Тъй като следях темата за Фатмагюл, след края на сериала реших да гледам облака по препоръки на повечето пишещи тук. Сега гледам 15та серия и спрях по средата. Е, колко болка, тормоз и насилие може да изтърпи това бедно момиче Нарин???

Благодарности за превода на gphilipova и на бетисима за разясненията за начина на живот в този край на Турция.
Да добавя, че и аз въпреки, че се заразих от общата болест Енгин Акюрек покрай КВФ, в този сериал Мустафа Булут хич, ама хич не ми е симпатичен. За мен любовта му към Нарин е мания, която се засилва от това, че не може да я има. Да, страхотна роля прави Енгин. Толкова копнеж и любовна лудост има в погледа му, че тръпки да те побият. А като каже с този влажен поглед това провлачено "чооооок"

Знам, че сигурно сте обсъждали музиката, защото наистина е невероятна и разтърсваща, но няма как да търся в коя тема на КВФ е. Кой изпълнява песента, с която завършиха 12та и май и 13та серия. Появява се и като мотив по време на филма. От мъж се изпълнява.. Много е хубава.
Хубава вечер, т.е ден!