Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 265
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Уважаеми Дами,Dobro_mir

Извинявайте,че не е по темата,но аз като една "проста" секретарка изказвам дълбокото си съмнение,че уважаемия Dobro_mir по който всички се прехласвате е мъж!Няма мъж на света който да говори по този начин и да има такъв изказ..!

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."

Мога да го напиша и доста по-цинично,но все пак съм изчел доста книги (поне 3 вагона) и обичам да използвам думите по предназначение.Та аз чрез тях свалих съпругата си.Те са страхотна сила и се радвам,че аз я владея!!! Hug Това последното си признавам,че е доста нескромно,но нямам нищо против 1-2 кила домати. Grinning

# 241
Говоря за оцеляване и то на Керим!!! Другото е само решение,от кой от мостовете които в Истанбул са много да се хвърли!?! Hug

Е тук вече не съм съгласна Керим да скача,че нали като падне от високо и ще се удари,а и водата все още е студена,ще хване някоя пнИвмония,какво ще го правим тогава  Sick Sick Sick Sick
Тц,не съм съгласна  Crossing Arms

По добре на пост и молитва до любимата жена,но цял и здрав  Whistling

И аз не съм съгласна да си земе некоя пнИмония, че след това медицинските сестри требва да го лекуват. Може в темата и некоя докторка да има та и на нея работа да и се отвори.

Хората не видяхте ли,че ви показаха как лекуват всичко от сопол,до белодробна емболия,счупен череп,сепсис и все други страшни неща,че една пнемвония ще им се опре..! Ами гледайте внимателно!  Joy

# 242

Хората не видяхте ли,че ви показаха как лекуват всичко от сопол,до белодробна емболия,счупен череп,сепсис и все други страшни неща,че една пнемвония ще им се опре..! Ами гледайте внимателно!  Joy

С пача чорба  Joy и джипси вместо мед сестра #Crazy

# 243
Дълго чорапче,не си ме разбрала.Той не я гледаше ядосано,че не е била активна,а защото усещайки че е успял да я заведе в рая,видя този празен и с нищо не показващ поне малко любов и благодарност поглед!?! Това имах в предвид!!! Hug
Явно не съм Simple Smile) Все още държа на мнението си обаче, че нещата не са протекли особено добре и погледът на Фатмагюл  издава по-скоро смутеност и невъзможност да намери правилните думи с които да подхване разговор, а не толкова срам или пък липса на любов и благодарност. Ще видим в четвъртък:))

Определено се чувства засрамена.И за мен поне е напълно нормално предвид факта че първия и път е било зверство.С Керим тя преживява нещо много по-различно - няма насилие има само нежност , топлина и сигурност.Много бих искала и аз скоро да изпитам такава сигурност до мъж, но е трудно да се довериш след такова зверство

# 244
Уважаеми Дами,Dobro_mir

Извинявайте,че не е по темата,но аз като една "проста" секретарка изказвам дълбокото си съмнение,че уважаемия Dobro_mir по който всички се прехласвате е мъж!Няма мъж на света който да говори по този начин и да има такъв изказ..!

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."

Мога да го напиша и доста по-цинично,но все пак съм изчел доста книги (поне 3 вагона) и обичам да използвам думите по предназначение.Та аз чрез тях свалих съпругата си.Те са страхотна сила и се радвам,че аз я владея!!! Hug Това последното си признавам,че е доста нескромно,но нямам нищо против 1-2 кила домати. Grinning

Няма домати мойто момче. Завиждам на съпругата ти, когато и четеш от библиотеката "Щедьовъра на гения" Ги дьо Мопасан в оригинал.

# 245
Уважаеми Дами,Dobro_mir

Няма домати мойто момче. Завиждам на съпругата ти, когато и четеш от библиотеката "Щедьовъра на гения" Ги дьо Мопасан в оригинал.

Може и нещо по хард,като "Бокочо" например! newsm78

# 246
  • Стара Загора
Здравейте момичета и Добромир!Какво правите бе хора,какви са тия негативни настроения и мисли ooooh!от снощи чета старата тема,днес дочитах новата..и неправо се хващам за главата.Как е възможно един трейлър да ви извади от релси и да всее такова напрежение у повечето от вас?Та нали знаете,че тия фрагмани са объркани,кадрите са разместени и нищо не е така,както изглежда!Не бързайте с анализ на поведението на Фг или Керим,преди да видим серията в четвъртък.Нищо не е такова,каквото изглежда.
А допълнително наля масло в огъня и анализа ,поместен от noritka1(мила за теб никакви домати,само  Hug Hug Hug).Ами и аз не съм съгласна с него да си кажа и ошашавена ooooh!това за КВФ ли е или не?!
Първо 5-те сюжетни линии не са излишни според мен изобщо и не са направени за пълнеж.Всяка една си има цел и mimata67 ги е обяснила мн.правилно и точно в поста си
Цитат
1. Историята с доктор Нийл - изобщо не са искали да покажат по-човешки облик на Ердоан, защото дори и любовта не го промени, остана си същия гадняр със сценката, която и спретна в бара пред новия и приятел. Mr. Green Доказаха, че е трудно за нормална жена да има връзка с осъзнат изнасилвач. Т.е. наказанието на Ердоан започна още преди съда да се произнесе. Mr. Green
2. Историята с удара по главата на Ердоан от Рахми - ами и на Рахми бе дадена  възможност да се опита да защити сестра си, след като първоначално не успя да я опази дори от Мукадес. И защо трябва всичко да опира само до отношенията Керим и Фатмагюл?!!!
3. Историята с Йозге била тъпа?! ooooh! ooooh! ooooh! Беше показана точно навреме, когато доста хора забравиха за какво иде реч в сериала. На всяка крачка има жени, пострадали от насилие и не малка част от насилниците са в собствените им домове.... Sick
4. Историята с Туранер - нелепа е точно толкова, колкото е нелепо да живееш заради едната си криворазбрана "чест" и "име". Защото той предпочете да предаде чувствата на дъщеря си заради "името" и политическите си амбиции, но не помисли за честта, когато си свали гащите. Един вид, докато не е публично достояние, всичко може да се върши, само да е тайно и прикрито, нищо, че не е правилно и морално.   Sick Даже откривам прилики с Мустьо,  честта се оказва едно имагинерно понятие, само за пред хората... Mr. Green
5. Отвличането на Фатмагюл показа още един вид насилие, каквито и съмнения да е изпитвала относно "човека" Мустафа и би ли съжалявала, че не е изживяла живота си с него, се изпариха яко дим... Разликата между Керим, чийто първи думи бяха:добре ли си?,  и Мустафа, за когото най-важното нещо беше, че Фатмагюл още не е спала с Керим...
.Подкрепям напълно нейните разсъждения  и аз мисля така!
 Що се отнася за актьорския талант на Енгин :цитирам
Цитат
Най-напред, това си е чисто похабяване на актьорски талант. След Мустафа Булут тук Енгин се къпе в боза.
-какво похабяване бе хора,каква боза? Енгин си играе блестящо-такава палитра от чувства пресъздава,само с очи,жестове , с ръце или с глас и защото е "похабен"печели награда след награда  последните две годинии е признат в целия свят като безспорен талант!
Другото,което ме хвърли "горе на черешата"/цитат за Фатмагюл
Цитат
Поначало тя е замислена като образ на невинна жертва. Супер. Ако си я бяха оставили такава докрая, със сигурност щяха да спечелят адмирациите ни. Но от крехка, мила и невинно страдаща тя се превърна в студен и инатлив егоцентрик. В момента образът й е по-скоро отблъскващ. Ако целта на филма е била да накарат зрителите единодушно да й съчувстват, то тя не е постигната. Пълен провал.
Ама как да не е невинна жертва докрая?С какво е виновна,кажете ми че не разбирам?От крехка мила и страдаща,станала студена и егоцентрична-защо?Това,че не обича да споделя чувствата си на глас,че се срамува да покаже емоции я прави студена ли?Тук съм съгласна с pipilota27,въпреки,че съм една от най-запленените към Енгин и пристрастена към Керим:
Цитат
Наистина ли някой, който гледа сериала от самото начало, би имал очакванията Фатмагюл да си завре езика в гърлото на Керим и да го обязди? Тук става въпрос за младо момиче, невидяло нищо от живота, без никакъв сексуален опит, което на всичкото отгоре е изживяло може би най-големия ужас и унижение за една жена. И то не само от един, а от трима. Наистина на моменти Фатмагюл изглежда вяла и обрана в емоциите си, но това е напълно естествено за всичко което преживя. Ние реално нямахме  възможност да опознаем истинската Фатмагюл, преди онази нощ, която я промени напълно. Затова нека бъдем малко по-справедливи с нея.
Стана доста дълго  и кой знае какво обсъждате в момента,  но като го изчетох този анализ и яхнах метлата Mr. Green....

# 247
За мен,емоциите и сривът които настъпиха при Керим му помогнаха да се освободи поне за малко от вината спрямо Фатмагюл.След това не смятам,че е имал проблеми или засечка при физическия контакт.Със сцената която показаха (плачът, самообвинението,срамът и огромната любов която чувства към Фатмагюл),той докосна психологическата G точка на съпругата си!?! Тя и затова бе готова и не искаше да си ляга самичка след това. Що се отнася до физическата G-точка на Фатмагюл си мисля,че е успял да докосне и нея.Всичко е въпрос на техника и дълги пръсти,а той поне последните ги има и надали някоя от вас ще оспори този факт!!! Grinning Hug Grinning

# 248
fantasya, изчисти си пощата!

# 249
  • София
Slawena, ето така ме караш да изглеждам понякога докато те чета

# 250
rivva , Wink

пп:гилдията трЕбЕ да се поддържаме,няма как Mr. Green

# 251
  • В Града на Липите
Славенко, много е тъжно тук напоследък  Sad
Май още една поговорка са вмъкнали двете хубавици Е и М - За едни сватба, за други брадва.

# 252
  • София
rivva , Wink

пп:гилдията трЕбЕ да се поддържаме,няма как Mr. Green

smile3521

Скоро съзрях, че "Мука" я разхождаш по темите и гледаш да я харижеш нерде, ама моля те не я увисвай точно на този врат  Praynig

# 253
  • София
Уважаеми Дами,Dobro_mir

за домати и дума да не става - тези къде четат книги са винаги добре дошли тук  Hug особено ако вникват в постовете   Mr. Green ,НО и това ми харесва  Mr. Green

Извенете ме за грубия израз,но как трябва да се изрази
Скрит текст:
Керим изчаластри Фатмагюл
Joy Joy Joy

# 254
За мен Мустафа не се самоуби .За мен той направи последен опит да избяга ,за да си свърши сам работа ,а именно да убие Керим.

newsm78  но нали Мусти е в Измир ( затвора ), а Кери в Истамбул ( със сватбата ) - как да го убие то се патува цял ден от едното до другото място

Е ,това какво значение има.За него  целта беше да убие Керим.Затова  като разбра ,че се е провалил убиеца според мен замисляше да избяга.Като седеше  и чакаше в прокуратурата още там оглеждаше охраната , обстановката и разпитваше къде ще го водят.

Общи условия

Активация на акаунт