Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 126
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -

не го гледам , но благодаря за поканата - ще се възползвам  bowuu
за да мога един ден с гордо вдигната глава да кажа ''Аз съм от старите в темата , но млада по сърце и душица "

И аз така ще направя..След теб съм!  Joy

# 271
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -

за да мога един ден с гордо вдигната глава да кажа ''Аз съм от старите в темата , но млада по сърце и душица "

Бих те помолил да не го правиш.Остави горката Мерал Октай да почива в мир!?! Naughty Hug

# 272
  • В Града на Липите
Г.Филипова, с поста си, в който писах, че имам чувството, че гледам друг филм визирах изцяло отрицателните мнения за сериала като цяло. Не персонално някой. Напълно в правото си, да се дразниш и изразяваш недоволство, ако нещо не ти хареса. Така правя и аз.  Hug
Ако съм засегнала някой, моля да ме извини  Hug
Днес явно хумора не ми се получава.  Cry

# 273
Г.Филипова, с поста си, в който писах, че имам чувството, че гледам друг филм визирах изцяло отрицателните мнения за сериала като цяло. Не персонално някой. Напълно в правото си, да се дразниш и изразяваш недоволство, ако нещо не ти хареса. Така правя и аз.  Hug
Ако съм засегнала някой, моля да ме извини  Hug
Днес явно хумора не ми се получава.  Cry
Hug Напротив според мен няма нужда да се извиняваш ти или които и да е друг. Мисля че вички сме тука за да коментираме филма който ни събра и пали сърцата и умовете ни. Всеки има право на мнение  и е нормално това мнение да се променя в зависимос от самия сюжет. Лично аз приемам и уважава всички мнения и добри и лоши
 А твоя хумор е най хубавото нещо в темата

# 274
Към Мерал Октай аз лично я почитам,като гледам "Великолепния век"!

Но "Ако бях облак" не,благодаря!

# 275
  • София

Хриси,Славенка,къде сте мили мои зайчета?! newsm78

Скрит текст:

-Мноо ни е зле,хлъц...Мустафа спри да се въртиш,така ни е удобно...

Тук сме  Peace

smile3532 ето заради подобни постове съм в темата - повярвайте ми няма ли ги тях - стане ли ми скучно ( виждам , че има вече такива между нас ) просто се оттеглям , но за сега тук ми е супер !

# 276
  • Враца
Е, добре. Ето нещо за разведряване.
Дано поне някой да разсмее, в този мрачен тъжен ден:

В една неизвестна кръчма край Босфора. Името не се чете.

Скрит текст:
Изгрев. Летят гларуси.
На една маса в ъгъла спят Едже и Мелек потънали в листи, повечето смачкани. Влиза Хилял с гръм и трясък и удря една празна бутилка по масата.
- Е, това не го очаквах. Екипа ви чака от два часа на снимачната площадка, а нямаме сценарий. Берен си изгриза три нокътя, Енгин от въртене счупи един стол, добре че Есра започна да разправя вицове да разведри малко атмосферата.
Едже и Мелек надигат глави и разтъркват сънено очи.
- Давайте веднага сценария за 76-ти епизод.
- Хилял, недей с лошото моля те – протяга се Едже. – Ей ти го сценария. Да не мислиш, че е толкоз лесно да се напише. И то изненадващ.
Хилял грабва три смачкани листа и чете:
- Вечер. Керим простира на двора... Абе вие добре ли сте? Как ще простира Керим, ми това си е жива кастрация, Мелек стига се прозява дай ми тоя химикал – тя зачерква сцената и пише на глас: - Вечер. Фатмагюл простира на двора, Керим й подава щипки. Е, така вече може, да не беше блял докато тя го настъпваше на сватбата. Мелек искам после да напишеш продължение на сцената. Керим изпуска една щипка и двамата започват да я търсят в тревата... ти си знаеш, да не ти обяснявам сега.
Мелек изсумтява съгласително.
- Така, втора сцена – чете Хилял. – Сами по молба на Хаджер отива в моргата да уреди погребението на Мустафа, обаче трупа е изчезнал... Ха! Не ми казвайте, че Мустафа е жив?
- Ааааааа, сакън. Чисто умрял е – провиква се Едже. – Мелек, нали е умрял?
Мелек кимва:
- Да, умрял е. Просто са му загубили трупа в моргата и на края на серията ще го намерят. Леко вмирисан, но чисто вдървен.
- Добре. Така може – сагласява се Хилял и минава нататък: - Фатмагюл, облечена в синя рокля на цветя е понесла кошница с обяд към работилницата на Керим. Върви по улицата и си тананика. Пристига и що да види. Дългокрака блондинка с розов минижуп обяснява на Керим, как точно да й завари оградата. Фатмагюл трясва кошницата на тезгяха и се фръцва... Тая сцена направо я режа – тя зачерква смело. – Въобще не ми се вързва с каузата. Пък и къде ще ви търся сега дългокрака блондинка. Още хонорари, още разходи. НЕ!
Тя поглежда третия лист и вижда, че е празен.
- Това ли беше? Абе вие подигравате ли се с мен? Веднага ставайте и се качвайте в колата, паркирала съм я отпред. По пътя ще се разпрявям с вас.
Докато шофира, Хилял се обажда по телеф она:
- Есра, кажи на екипа, че днес ще снимаме само с Фърат, другите да си ходят. Е знам, че е умрял Мустафа, ама още не сме го погребали. Докато го уморим брадясахме, сега докато го погребем, чок зор ще видим. Днес ще преследваме трупа му из моргата. А, и кажи на Берен и Енгин да се върнат по тъмно, ще простират. Какво ми се причу, Енгин да не счупи някой стол пак. Кажи му да престане, че ще му ги удържа от хонорара. Какво каза Енгин? А, добре, ще предам. Айде чао, че шофирам и ще ме глобят.
- Какво искал Енгин? – пита Мелек.
- Иска сцена с бой. Тази п.б.н го е изнервила, и трябва да освободи напрежението. Така че, му напишете сцена с бой. Знаете, че на двамата с Берен им угаждаме от време на време.
- Ох, Едже... трудна работа, ми то не остана с кого да го сбием. Какво ще го правим сега?
- Как не остана бе Мелек, ами с Кузей ще се сбие. Чудна сцена ще стане.
Хилял набива спирачките и се обръща назад.
- Знаех си аз. От две седмици подозирам някаква конспирация. Кои сте вие, и къде са ми сценаристките?
- Славенко, сто пъти ти казах, да внимаваш с тоз Кузей – изсъсква по-тъмната особа.

Хрисииии, умори ме от смях....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 277
  • софия
Е, добре. Ето нещо за разведряване.
Дано поне някой да разсмее, в този мрачен тъжен ден:

В една неизвестна кръчма край Босфора. Името не се чете.

Скрит текст:
Изгрев. Летят гларуси.
На една маса в ъгъла спят Едже и Мелек потънали в листи, повечето смачкани. Влиза Хилял с гръм и трясък и удря една празна бутилка по масата.
- Е, това не го очаквах. Екипа ви чака от два часа на снимачната площадка, а нямаме сценарий. Берен си изгриза три нокътя, Енгин от въртене счупи един стол, добре че Есра започна да разправя вицове да разведри малко атмосферата.
Едже и Мелек надигат глави и разтъркват сънено очи.
- Давайте веднага сценария за 76-ти епизод.
- Хилял, недей с лошото моля те – протяга се Едже. – Ей ти го сценария. Да не мислиш, че е толкоз лесно да се напише. И то изненадващ.
Хилял грабва три смачкани листа и чете:
- Вечер. Керим простира на двора... Абе вие добре ли сте? Как ще простира Керим, ми това си е жива кастрация, Мелек стига се прозява дай ми тоя химикал – тя зачерква сцената и пише на глас: - Вечер. Фатмагюл простира на двора, Керим й подава щипки. Е, така вече може, да не беше блял докато тя го настъпваше на сватбата. Мелек искам после да напишеш продължение на сцената. Керим изпуска една щипка и двамата започват да я търсят в тревата... ти си знаеш, да не ти обяснявам сега.
Мелек изсумтява съгласително.
- Така, втора сцена – чете Хилял. – Сами по молба на Хаджер отива в моргата да уреди погребението на Мустафа, обаче трупа е изчезнал... Ха! Не ми казвайте, че Мустафа е жив?
- Ааааааа, сакън. Чисто умрял е – провиква се Едже. – Мелек, нали е умрял?
Мелек кимва:
- Да, умрял е. Просто са му загубили трупа в моргата и на края на серията ще го намерят. Леко вмирисан, но чисто вдървен.
- Добре. Така може – сагласява се Хилял и минава нататък: - Фатмагюл, облечена в синя рокля на цветя е понесла кошница с обяд към работилницата на Керим. Върви по улицата и си тананика. Пристига и що да види. Дългокрака блондинка с розов минижуп обяснява на Керим, как точно да й завари оградата. Фатмагюл трясва кошницата на тезгяха и се фръцва... Тая сцена направо я режа – тя зачерква смело. – Въобще не ми се вързва с каузата. Пък и къде ще ви търся сега дългокрака блондинка. Още хонорари, още разходи. НЕ!
Тя поглежда третия лист и вижда, че е празен.
- Това ли беше? Абе вие подигравате ли се с мен? Веднага ставайте и се качвайте в колата, паркирала съм я отпред. По пътя ще се разпрявям с вас.
Докато шофира, Хилял се обажда по телефона:
- Есра, кажи на екипа, че днес ще снимаме само с Фърат, другите да си ходят. Е знам, че е умрял Мустафа, ама още не сме го погребали. Докато го уморим брадясахме, сега докато го погребем, чок зор ще видим. Днес ще преследваме трупа му из моргата. А, и кажи на Берен и Енгин да се върнат по тъмно, ще простират. Какво ми се причу, Енгин да не счупи някой стол пак. Кажи му да престане, че ще му ги удържа от хонорара. Какво каза Енгин? А, добре, ще предам. Айде чао, че шофирам и ще ме глобят.
- Какво искал Енгин? – пита Мелек.
- Иска сцена с бой. Тази п.б.н го е изнервила, и трябва да освободи напрежението. Така че, му напишете сцена с бой. Знаете, че на двамата с Берен им угаждаме от време на време.
- Ох, Едже... трудна работа, ми то не остана с кого да го сбием. Какво ще го правим сега?
- Как не остана бе Мелек, ами с Кузей ще се сбие. Чудна сцена ще стане.
Хилял набива спирачките и се обръща назад.
- Знаех си аз. От две седмици подозирам някаква конспирация. Кои сте вие, и къде са ми сценаристките?
- Славенко, сто пъти ти казах, да внимаваш с тоз Кузей – изсъсква по-тъмната особа.

Хриси,Славенка,къде сте мили мои зайчета?! newsm78

Скрит текст:

-Мноо ни е зле,хлъц...Мустафа спри да се въртиш,така ни е удобно...

Тук сме  Peace

Рива,джанъм Муки на онзи врат я не окачвам,че какъвто е отънял ще се счупи и отиде ми лИбоФта Mr. Green

Хриси, СлавенаHug
 ей  така обичам -  любимите ми сценаристки да са във форма!!!
целувки и благодаря Heart Eyes Heart Eyes

# 278
# 279
  • В Града на Липите

Видя ли сега  Crossing Arms с тая твоя чок голяма уста.  Joy Можехме да изкараме там до финала.

Три пъти гледах снимката ни, и чак на третия път видях, че сме седнали върху Мустафа. Днес нещо не съм в кондиция  Joy

# 280
  • Пловдив

Какво ни очаква....

Линк със снимки към 75 еп.:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227887920658804.50510.1 … 378843&type=1

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:57 от mariana51

# 281
  • София
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -

Бих те помолил да не го правиш.Остави горката Мерал Октай да почива в мир!?! Naughty Hug

bishop мир на праха и

но ти какъв се явяваш да ми казваш къде ще ходя аз
и за мен не бе  добре дошла в темата квф , НО НЕ ТЕ КОМЕНТИРАМ - КАКТО ВИЖДАШ ДАЖЕ НЕ ТЕ И ЧЕТА , а те подминавам  bowuu

# 282
  • София
Хриси, Joy Joy Joy Joy Joy!Точно пък на теб да не ти се получава чувството за хумор,абсурд! Hug
От това имах нужда! Grinning
Да знаете,че имате голяма почерпка от мен,ако организирате един сблъсък -"Керим-Кузей".

# 283
  • София
Хриси, ти както винаги съвсем на време и съвсем на място разведряваш обстановката ! Благодаря ти, винаги те чета с огромно удоволствие, както между впрочем казват и повечето от момичетата тук...

# 284
Здравейте всички!

Изгубила съм ви спатиите от доста време насам. Едва вчера успях да изгледам 73 и 74 епизод, но няма да смогна да ви изчета. В тази връзка е и молбата ми.
Моля, който може и е на кеф да сподели подсказки, слухчета и т.н., а има ли трейлър? Благодаря предварително на всички!  Извинявайте ако не е на място! Ако много пъти са публикувани подсказките и слухчетата може и на лични, да не спамя!

Общи условия

Активация на акаунт