пътя ще се разпрявям с вас.
Докато шофира, Хилял се обажда по телефона:
- Есра, кажи на екипа, че днес ще снимаме само с Фърат, другите да си ходят. Е знам, че е умрял Мустафа, ама още не сме го погребали. Докато го уморим брадясахме, сега докато го погребем, чок зор ще видим. Днес ще преследваме трупа му из моргата. А, и кажи на Берен и Енгин да се върнат по тъмно, ще простират. Какво ми се причу, Енгин да не счупи някой стол пак. Кажи му да престане, че ще му ги удържа от хонорара. Какво каза Енгин? А, добре, ще предам. Айде чао, че шофирам и ще ме глобят.
- Какво искал Енгин? – пита Мелек.
- Иска сцена с бой. Тази п.б.н го е изнервила, и трябва да освободи напрежението. Така че, му напишете сцена с бой. Знаете, че на двамата с Берен им угаждаме от време на време.
- Ох, Едже... трудна работа, ми то не остана с кого да го сбием. Какво ще го правим сега?
- Как не остана бе Мелек, ами с Кузей ще се сбие. Чудна сцена ще стане.
Хилял набива спирачките и се обръща назад.
- Знаех си аз. От две седмици подозирам някаква конспирация. Кои сте вие, и къде са ми сценаристките?
- Славенко, сто пъти ти казах, да внимаваш с тоз Кузей – изсъсква по-тъмната особа.

Общи условия

Активация на акаунт