Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 499
  • 748
  •   2
Отговори
# 45
благодаря за новата тема!!!

# 46
Сега не мога да разбера-нова група ли имаме! какво стана с Йомерките?
Аз тука цял репортаж им написах за патрона на фен клуба,пък те почнаха да се цепят от колектива!
Дур,бре!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Наща е двойна група ,ако единия неможе другия да хванем Joy Joy

# 47
  • В Града на Липите
Хриси, според мен, сценаристите трябваше да отделят време за един сеанс с психоложката само за Керим, които беше предвиден, но не се получи ...

За което им благодаря. За мен финала на предишния епизод ще си остане една от най-запомнящите се и изненадващи сцени в този сериал.

# 48
mp42, diksi, заедно ще си въздишаме по Юмер, макар че това не ни пречи да харесваме и Керим, макар че той по-става за дъщеря ми Joy Joy Joy

Аз малко се въздържам да въздишам подир Керим,но ако е необходимо ще ви подкрепя.Но при Мюмтяз съм само,аз!!!
Еееееееееее нали го даваше преди малко Joy Joy Joy
Дали пишем по темата newsm78 Joy

Ами нали споменаваме героите значи сме по темата..!

# 49
  • София
Зорничка,
Скрит текст:
знам че е спам,ама само набързичко  Mr. Green.
За Керим и Ламия си права-добре го направиха.Но за Ламия и Джамил за мен лично беше голямата им издънка.
Между другото,аз съм му голяма фенка на филма,само исках да кажа,че и там ги наизмислиха едни работи на моменти...Не беше съвсем без смукане от пръстите.
 Hug

# 50
Zorni44ka , напълно се разбира  Hug  ,психоложката не може да им реши проблемите с магическа пръчка ако те не пожелаят да споделят ,тя е човека ,който насочва мислите им в една или в друга посока,но само тези които са стигнали до нея и тогава може да ги провокира да  говорят докато разнищят проблема(имат си начини),няма как да "прочете" какво им е в главите. И според мен много скоро ще ги видим да говорят,мисля ,че една от спирачките за тези разговори беше ,че досега рядко им се случваше да остават сами.

# 51
Зори, Димана,  Hug  Hug, сигурно сте прави. Аз не ги разбирам тези работи. Признавам си.
Просто не ми се стори нормално, след онзи сеанс с Керим, психоложката да не повдигне повече темата. Поне аз не видях, може да съм пропуснала. Трябваше да задълбае там, и да се опита да му помогне. Дори да ги накара да говорят пред нея ако трябва, като вижда, че не намират сили да го направят сами, но да не оставя нещата така.
Онази сцена още ми е пред очите, той буквално се срина пред нея. Тя би трябвало да разбере и да знае, че този проблем не е преодолян, когато бяха на последния сеанс при нея. А на сватбата изглеждаше толкова спокойна пред тях, пожела им щастие, сякаш не се съмняваше, че ще се справят. Не казвам, че тя е единствената виновница, но за мен не си свърши работата добре с него.
Знам ли, може и да греша. Аз от психология не разбирам. Но те ходеха при нея за да им помогне. На нея явно успя, както се видя, но на него - не!

Ако човек сам не си помогне и Господ не може. Психотерапевтката на сватбата им каза добри думи и ги стимулираше. Тя друго и да иска не може да направи, защото проблемът е между двамата. Тя направи най-точното да им каже, че вярва в тях и им желае щастие. Каза, че е до тях, че е там. Няма по-голяма подкрепа от това.
Имам приятелка, която отдели две години от съзнателния си живот да убеждава всички околни, че има проблем и е в депресия. Започна едно лечение с медикаменти и после психотерапия. Даде луди пари за това. накрая я попитах какво научи от терапията и с какво й помогна тя. Отговорът бе, че е научила какво й пречи и тормози. тогава и казах да продължи, а тя ми отговори, че няма смисъл, защото оттук нататък всичко е в нейните ръце. Въпросът бе кога тези нейни ръце ще поемат товара на проблемите. Много е тънка разграничителната линия между взетото решение и изпълнението на решението . Решението бе изцяло нейно, тя го взе, но го и изпълни. Тя се оттърси от всичките си страхове и стана доста успешна в професията си. Сега виждам една много променена и уверена в себе си жена.

# 52
Аз тука цял репортаж им написах за патрона на фен клуба,пък те почнаха да се цепят от колектива!
А поне измислихте ли си име?
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 53
  • Разград
Kerim & Fatmagul

# 54
А поне измислихте ли си име?
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Мене ме боли главата от толкоз падане нездържа горката Joy.Другите двенки да измислят

# 55
    Благодаря за новата тема   bouquet
   Ако във всеки епизод има по нещо за обсъждане, колкото в последните ... Може и още 20-30 да изпишем до края   Joy  Важното е да ни е приятно прекараното време заедно и да има разбирателство между нас, което да прави гледането на общият любим филм още по - хубаво.

Нещата, които ще ни покажат са неизбежни. Това е  естественият ход на нещата. Естествено ще е Фг да се разстрои при новината за мусти, а да Ви кажа очаквам и Керим да не се зарадва. Той го съжали още в болницата, а когато го заловиха сам каза, че не иска гаргата да умира. Останалите изблици бяха ревност и безсилие, а човек от тези по отделно се побърква, пък в комбинация да не говорим. Когато Ф. осъзнае, че за мусти няма какво да се направи, ща се сети за мъжа си, който страда и това, че той е жив до нея и за нея, бързо ще се стегне. Пак казвам, добре че ни показват тези проблеми сега, за да може в идните 1 - 2 серии да ги разрешават и все пак да ни оставят малко щастие за края без облаци и сенки над тях. Не се съмнявам и за миг колко много Фатмагюл обича Керим. Тази любов е осъзната, искана, изстрадана. Ако имаше и капка съмнение в нея, не би пожелала да си легне с него, а определено май тя беше тази, която в първата брачна нощ го искаше повече. Керим няколко пъти и даде право на избор и тя няколко пъти избра това. Дори на сватбата каза : " съзнавайки и искайки казвам да " цитирам по памет.

Що се отнася до критиките и ние си говорим, просто не сме толкова остри и се опитваме и да ги разберем. Като вкараме логика и мисъл с общи усилия, виждате как успяваме   bouquet  Въпреки това няма лошо да видят масовата обратна връзка, защото така дори и за части от секундата да са мислили да се излагат с някакъв нелогичен и лош финал, вече няма да смеят! Наистина после цял свят ще ги замеря с домати и каквото намери, а турското кино, колкото и да е стойностно заради тези двете ще спре да се гледа  Joy    Да не говорим как си се придържат към оригиналните произведения. И в книгата и във филма главните герои са заедно с право на ново начало, въпреки че там и К. е от насилниците. Какво остава за тук, където той е всеотдайният и любящ съпруг, който не се отдели от нея и я подкрепяше винаги и за всичко.  Peace  Обещаха си да не си пускат никога ръцете и няма да ги пуснат, ще видите  Wink 

# 56
Момичета, четох разни форуми и ме загложди един въпрос. Всички знаем какви са качествата на Керим и те са много. Но какви са качеставата на Фатма като човек?? Тя е мила и добър човек, състрадателна. Но нещо ми се струва, че не са я развили много като образ в тази насока. Вие какво мислите?

# 57
  • Враца
След изглеждането на трейлъра за незнам кой си път, изчитанетоо на подсказки и резюмета съм убедена, че сценаристките ще ни покажат отново много хубав, силен и емоционален епизод, макар, че ще има и тъжни моменти, Убедена съм че няма да ни разочароват. Всички тези неща м/у К и ФГ трябваше да се случат и  то точно сега -догега те нямаха възможност да проведат тези толкова важни за тях разговори. Или някой от тях не беше готов за това поради ред причини, ту някой непрекъснато им дишаше във врата (Мукадес) и т.н. Сега остават сами и излизат наяве всички премълчани неща. Но те взаимно ще си помогнат. И съм убедена, че ще видим обещания  относително дълъг и много красив финал.

daizy_g, според мен до този момент развитието и е това, че успя да изплува от блатото и да си стъпи на що-годе краката, подкрепяна от любовта на близките хора. След всичко, което и се случи не знам как да се развива бързо и в други посоки. За всичко си има време, но ще е вече извън филма Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 23:57 от mama_an_ji

# 58
  • Пловдив
Май доста хора не са харесали фрагмента

Зорничка май ще спечелиш не си единствената която мисли, че Ердо пише самопризнание

Джанъм, ако това, което чете Ф е от Ердоан, печеля аз, а не Зори  LaughingОблогът ни е от кого е писмото, което чете Ф  Peace Много страсти бушуват тази вечер тук и аз се изнасям преди да е станало съвсем напечено  Wink Joy Joy Лека нощ   smile3524

Марианче newsm51  love001

Между другото, все пак да си кажа, че ме гложди, в сцената след сватбата, единственото, което не ми е на място са сълзите на Керим  Peace Няма мъж, на който да му се поднася на тепсия блянът му и той да го откаже, при това с рев  ooooh! Абсурдно решение за мен! Много ми се иска мнението на Добромир точно за този момент  Praynig Вече наистина лека, утре ще прочета коментарите ви  Hug

# 59
И аз се преместих в новата тема.lusia ,Това,че Керим и Фатмагюл рядко и напълно недостатъчно са оставали насаме, е пак решение на сценаристките.Те ги лишиха от тази възможност.Нищо не им пречеше да си позволят някоя и друга разходка като в първи сезон или като тази от втори сезон на брега на морето.Но тогава щяха да си говорят много повече и нямаше да може да се развие филма по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт