Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 087
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Dobro mir - с какво смяташ , че тонът ти е по-различен от този на момичетата, които критикуваш? с нищо не ми напомняш мъжа , който влезе тук преди два дни newsm78

Миленка, Мамарис, Дикси - приятно ми е да чета закачките ви, продължавайте да сте си такива Hug

и в пълен противовес на горното, но така го мисля...
много грозно  за личните към Нелка!

мразя да се намесва Жабчо, аз бих го намесила само за мой си пост - нека всеки си отговаря за написаното....
но разбирам и Нелка,- тя също има право на мнение нали?
Нелка - твоите постове чета винаги с удоволствие Hug

лека нощ от мен Heart Eyes

# 511
Добра вечер на всички!

Сега ще направя нещо , което е недопустимо , но аз съм махнала името от кой съм го получила , но изказа веднага ще го познаете.... Прочетете написаното в спойлера...!!!! Въпросната персона е копирала  писмата от личната си поща и ми ги е изпратила .. Изтрила е имената , но не е изтрила номерата на никовете... макар , че е ясно от кой са получени... Ще ви оградя в червено какъв език използват тези момичета , категоризирайки мен...Никога не съм крила годините си , защото не е важно на колко си , а на колко се чувстваш...
                Да  уточня , снощи коментирах пост на Зорничка и Добромир и бяха изтрити... Така , че подателко моя , която си мислиш , че съм писала на модератор в грешка си...Вчера го направих за първи път и нарочно уведомих в темата , защото за мен така е правилно...Ако бях го направила втори път отново щях да ви уведомя, но нямаше за какво...   

Скрит текст:
беше си за теб   добре , че си изчисти пощата , имах куриер ,които да ти го достави , но реших и лично да те уважа 

СПИНКАШ ЛИ ? Ш'А СПИНКАШ - КАТО ЦЯЛА НОЩ СЪВЕСТТА НЕ ТИ ДАДЕ ПОКОЙ ЩЕ СПИШ ПРЕЗ ДЕНЯ   
АЗ МНОГОООООО СИ ЖАЛКА И ТОВА СТРАШНО МНОГО МЕ ЗАБАВЛЯВА

ЕТО ТИ И НА ТЕБ ДОСТАВКАТА ДА НЕ СИ КАПО - ПОСЛЕДНИЯ ОТДОЛУ ЛИНКА Е СПЕЦИАЛЕН ЗА ТЕБ - ВСИЧКИ ГО ХАРЕСАХА И КАЗАХА , ЧЕ ТИ ОТИВА

Цитат на:  link=action=profile;u=322850 date=1337064586
  Клипа баш за нея 
 Миличка, остави тази простакейша не я ли виждаш колко е жалка женицата - на мен лично ми е жал за такива хора .Смешни и жалки са и двете с Валентина не се занимавай с простаците .Ти си много повече от тях - невероятна си и държиш темата на първа страница ,аз в нея съм заради теб - пиши по често Моля те !
На твое място не бих се занимавала с такива нищожества като нелка 123

.........................

Цитат на:  link=action=profile;u=372009 date=1337066069
МИЛА!
Не ти викам, само се опитвам да ме чуеш. Спри да се занимаваш с комплексирани бабички. Нали ти казах, те са клавиатурни нинджи. В живота сигурно са доста свити и ако ги настъпиш ще ти се извинят. Не им обръщай внимание. нека да се забавляваме. Нали си говорихме - всеки си има собствен роман. Не с тебе не ривем, приемаме си съдбата и се забавляваме. Не им обръщай внимание. Тези хора това ги убива - липсата на внимание. Радвай си се на децата. Сега са ти най - хубавите години.

ето и още .......... имам много но тези са ти достатачни

Цитат на:  link=action=profile;u=366364 date=1337063758
Оооо,миличка,аз баба ти Нели,съм я кръстила Всевиждащото око на Биг Брадър!

какво повече да говорим за тях,само си вдигаме нервите!
Е*и им мамата и гледай ти да си добре! Пък нека на Вуте да му е зле!

Че и на много велики ще ми се правят!
Много е лесно да се правиш на велик,а да си една мижитурка!

Бацил с бацила й!

Долни злобарки!
Я кажи сега-ти наистина ли си рода с Миленка?

а ето и това което трябва да си имаш в архива 
Цитат на: mamaris в Вт., 15 Май 2012, 09:46
ВСИЧКИ ПОСТОВЕ В КОИТО СЛОЖИХ  НЕЛКА123 НА МЯСТОТО СИ БЯХА ИЗТРИТИ - ТЯ БЪРЗО УВЕДОМЯВА ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА , ЧЕ ДА РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ КАК АКОТО И МИРИШЕ

ЕТО ТИ ЕДИНИЯ ,АКО ИСКАШ ПИШИ ЩЕ ТИ ПРАТЯ И ДРУГИЯ ( повечето проявиха интерес   )

този пост АЗ   нарочно го редактирах доста време по късно , за да може един човек като го прочете за си направи извод колко много я е притеснена  нелка123 и само заради допълнителната редакция е уведомила отново модератор 

нямам време да пиша често в темата с тези две малки деца , ама кажете ми как да я оставя като тук ми е толкоз забавно - простотия и невежество колкото щещ

ето
Цитат на: в Вт., 15 Май 2012, 04:36
копвам ти това за да си го запазя , че може и то да изчезне

пак аз сори , ама чета наред вече всичко да та кажа мнението си и тук
ПО ТЕМАТА Е - ДАЖЕ МНОГО ПО ТЕМАТА с посланието

Цитат на:  в Пон., 14 Май 2012, 17:41
Цитат на: 72 в Пон., 14 Май 2012, 17:37
Цитат на: nelka123 в Пон., 14 Май 2012, 17:06

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

п.п.
Скрит текст :

специален поздрав за НЕЛКА 123

Накрая копираните писма са ми изпратени с този специален поздрав...

Аз ли съм ненормална , че не мога да приема подобен изказ за комуникация ... Ако наистина съм остаряла призовавам по-старите дружки да ме коригират...

Един поздрав от баба Нелка !

Скрит текст:

Снимката е направена с телефон август месец 2011 година ...
                 А може би ще се интересувате още от моята персона ...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000617504347

Доста се чудих дали да реагирам по някакъв начин, защото за близо две години разправии, обиди и простотии- бол,а файда- йок, наливахме от пусто в празно.

Но когато се стига до там да унижаваш и смазваш едно човешко същество с ясната умисъл за това- няма грам да си мълча, няма да спазвам призивите за ''добрия тон'' и ''моля пишете по темата''-

Защото темата е не само филма, а и хората пишещи тук. А Нели е една от тези, които е дала много от себе си Heart Eyes- повечето от вас знаят това. Както и да е постъпвала, винаги е имала доблестта да застане зад думите си и да се извини, ако е необходимо.

Провокирана съм не от словесната клоака, която са й поднесли. Циничните епитети дори не ме впечатлиха.
Това, което ме потресе е целта и умисъла с която е направено това дело- да унижава, мачка и злорадства за собствено удоволствие-''МНОГОООООО СИ ЖАЛКА И ТОВА СТРАШНО МНОГО МЕ ЗАБАВЛЯВА''-  ooooh! ooooh! ooooh!

Мили хора, накъде вървим- обиди, скандали и недостойно поведение, вече приемаме, като комплимент- но това вече си е жив садизъм.

Един велик български поет го е казал много отдавна- за жалост:
„Свестните у нас считат за луди”

# 512
KStew много полезно и много успокояващо  Simple Smile благодаря
dimana-nova, vihor,  Hug адмирации за постовете ви
Dobro_mir присъждам ти рицарско звание!

newsm10 sincerita newsm10

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 23:36 от ValentinaP

# 513

Питам ви, защото доколкото знам филмовите целувки винаги се снимат без език(това си е правило) , освен ако режисьорът не изиска специално от актьорите това. В този сериал подобвни сцени са такава рядкост, а и не са много страстни, така че изключвам вероятността  режисьорката да е поискала това. Което значи, че Енгин се е отпуснал доста в тази целувка, което си личи и затова изглежда толкова истинска и ми е любима определено. [/b]

И в други турски филми има страстни целувки с език Heart Eyes

http://vbox7.com/play:7d108be8

Toчно този пример не е много удачен, тъй като Халит и Бергюзар са си двойка в живота и си беше естествено да са малко по- освободени в сравнение с другите... Лично мое мнение..  Peace Peace

# 514

Сега ще направя нещо , което е недопустимо , но аз съм махнала името от кой съм го получила , но изказа веднага ще го познаете.... Прочетете написаното в спойлера...!!!! Въпросната персона е копирала  писмата от личната си поща и ми ги е изпратила .. Изтрила е имената , но не е изтрила номерата на никовете... макар , че е ясно от кой са получени... Ще ви оградя в червено какъв език използват тези момичета , категоризирайки мен...Никога не съм крила годините си , защото не е важно на колко си , а на колко се чувстваш...
                Да  уточня , снощи коментирах пост на Зорничка и Добромир и бяха изтрити... Така , че подателко моя , която си мислиш , че съм писала на модератор в грешка си...Вчера го направих за първи път и нарочно уведомих в темата , защото за мен така е правилно...Ако бях го направила втори път отново щях да ви уведомя, но нямаше за какво...   

Скрит текст:
беше си за теб   добре , че си изчисти пощата , имах куриер ,които да ти го достави , но реших и лично да те уважа 

СПИНКАШ ЛИ ? Ш'А СПИНКАШ - КАТО ЦЯЛА НОЩ СЪВЕСТТА НЕ ТИ ДАДЕ ПОКОЙ ЩЕ СПИШ ПРЕЗ ДЕНЯ   
АЗ МНОГОООООО СИ ЖАЛКА И ТОВА СТРАШНО МНОГО МЕ ЗАБАВЛЯВА

ЕТО ТИ И НА ТЕБ ДОСТАВКАТА ДА НЕ СИ КАПО - ПОСЛЕДНИЯ ОТДОЛУ ЛИНКА Е СПЕЦИАЛЕН ЗА ТЕБ - ВСИЧКИ ГО ХАРЕСАХА И КАЗАХА , ЧЕ ТИ ОТИВА

Цитат на:  link=action=profile;u=322850 date=1337064586
  Клипа баш за нея 
 Миличка, остави тази простакейша не я ли виждаш колко е жалка женицата - на мен лично ми е жал за такива хора .Смешни и жалки са и двете с Валентина не се занимавай с простаците .Ти си много повече от тях - невероятна си и държиш темата на първа страница ,аз в нея съм заради теб - пиши по често Моля те !
На твое място не бих се занимавала с такива нищожества като нелка 123

.........................

Цитат на:  link=action=profile;u=372009 date=1337066069
МИЛА!
Не ти викам, само се опитвам да ме чуеш. Спри да се занимаваш с комплексирани бабички. Нали ти казах, те са клавиатурни нинджи. В живота сигурно са доста свити и ако ги настъпиш ще ти се извинят. Не им обръщай внимание. нека да се забавляваме. Нали си говорихме - всеки си има собствен роман. Не с тебе не ривем, приемаме си съдбата и се забавляваме. Не им обръщай внимание. Тези хора това ги убива - липсата на внимание. Радвай си се на децата. Сега са ти най - хубавите години.

ето и още .......... имам много но тези са ти достатачни

Цитат на:  link=action=profile;u=366364 date=1337063758
Оооо,миличка,аз баба ти Нели,съм я кръстила Всевиждащото око на Биг Брадър!

какво повече да говорим за тях,само си вдигаме нервите!
Е*и им мамата и гледай ти да си добре! Пък нека на Вуте да му е зле!

Че и на много велики ще ми се правят!
Много е лесно да се правиш на велик,а да си една мижитурка!

Бацил с бацила й!

Долни злобарки!
Я кажи сега-ти наистина ли си рода с Миленка?

а ето и това което трябва да си имаш в архива 
Цитат на: mamaris в Вт., 15 Май 2012, 09:46
ВСИЧКИ ПОСТОВЕ В КОИТО СЛОЖИХ  НЕЛКА123 НА МЯСТОТО СИ БЯХА ИЗТРИТИ - ТЯ БЪРЗО УВЕДОМЯВА ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА , ЧЕ ДА РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ КАК АКОТО И МИРИШЕ

ЕТО ТИ ЕДИНИЯ ,АКО ИСКАШ ПИШИ ЩЕ ТИ ПРАТЯ И ДРУГИЯ ( повечето проявиха интерес   )

този пост АЗ   нарочно го редактирах доста време по късно , за да може един човек като го прочете за си направи извод колко много я е притеснена  нелка123 и само заради допълнителната редакция е уведомила отново модератор 

нямам време да пиша често в темата с тези две малки деца , ама кажете ми как да я оставя като тук ми е толкоз забавно - простотия и невежество колкото щещ

ето
Цитат на: в Вт., 15 Май 2012, 04:36
копвам ти това за да си го запазя , че може и то да изчезне

пак аз сори , ама чета наред вече всичко да та кажа мнението си и тук
ПО ТЕМАТА Е - ДАЖЕ МНОГО ПО ТЕМАТА с посланието

Цитат на:  в Пон., 14 Май 2012, 17:41
Цитат на: 72 в Пон., 14 Май 2012, 17:37
Цитат на: nelka123 в Пон., 14 Май 2012, 17:06

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

п.п.
Скрит текст :

специален поздрав за НЕЛКА 123

Накрая копираните писма са ми изпратени с този специален поздрав...

Аз ли съм ненормална , че не мога да приема подобен изказ за комуникация ... Ако наистина съм остаряла призовавам по-старите дружки да ме коригират...

Един поздрав от баба Нелка !

Скрит текст:

Снимката е направена с телефон август месец 2011 година ...
                 А може би ще се интересувате още от моята персона ...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000617504347

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Пожелавам на всички ни да бъдем баби като теб, миличка.  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 515
  • Разград

Скрит текст:

# 516
  • София
Здравейте,

много злоба и завист съм срещнала тук по един или друг повод, но написаното за Нелка преминава всякакви граници.
Не знам кой ви е възпитавал и какви личности сте /след прочетеното изобщо не искам и да знам/, но поведението ви не е нито нормално, нито приемливо.
Ако сте асоциални и не можете да се приобщавате към така наречените социални групи - просто не го правете, защо трябва да обиждате нормалните и културни потребители по този начин.

Лека вечер на останалите   bouquet

Нелка, както е казала Гери, пожелавам на всички да са баби като теб Hug Hug Hug Hug

# 517

KStew, това което ни поднесе е много полезно. Благодаря ти. Дано трудът ти да се възнагради с едно приземяване, че нещо полетяхме май пак в грешната посока..

Според мен подсказките са ни абсолютно излишни. По-добре да тънем в не видение до следващата серия, отколкото да ни объркват. Гледахме цяла седмица прекрасни снимки от сватба. Имаше наистина чудесна сватба, но накрая серията завърши с две странни лица, смутени, несигурни и не щастливи.... Подсказките са малки хитринки от страна на екипа и е грешка, че се поддаваме, но така са ни зомбирали, че спасение няма. Аз се възхищавам на умението им да ни държат бодри, борбени и на щрек от серия до серия.   Така че очаквам сред сгъстените облаци и едно ярко слънце, което ще ни изведе от тъмните главоблъсканици.

# 518
И да ви кажа, снощи четох мнения из нета в английския форум, руския форум  ютюб и др и недоволствотот от развоя на събитията е огомен, много са недоволни от подксазките за 75 епизод, писмото от Мустафа и тн.

Та много ми хареса един пост от английски;

Нали сценаристките, говорят за нещо неочаквано , което ще се случи- най- вероятно- публиката ще я докарат до самоубийство както са тръгнали.

Та надябвам се да се смилят над зрителите и да не ги довеждат до крайности, а да ни покажат любовта и близостта на Керим и Фатма в последните епизоди и един прекасен финал.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyей това много ми хареса, аз наистина се поотчаях след тая серия и трея

# 519
# 520
И кой е Добромир,че пусто женско любопитство вече си изрризах ноктите Outta Joint

Да не е Енгин под прикритие newsm78

Не,не е Енгин! Нашите уважаеми съфорумки демонстрират завидно самочувствие и високомрие.Ако четат внимателно всичко,а те претендират да са отдавна в темата,поне можеше да хванат кой как се изразява,и кой как пише.Но те,не..Те са голямата работа,ние всички останали сме недостойни за тук защото форума не е "наш" и сме паднали от балкона! Нямаме право на мнение..Но пък аз много се кефя,на уважнието им към Добромир..и поради тази причина няма да кажа.Той ако иска да си каже.

Аз съм форумният Робин Худ и защитавам набедените и онеправданите със  лъка на книгите и знанието, и  стрелите на думите !!!  Grinning Hug Grinning

п.п. И уцелвам точно в десятката форумните тролове и хейтъри!!! Mr. Green Hug

Абе който и да си,думите ти ми хаpесаха Hug
newsm10 smile3521

# 521
Кога попринцип излиза 2-рия трейлър??
Когато го пуснат, Адашче.  Whistling

# 522
  • Разград
Fatmagül ve Kerim İlkler-Fatmagul and Kerim "First's"

# 523
Аз си лягам, но с горчивена в устата. Момичета направо съм потресена от всичко в темата тази вечер и въобще май от както са дошли " Добретата ", а изглежда и Добромир. Добри нещо много задълба. Мъж ли си, жена ли си - не зная? Искаше ми се да си мъж. Така се зарадвах на мнението ти, което цитирах за ПБН, а сега виждам, че си изпаднал в спорове. Разочаровах се. Момичета- бихте ли ми казали защо му е на някой да влиза в темата с няколко никове и да ни всява смут? Нелка, с теб си казахме какво- що на лични, но нека и на другите им стане ясно. Не зная кои са Добретата, нито Добри, нито Милена, но съм на мнение, че личните съобщения трябва да си останат лични. Защо ме обременявате с личните си злостни съобщения? Не ме интересува от кого е била обидена Нелка и защо, въпреки, че заставам зад нея. Тези обиди са толкова гадни и отвратителни и гнусни, че направо не съм способна да ги смилам. Аз не бих обидила някой така, освен ако не ми е направил нещо ужасно. Но и не бих търсила помощ от съфорумките, а бих се справила сама с тези мацки дето много знаят. Не мисля, че трябва да замесвам останалите в собствените си вражди, в които сама съм се забъркала. Нелка спри да им пишеш на тези, пиши си само с нас. Така като ги игнорираш ще се справиш и нашата подкрепа няма да ти е нужна. Но, моля ви СПРЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ЛИЧНАТА СИ ПОЩА! ГАДИ МИ СЕ ОТ ЛИЧНИТЕ ВИ СЪОБЩНИЯ. Това в случай, че и други решат да ни обременят с подобни писания. Спрете да ме обременявате със споровете си. Хриска тъгувам за теб и за Славенка и за всички момичета, с които сме се смяли през сълзи.
Всичко започна с това- кой какво трябвало да пише. Кой бил паднал от балкона, кой бил не знам какво си. Мисля, че със собствените си камъни си получихме заслужените удари по собствените си глави. Всеки е свободен да изразява мнението си, дори когато то не харесва на другите. В желанието си да причислим всички мнения към нашите разбирания предизвикахме вълната от Добретата. Информацията към модератор трябва да е внимателно премислена. Чели сме всъкакви разгорещени неща в темата- и за зърна и включително моите Десини пуетесини истории и на други момичета дето са се разгорещявали за зърната на К и прочее. Защо трябваше тогава да не помислим за горките дечица дето четат темата и не си изтрихме постовете за какви бяха там подскачащи матки и всякакви тем подобни, а сега се сетихме, когато ни е угодно да трием постове. Разбирам Нелка, че й е кипнало и е изтрила пост за първата брачна нощ на едно от момичетата. На мен също не ми се понрави този пост, но лично аз не бих го изтрила. Не е пък чак толкова брутален, макар, че е доста еротичен и с червена точка. Но, хайде да се кротнем. Да се разберем какво може да пишем и какво не и да престанем. Възрастни хора сме и вместо да сме щастливи и да си пием питиетата заедно, май ще напуснем накрая хубавата тема.

Лека нощ

# 524
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт