Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 167
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Малее,групата на "ДОБРЕТАТА" много интелектуално и възвишено си пишете на лични!?! Добре поне,че преписвачката се кротна,защото скоро и аз щях да пропиша поезия!?! Mr. Green Hug Mr. Green

Grinning ако имаш предвид малчева - нея я няма  Mr. Green опс имам я с мнение, но не съм я сложила в цитатите  които получих на лични и препратих на нели123 за да се види и в други очи , а не само в моите   Laughing
относно постовете съм скрила имената умишлено не за друго , а защото тази реакция я очаквах и даже вече благодарих  bowuu
на лични се пише за това за да си кажем кой каквото иска да каже на другия в очите - без цензура , но като нелка123 е решила да оповести публично частта ,която и пратих от всеобщо мнение за нея - нямам против  bowuu

# 436

Питам ви, защото доколкото знам филмовите целувки винаги се снимат без език(това си е правило) , освен ако режисьорът не изиска специално от актьорите това. В този сериал подобвни сцени са такава рядкост, а и не са много страстни, така че изключвам вероятността  режисьорката да е поискала това. Което значи, че Енгин се е отпуснал доста в тази целувка, което си личи и затова изглежда толкова истинска и ми е любима определено. [/b]

И в други турски филми има страстни целувки с език Heart Eyes

http://vbox7.com/play:7d108be8

Нямам много опит с турските филми, явно си е често срещано.   Simple Smile

# 437

Привет и от мен !Ето какво намерих но не можах да копна и снимката EmbarassedНов филм с  Engin Akyurek''Посока на вятъра''

# 438
Малее,групата на "ДОБРЕТАТА" много интелектуално и възвишено си пишете на лични!?! Добре поне,че преписвачката се кротна,защото скоро и аз щях да пропиша поезия!?! Mr. Green Hug Mr. Green

Grinning ако имаш предвид малчева - нея я няма  Mr. Green опс имам я с мнение, но не съм я сложила в цитатите  които получих на лични и препратих на нели123 за да се види и в други очи , а не само в моите   Laughing
относно постовете съм скрила имената умишлено не за друго , а защото тази реакция я очаквах и даже вече благодарих  bowuu
на лични се пише за това за да си кажем кой каквото иска да каже на другия в очите - без цензура , но като нелка123 е решила да оповести публично частта ,която и пратих от всеобщо мнение за нея - нямам против  bowuu

Иначе как щяха хората да разберат,че сме от "един джинс".То миллет голям при нас.  Joy

# 439
И да, харесвам сериала такъв какъвто е.

Кратко, точно и ясно - и аз го харесвам точно такъв, какъвто е!
Все си казвам, че можеше така, можеше и иначе да направят еди-кое-си, но накрая осъзнавам, че в личен план разбирам нещата точно така, както са представени.

С радост чета коментарите ви - не се включвам, защото бих повторила думите на някой друг, а мисля, че няма смисъл от това. Много хора сме тук, аз не съм така красноречива и не бих могла да опиша чувствата си както някои от вас го правят. Но ви благодаря на всички за темата и всичко, което намирам в нея. Не пиша, но ви чета редовно - глътка свеж въздух в забързаното ежедневие   bouquet

# 440
  • София

С език,без език няма значение.Целувките във всички филми не трябва да са дълги повече от 12-13 секунди.Това е правило което се спазва
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Тази глупост откъде се появи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Може би турския СЕМ стрикно наблюдава за спазването на това правило ,че да не се развращава зрителската аудитория  hahaha

# 441
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 27

# 442
И да ви кажа, снощи четох мнения из нета в английския форум, руския форум  ютюб и др и недоволствотот от развоя на събитията е огомен, много са недоволни от подксазките за 75 епизод, писмото от Мустафа и тн.

Та много ми хареса един пост от английски;

Нали сценаристките, говорят за нещо неочаквано , което ще се случи- най- вероятно- публиката ще я докарат до самоубийство както са тръгнали.

Та надябвам се да се смилят над зрителите и да не ги довеждат до крайности, а да ни покажат любовта и близостта на Керим и Фатма в последните епизоди и един прекасен финал.

# 443

С език,без език няма значение.Целувките във всички филми не трябва да са дълги повече от 12-13 секунди.Това е правило което се спазва
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Тази глупост откъде се появи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Може би турския СЕМ стрикно наблюдава за спазването на това правило ,че да не се развращава зрителската аудитория  hahaha

То не е само да обвиняваш може малко и да почетеш странична литертура.Като например даже и това,че целувка по-дълга от 13 секунди се смята за исинска.Така че теб ако мъж те целуне повече от 13 секунди може и да се ожени за теб,ако преди това не е умрял от "змийска отрова".. hahaha  hahaha  hahaha

# 444
Нелка, споделям възмущението ти. Нещо повече, отвратена съм от тези няколко особи, които омърсяват нашия форум. За мен не съществуват.

# 445
  • София

То не е само да обвиняваш може малко и да почетеш странична литертура.Като например даже и това,че целувка по-дълга от 13 секунди се смята за исинска.Така че теб ако мъж те целуне повече от 13 секунди може и да се ожени за теб,ако преди това не е умрял от "змийска отрова".. hahaha  hahaha  hahaha
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Предлагам ти да излезеш от филма дето сама си се вкарала  Sick

# 446
Нелка, споделям възмущението ти. Нещо повече, отвратена съм от тези няколко особи, които омърсяват нашия форум. За мен не съществуват.

Хайде стига де,нали нещата приключиха..Покаже ми лиценза за форума където пише,че е "ваш"?

# 447

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Предлагам ти да излезеш от филма дето сама си се вкарала  Sick

"ДОБРЕ"

# 448

Имена не съм споменавал! Naughty Това,че ти припознаваш Малчева си е твой проблем!?! Hug Под всеобщо мнение да не би да имаш в предвид "Сульо,Пульо,Малчева и АЗ" ?!?  Mr. Green Grinning Mr. Green

# 449
И да ви кажа, снощи четох мнения из нета в английския форум, руския форум  ютюб и др и недоволствотот от развоя на събитията е огомен, много са недоволни от подксазките за 75 епизод, писмото от Мустафа и тн.

Та много ми хареса един пост от английски;

Нали сценаристките, говорят за нещо неочаквано , което ще се случи- най- вероятно- публиката ще я докарат до самоубийство както са тръгнали.

Та надябвам се да се смилят над зрителите и да не ги довеждат до крайности, а да ни покажат любовта и близостта на Керим и Фатма в последните епизоди и един прекасен финал.

Финала не го мислете на интервюто в клипа от предишната тема преведено от bebo/ако бъркам се извинявам/там са на модно ревю една от сценариските казва ,че финала ще е хубав като целия филм.

Общи условия

Активация на акаунт