Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 852
  • 710
  •   1
Отговори
# 255
  • Ню Йорк
Скрит текст:
Според мен Коцев е убиецът на Миро, а този с татуировката в Избата да не е един от нападателите, много време му отделиха. Образът на Лука е много променен и не ми се вързва с предишния

Скрит текст:
Така изглежда от признанията на Лука, ама защо Коцев да го убива и защо да поръчва изнасилването на Мая. И без всички тия екстри плана им щеше да проработи.

# 256
За феновете - 24 и 25 епизоди Simple Smile

http://depositfiles.com/files/jun5dfecm - 24 епизод
http://depositfiles.com/files/q69qsr33a - 25 епизод

# 257
Още една точка за нашия разследващ екип:

Скрит текст:
Изгледах 24и 25 епизоди, Латиноса е с татуировка, т.е. той е младежът, който беше нападнал Неделчев - има татуировка и е "много красивият младеж", според описанието на Неделчев. Той  е и единият от нападателите на Мая - знаем какво беше казало продавачката от магазина. Лука каза, че той и да кажем Коцев, са организирали и двете нападения - това над Неделчев  и влизането в апартамента на Таня. Остават открити въпросите:
 1.  кой е другият нападател на Неделчев - Миро или Слав, макар че това не  е чак толкова съществено;
2. кой е човекът зад зелената маска, който контролираше побоя и изнасилването и кои са другите нападатели зад маските, като тук имаме жокер, който бяхме разчепкали преди няколко теми - единият нападател е с къдрава тъмна коса и има татуировка, т.е. е Латиноса или Слав;
3. Кой уби Миро - много вероятен извършител - Коцев;
4. Каква е американската връзка със софийските събития и каква е ролята на Распутин;
 Още две думи : споделям мнението, че много набързо и някак скалъпено ни бяха поднесени отговорите на толкова много въпроси. Останах с усещането, че някой се сети, че идва края на сезона,  двайсет епизода не разкриха почти нищо съществено и сега за един епизод трябва да се навакса това и да се замаже усещането за пропилян втори сезон. Критично мнение, но смея да твърдя, че  е обективно. 

# 258
  • Варна
За Таня и Милото...
Скрит текст:
Аз се чудя защо Милото уби момичетата - за да не могат да повдигнат обвинение срещу Таня (както каза Иванов: "без момичетата няма да можем да обвиним Таня") или ги уби с нейният пистолет за да може да я натопи. Тази нишка ми се губи много newsm78

# 259
Приятели, само да ви кажа, че ЩЕ ИМА 3 сезон! Сутринта в "Тази сутрин" бяха на гости Любен Дилов-син и Симеон Лютаков, и Любчо каза, че днес ще си снимат поредния епизод от 3 сезон! .. Така че нека вече да няма място за съмнения! Ще си гледаме филмчето и на есен! Simple Smile

От твоята клавиатура-в Божиите уши!!! Амин! Laughing

От твоята клавиатура - в божия монитор!  Peace

За Таня и Милото...
Скрит текст:
Аз се чудя защо Милото уби момичетата - за да не могат да повдигнат обвинение срещу Таня (както каза Иванов: "без момичетата няма да можем да обвиним Таня") или ги уби с нейният пистолет за да може да я натопи. Тази нишка ми се губи много newsm78

Скрит текст:
Аз не ги гледах целите епизоди, но доколкото видях в трейлъра Таня слага пистолет в сакото си (или там каквото е), после в сцената с Милото и Таня, той се усети, че там има пистолет, дори го опипа да е сигурен и го взе именно за да я натопи, че тя ги е застреляла, че да не дават показания срещу нея. поне така ги виждам аз нещата

Симеон Лютаков и Любен Дилов в Тази сутрин
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/simeon-lyutakov-za-novata-si … lya-fotograf.html

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 18:39 от Teddy_l4

# 260
  • Варна

За Таня и Милото...
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз не ги гледах целите епизоди, но доколкото видях в трейлъра Таня слага пистолет в сакото си (или там каквото е), после в сцената с Милото и Таня, той се усети, че там има пистолет, дори го опипа да е сигурен и го взе именно за да я натопи, че тя ги е застреляла, че да не дават показания срещу нея. поне така ги виждам аз нещата

Скрит текст:
Най-логично звучи, но нали той иска да се разпрвя с нея "в семейството", а така ще намеси прокуратура и полиция... абе пълна каша са тези двамата Crazy

# 261
Е,изгледах ги и аз новите епизоди....Благодаря за
Скрит текст:
споделените линкове  Wink
Май темата стана "Тема на скритите постове",но както и да е...
Има ли още хора,които чакат неделята ? newsm78 ...

simpatikonia, Peace  правилно разгада промото

Скрит текст:
че показанията на Лука са след  срещата на Иванов с Таня. Аз бях решила,че ,отивайки в апартамента й,той вече ги е прочел.
Всъщност, Иванов , май, все още не е разбрал,че Таня не е поръчала убийството на Миро и Милото

За признанията на Лука  - мисля,че сегашната му визия на "добър старец" не е резултат от смяната на актьора- да, той изгражда образа,но не може да го промени съществено .В случая -актьорът прави това,което искат от него сценаристите и режисьора. Ил. Раев смени А.Георгиев в момент ,в който образа на техния герой претърпява промяна,развитие ,слава Богу , към добро. Случаят с Аги и Васко беше катализатор на тази промяна. Лука ,от една страна , е на път да изгуби семейството си-Светлана го изгони,отказа се от него,внуците няма да му простят; от друга страна- застана очи в очи със смъртта...Какво повече има да губи?  И дали някакви бизнес интереси са по-важни от най-близките ти хора.. Време е да поиска прошка ! И той вече я поиска от Явор и от Стефан. Мисля,че беше откровен .
Все пак,да не бързаме да му се доверяваме изцяло,защото видяхме,че с Иванов не беше докрай откровен - излъга го за лаптопа и не му каза цялата истина за нападенията и кой  е другия участник.
Чудя се, защо  е тежко миналото на Иванов  newsm78 Дали само заради трагедията с  жена му или има и друго....
Срещата на Таня и Иванов.....хладна и делова...и не чак толкова....усетих топли вълни ... макар и съвсем малко ,но ги имаше...

Всъщност,коя от вас в предварителните прогнози  позна  за срещата как ще се случи ?

simpatikonia,ти ли беше?  Simple Smile

Поздравления за съфорумките, които разгадаха тайната с татутата !(442 къде се изгуби ? )Може да кандидатствате в школата в Симеоново . Иванов ще ви напише по една характеристика  hahaha

Таня и Милото....ах,тези двамата! Сцените с  тях ми харесаха много,въпреки тягостното настроение ,което ми създаваха. Таня сгреши като му каза за дадените показания . Целта  й беше да предпази Мая и себе си,но,всъщност , си навлече нови проблеми с убийството на момичетата. Погледнато отстрани - тя ги убива ,за да не свидетелстват ,че ги е наела за случката в хотела.
Ама,глупаво ми звучи това .  Таня да не е вчерашна ,че да застреля  някого със собствения си пистолет,че и отпечатъци да остави...Все едно казва на полицията- ето ме,аз ги застрелях!
Ако съм един следовател, веднага бих заподозряла инсценировка ! Но...да видим....

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 20:47 от daniela.qnkova

# 262
Скрит текст:
Все пак,да не бързаме да му се доверяваме изцяло,защото видяхме,че с Иванов не беше докрай откровен - излъга го за лаптопа и не му каза цялата истина за нападенията и кой  е другия участник.
Чудя се, защо  е тежко миналото на Иванов  newsm78 Дали само заради трагедията с  жена му или има и друго....
Скрит текст:
И аз си оставам с едно наум за Лука. Като цяло не беше най-доброто решение цялото разкриване да дойде от едни негови признания.... но все пак, засега звучи истински.
Тежкото минало на Иванов - и на мен ми прозвуча като да не сме разбрали още всичко за тежестта на миналото му.
Скрит текст:
4. Каква е американската връзка със софийските събития и каква е ролята на Распутин;

Скрит текст:
Съгласна съм, че Распутин трябва да има основополагаща роля във втория пласт на нападенията. първо, това би оправдало изобщо присъствието му във филма. И второ, той явно познава задругата на търпеливите - ако не е и неин ръководител, с тези негови мъдрости.

Като гледам, че вече почти всички гледахме 24 и 25 ти, да си върна моите въпросителни:
Скрит текст:
1. Каква е ролята на Слав? Очертава се Слав и Латиноса да са двамата нападатели на Неделчев и после на Мая и на Тео.  В такъв случай той явно е човек на Коцев, което пък се потвърждава и от нощта на стрелбата по Милото - нямаше как Слав да е там и да отвлече Гончев, ако Коцев не го беше инструктирал. Защо обаче Слав се прави на луд? Че не познава апартамента на Таня? Че не познава Неделчев? На кого тогава служи Слав и каква е ролята му да държи Гончев за заложник?
2. Какво в крайна сметка разбра Иванов от цялата история? Оневини ли Таня? Защо ли ми се струва, че всъщност въпреки всичките разкрития, той още няма доказателства, че тя не е поръчител на двете убийства. Лука се измъкна от вината за убийството на Миро, а за Милото пък съвсем няма отношение. Това, че си призна, че е още влюбен - за мен няма съмнение нито в неговите, нито в нейните чувства след срещата им - не значи, че не я смята за виновна.... там нещо се обърках.
Скрит текст:
Срещата на Таня и Иванов.....хладна и делова...и не чак толкова....усетих топли вълни ... макар и съвсем малко ,но ги имаше...
Скрит текст:
На мен не ми беше никак хладна. Simple Smile Иванов при целия си делови подход, беше целият само емоции, а Таня - да не забравяме - трябваше да намери начин да го разкара бързо и да го възпре да не влиза у тях заради Милото. Много ми харесаха и двамата актьори - имаше много детайли, които да издадат чувствата. Начинът, по който се гледаха, тона, начина, по който Таня се подпря на вратата, след като го "разкара"...
3. Нещата сочат, че Коцев е убиецът на Миро и поръчителят на изнасилването. Какъв мотив може да има? Не мога и не мога да проумея. На кого пречеше Миро? Той беше връзката със Стоицев, а с неговата смърт Стоицев абдикира. Нужно ли беше обаче чак да бъде убит, за да бъде спрян законопроекта? Освен това, много сложна врътка. Да бяха светнали направо Стоицев, това беше принципно труден за предвиждане ход, че Стоицев ще се изправи срещу Милото. Също така - изнасилването. Дали идеята е, че Коцев се е сетил, че няколко строшени чаши няма да сплашат Таня, а трябва да е нещо подобно?
Въпреки че смятам, че Коцев  не е добро татенце, за което се представя, все пак ми се струва и че не е автор на всички тези злини. Или поне не просто за да купи някакви земи в Странджа.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:22 от Lulu25

# 263

Скрит текст:
Скрит текст:
На мен не ми беше никак хладна. Simple Smile Иванов при целия си делови подход, беше целият само емоции, а Таня - да не забравяме - трябваше да намери начин да го разкара бързо и да го възпре да не влиза у тях заради Милото. Много ми харесаха и двамата актьори - имаше много детайли, които да издадат чувствата. Начинът, по който се гледаха, тона, начина, по който Таня се подпря на вратата, след като го "разкара"...
Lulu25,  Peace права си, съгласих се с теб!
Скрит текст:
И , като се замисля,наистина  е било добро сценарно решение срещата помежду им да се случи преди Иванов да е прочел показанията й и да е разбрал истината. Той все още мисли,че тя е поръчала  убийствата  и ,въпреки това, направи крачка към нея...Което, за мен,е доказателство за истински чувства от негова страна. Нейното признание го чухме в прав текст, макар че отговорът може и да е двузначен - Иванов й зададе три последователни въпроса . На  кой от тях отговорът беше  :Не съм те лъгала !? По начина,по който беше казана репликата -на последния, нали?

И за мен Слав е загадка . Ясно е,че изпълнява поръчки за пари. Мисля,че той,а не Миро , е единия от нападателите на Неделчев и на Мая . Възможно ли е да е човек на Коцев,а пък Коцев да убие брат му ( сякаш все повече мисля ,че е точно той) без Слав да знае  newsm78 ....Другият нападател разбрахме,че е Латиноса. Кой е човека със зелената маска? Не е Коцев,по-дребен е на ръст. Може би Айвън Крис...

# 264
Здравейте, отново. Видях, че попитахте за мен и ми стана мило, та рекох да се включа за мъничко.
За мъничко, щото няма за какво да е за повече. Чета скрите текстове,  чета мненията, гледам филма, ама...от декември 2011 г., не сме мръднали на йота. В същност скририте текстове не съдържат, някаква неизвестна за негледалите новите епизоди, информация.
Аз лично последните 2 серии ги изгледах за около 30 мин. Май в същност гледах само диалога на Милото с Таня и двамата прокурори. Лигавенето на Аги и Васко, реването на Натали и репченето на Пол, драмите у Стефанакови си ги превъртях и за напред така ще и бъде.
Та от тия две серии, новото което разбрах, е че малкото име на Неделчев е Иван. Друго ново не видях.
Това, че на Милото охраната за заспали Гани, го знаем отдавна. Не бяхме изненадани как облечения като трвестит от площад Македония  Гончев и свежо подскачащия Слав ги опоскаха толкова бързо.
Разговора между Таня и Михаил си го биваше. Даже ме изкефи много. Интересното е, че и двамата си мислят, че всеки го е страх да убие другия. Видя се, че не хич така. В определени моменти си посегнаха и то доста грубо. Сега обаче поне са квит. Дето се вика могат да започнат на чисто.
 Ивановците се надиграваха на шахматна основа. Това постави Неделчев в по-различна светлина, нещо отдавна подозирано.
Някой беше пуснал разкритите до сега моменти и процента, който сме разгадали предварително. Средното аритметично отиваше към 80%.
Борим се за останалите 20%. Разгеле, поне Милото се сети, че има 3-ти. А на бас, че той и Коцев ще има да си говорят по въпроса.
Обаче май никой още не вдява, че има и 4-ти. Някой, който прекалено обърква плановете на героите, на мен ми обърква чувството за логика. Някой, който от потрошаване на посуда, прави побой с изнасилване. Някой, който от изнасилване, прави убийство. Някой, който от семейна свада прати на оня свят прокурор и почти уби Милото то.  Този някой действа като лупа. Увеличава и изкривява ефекта на всичко.  Каквото и да предрпиемат героите, всичко ми излгежда ненужно, защото нямаме отговор на 2 въпроса – защо и кой?
Хубаво Лука и Тренера мътят там водите, ама нито метода е логичен, нито резултата релевантен. Щом имат силата да назначат Иванов, защо нямат силата да уволнят Неделчев. Щом нападнаха Неделчев и го пратиха в болница, защо не направят същото с Таня?
Нямааааа, няма светлинка в тунела. Мислехме, че някой сви записа от хотела, че да изнудва Таня, че е наела Миро да изнасили Роки. Ама, разбрхате ли какво стана? И без този запис, целия китайски народ разбра, че Таня е оплела тая кошница.Е, за какво му е запис на оня? В съда ли ще го даде, че да се види хубаво как пръска мозъка на Миро? За какво умря Миро???? Дори убит с пистолета на Таня, нещата така се извъртяха, че обвиниха Гончев. Каквито и доказателства да има, Таня беше на вечеря с Иван, т.е. няма как да  я обвинят в това убийство. Тогава за какво? Защо, кой?
Мая, Тео, Миро...ми напълно излишно въвлечени в трапаната. Без смисъл, без предвидим резултат. Самия Лука каза, че целта им е била да стреснат Таня. Ама аз пак ще се повторя. Дори сега, след толкова нещастия, никой освен колцина, не знаят, че целта е земята на парка Странджа. Т.е. дори и да бяха отрязали главите на Мая и Тео и да ги бяха набили на кол, пак Таня нямаше да знае за какво е предупреждението.
Ако искаха да се отърват от Стоицев, да го бяха гръмнали него. Що ще му убиват любовника, че да го скарат с Милото?
Отделно пък театрите, които Слав очевидно играе. Хем очевидно е участвал в някои от поразиите, хем го играе ни лук ял, ни лук мирисал. Къде му е далаверата? И тая скрита лимонка Гончев, дето от спухльо, се превърна в последния екшън герой. Защо? Тия пък двамата зашо влизат в роли? Защо Орлин са прави години наред на мишка, като може да пречука всичките мераклии на Таня и да я метне на рамо?
Просто или има някаква много скрита изненада, или логиката ми  се различава от тази на сценаристите. Щото, ако пишех сценария аз, филм можеше и да няма. В първа серия щях да убия Милото през левашката му охрана и ...финито ла комедия. Както казваше баба ми „като на кино“. Просто според мен пренебрегват логиката с цел създаване на сценарна основа за повече сезони и удовлетворяване на повече типове зрители.
Разбира се, каквато и логика да извадят, все оше нямаме кандидати за килър на Миро, човека за зелената маска, и втори нападател на Неделчев и Мая. Имахме версия за Коцев, че уби Миро. Може да е негов човек, но 100% не е лично той. Гласа е на млад човек. Този глас.......колко се ослушвах пак да го чуя. Толкова е характерен. Равен, с перфектна дикция...толкова познат. Латиноса пък го наортачихме със Слав оща като го видяхме. Ама аз още си пазя снимките с лицата под качулките. Белее ми другия убавец. Беличък ми е. И е слаб и леко изгърбен. Друг тип фигура. Не знам де, чудя си се. Айвън Крис се женеше по време на нападението. Нали така казват тези, които гледат часовете?
Ох, оставям се...усещам, че се поватарям...не похилядвам. Няма смисъл. Основните въпроси ще си останат за 3, ако не и за 4 – ти сезон.
Честно кзано съжалявам, че ще има 3 – ти сезон и се надявам да няма 4-ти. Още 25-26 серии локуми ша изтрая, ама няма да мога да гледам повече Чушката в престилка, или как Распутин ръси поговорки и пословици, докато все още повтаряме дали в 1 епизод на 1 сезон , нападателя на Неделчев  всеки млад мъж, който се появи за секунда или повече в кадър.

# 265
  • España
"
Просто или има някаква много скрита изненада, или логиката ми  се различава от тази на сценаристите. Щото, ако пишех сценария аз, филм можеше и да няма. В първа серия щях да убия Милото през левашката му охрана и ...финито ла комедия. Както казваше баба ми „като на кино“. Просто според мен пренебрегват логиката с цел създаване на сценарна основа за повече сезони и удовлетворяване на повече типове зрители."

442 ,счекотлива както винаги!  Wink Обаче да ти кажа, предвид горните ти думи, съм доволна, че не пишеш ти сценария, честно, в добрия смисъл на думата!!!  Laughing

Обаче нали Часовете е анонсиран като семейна сага все пак - не може да е само тупаник ;мятане на момата в пиниз  гергьовско агне; замяргане с татута и доказателства, а в ъгъла Шерлок пуши лула! Wink Трябва да има и драми;; малко цуни-гуни един добър чичко трябва да цитира пословици и поговорки ей така за цвят ако, не за друго......  Wink

Иначе по криминалната линия ,верно сме добър екип, да не кажа по-добър от екранните ни колеги bowuu!!!  Laughing
Щом ще има и 3-ти сезон ,със сигурност не ще да е Коцев тайнственият злодей-ха на бас!!! Както вече казах и  поилядих - мотивът тук е личен, корени се дълбоко в миналото може би още от интернатските години!!! Това е единият вариант ,а другият е да е някой, който мрази конкретно Мая поради някакви си негови причини  newsm78... А убиецът на Миро да го е взел за Слав примерно и това да е престъпление, което няма връзка с основната крими-линия!

Имам чувството, че Боян в тъмното си минало е бил крадец по-скоро - направил е няколко удара и е забегнал за Щатите! Виж, около Нинчето започва да става доста по-мъгляво!!!

# 266
442, радвам се, че се включваш, с всичките критики.

На мен лично историята на Лука ми звучи правдоподобно - с назначаването на Иванов и пращането на Неделчев в болница. Доста по-лесно е да назначиш някого, отколкото да го уволниш. Отделно, че рядко можеш да останеш скрит. А явно целта и на Лука, и на Коцев е била да останат в привидно добри отношения с всички. Това не ми се струва нереалистично. Въпреки че - сега тъкмо се сещам пак за куфарчето. Много ненужен детайл, ако няма смисъл в него. А ако всичко е както Лука казва и целта е Неделчев да си поседи в болница, защо им беше това куфарче?!
Другото, което ме притеснява и мен е липсата на прилика между Латиноса и другия нападател във фигурата. Вторият нападател наистина беше някакъв хърбав тийнейджър, или поне повече ми приличаше визуално на следователя Христов, ама... те дори натъртиха на татуировката последния епизод - и то веднага след ката Лука каза на Иванов да гледа за татуировките. Посланието беше ясно.... Трябва да се върна да ги погледна отново. Все пак, трябва да кажа, че до момента почти всички детайли, които забелязахме като нередности, намериха своето приложение. Тук има още нещо с тези татуировки - мен много ме тормози и този Слав. Някакси му вярвам в образа на брата, който издирва убиеца на брат си, а сега излиза, че няма как да е съвсем така.
Единственото обяснение, което мога да намеря е че Коцев е направил някакъв страхотен пъклен план и използва и Гончев, и Слав, вероятно и Чавдар, като ги заблуждава уж преследвайки своите цели, да вършат неговата работа. Е, добре, ама всички тези убийства и нагласяния на интересите на сто човека за няколко земи?! Чаааак пък такава голяма далавера от тоя проект, че да оправдава всички тези неща? Коцев може и да е студен, и човек на интереса, но не е глупак.

Убийството на Миро остава най-голямата загадка. И там трябва да върна, но и аз си спомням, че се мъчихме да припознаем Коцев в убиеца, а не успяхме. Действително е много тъпо, ако целта е да се попречи на Стоицев за законопроекта, да гърмят Миро. И въобще това ли целеше този убиец? Или да опита да натопи Таня? Или пък да спаси Роки?

За "четвъртия" в историята аз вече съм почти сигурна, и съм убедена, че той трябва да завърши американската връзка и да отведе към Распутин. Все още обаче никаква идея нямам къде може да е връзката. Както dyvaromi отдавна отбеляза, тук определно трябва да се намеси личният мотив. Най-логично е все пак личният мотив да е срещу Таня - едва ли срещу Мая, или срещу Боян. Но все още не можем да разберем къде. Познавайки Таня - някой отхвърлен любовник може би...?

# 267
Единствения човек, който Таня Стоева е отблъснала като любовник
е Михаил Михайлов. Ако имаше друг такъв важен човек, щяха да посочат.
Той дори пееше песента на Тоника- Те се скитаха в полето винаги двама,
винаги..... Явно както каза Стоева, Михаил не е излязъл още от Интерната.
Мисленето му не се е променило. Да развил се е, но само в определени области.
Цяло чудо ще е, ако промени отношението си към Стоева в добра пососка- да
я обича и уважава като брат. Това трябва да се случи. До края на трети или в 4- ти
сезон, вероятно ще се случи. Този разрив, който се получи сега, ще е край на нещо
и начало на нещо добро. Радвам се, че Цветкова и Сърменов ще го предадат по най-
великолепния начин. Коцев изобщо не ми се коментира.
Гледах клипа на BTV с участието на Любен Дилов- син и Симеон Лютаков. Много хубави
фотографии показаха, дело на Симеон Лютаков.
Слав определено си го бива. Издебна момента и измъкна Таня. Аз не мисля, че Милото
щеше да я убие. Та нали после веднага щеше да го лепне следствието и прокуратурата.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 11:48 от lulu7

# 268
  • Ню Йорк

Имам чувството, че Боян в тъмното си минало е бил крадец по-скоро - направил е няколко удара и е забегнал за Щатите! Виж, около Нинчето започва да става доста по-мъгляво!!!

Аз много отдавна ви разправям, че е важно да разберем какво е направил Боян, че сестра му да го скрие в Ню Йорк. Това може би ще ни даде и отговор на въпроса защо Распутин така се хванал за избата.

За "четвъртия" в историята аз вече съм почти сигурна, и съм убедена, че той трябва да завърши американската връзка и да отведе към Распутин. Все още обаче никаква идея нямам къде може да е връзката. Както dyvaromi отдавна отбеляза, тук определно трябва да се намеси личният мотив. Най-логично е все пак личният мотив да е срещу Таня - едва ли срещу Мая, или срещу Боян. Но все още не можем да разберем къде. Познавайки Таня - някой отхвърлен любовник може би...?

Да това е големия въпрос. Кой е четвъртия? Но едва ли ще го научим преди края на трети сезон.

# 269
много ми хареса логиката ви, огромно удоволствие е да ви чета, вместо 'Лигавенето на Аги и Васко, реването на Натали и репченето на Пол, драмите у Стефанакови си ги превъртях и за напред така ще и бъде'

Може би този, който трябваше да вземе камерата след като е видял Миро го е помислил за Слав и считайки, че разчиства нападателите, които е наел за Неделчев го е свитнал?

Общи условия

Активация на акаунт