МАЙ 2012 - тема 16

• 38 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София - Младост 1А
Боже хора какво заметресение имаше. Нали сме на високо и направо паднах от леглото. Толкова много се уплаших!

ужасно силно, а сме на първия етаж....старият ни апартамент беше на 16 етаж, добре че вече не живеем там...

Ние сме на 7-мия. Ужас беше. Свекърва ми се обади да ни чуе как сме и каза че са паднали у тях книги от библиотеката. Те са на 10 етаж. Вкъщи падна един подпрян на хладилника стол, но бая ни полюля.

# 241
            Ние сме в Люлин на 5 ет сме,ама си разлюля бая.....

# 242
Момичета и при нас в Пловдив много силно се усети земетресението.Аз бях станала до тоалетната точно в 2:55...пишках,пих вода и някак си бях доста напрегната...легнах си и изведнъж усетих първо някакво по леко поклащане и изведнъж цялата спалня се залюля като в люлка...събудих мъжа ми и се гушнахме здраво докато премине и се осъзнаем какво става...почнахме да звъним на роднините си и да с еуспокояваме взаимно...доста хора излезнаха навън и все още има хора по улиците...ние сме си вкъщи и слушаме радио новини...спокойни сме засега...първоначално много ме стегна корема...но засега всичко е спокойно...и аз гледам да съм спокойна за да не си предизвикам контракции от стрес.По радиото сега казаха,че досега е имало около 20 следтруса(последно преди 20 минутки отново имаше един по силен),но трябва да сме спокойни...вярвам,че най-страшното мина.Молете се да няма повече  Hug Hug Hug

# 243
Как сте, момичета? Поуспокоихте ли се?
Аз се събудих с егати писъка от ужас, толкова ме е шубе от земетресения...

Ние дойдохме при нашите в кв. Бенковски, че са в къща и уж по-открито. Пък и ще ме е шубе да седя сама в апартамента! Иначе бебче бая се поразмърда.

Пък и силно бе - 6 по рихтер!  Shocked

# 244
  • София - Младост 1А
Какво ти успокояване. Тамън реша че свърши и то пак раздруса. Облечена съм, куфара с документите и чантата за родилния са в коридора и съм готова да се изстрелям. Пепи заспа след първия трус и не се е събуждал повече. Ама голям страх бера. И контракции си имам.

Как ли са нашите момичета в родилните домове. Особено тези по високите етажи на Майчин дом.

# 245
Лелеееееееее, не искам и да си помислям какво им е!!!!

И аз съм в готовност с чантата и документите пък и коремчето стяга...ма то с толкова адреналин!

Вие слизахте ли пред блока?

# 246
Ужасно беше в Бянкя, хем сме в къща, на ниско и има достатъчно противоземетръсни шайби, Пепи се събуди с плач минути преди първия трус, 1 час мъжа ми го успокоява да заспи. Аз си умеях от страх, само бебенцето не го отрази, но до преди няколко дни се люлееше в корема.

Дано повече няма и дано успеем да се успокоим Praynig

# 247
Дрина и аз точно това се питам от одеве как ли са мамите в родилните домове...сигурно са доста уплашени,което е нормално.Аз се изкъпах,обезкосмих се където имаше нужда,облякана съм...багажа,стегнат до вратата и съм в готовност...ако бебчо се е поуплашил и иска вече да го гушкам.Изпратих мъжа ми на работа...той милия много се уплаши,трепереше чак...и сега не искаше да ме остави сама,но аз реших,че ми е по добре в къщи отколкото при свекърва ми или нашите.Да се надяваме,че всичко ще е ок,аз вярвам в това.

# 248
Здравейте момичета,

Хайде сега кажете кое бебче се роди тази нощ в три сутринта че чак разтресе земята? Wink
Спокойно страшното мина. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

При нас хем сме на третия етаж се усети доста силно.Пораженията са стрес и една счупена бутилка с ракия. Децата не се събудиха.След като се поуспокоиха нещата Лъчко се събуди за ядене.

Стискайте палци да е спокоен деня!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 249
  • София
Надявам се страшното да е минало.
Ние сме на третия етаж, но доста силно се усети. Тъкмо бях накърмила Калина и се каних да си лягам, когато ни разтресе. Никола се беше събудил, но не даваше вид да се е уплашил. Калина не отрази ставащото, спеше си спокойно. Ние за по-сигурно изкарахме един час пред блока с двете деца.

# 250
  • София
При нас беше ужас! Цялата къща се тресе. Излязохме с децата седяхме 1 час и тъкмо се прибрахме и пак се разтресе. До 7 сутринта бяхме в колата. На мен вчера и днес през ноща ми се повръщаше много и се чудех защо!
И аз се чудех маметата в МД как са. То на 7 етаж е високо, а на 12 не ми се мисли! Момичета драснете по 2 реда да не ви мислим!

# 251
Мамчета, надявам се да сте се успокоили вече и да няма повече движение. Ние в Щерев си изкарахме акъла, знаете болничните легла как се движат, супер силно се усещаше.  Усетихме почти всички трусове Shocked точно се чудех ако точно в този момент ти се налага да раждаш Simple Smile или си в мд.

Беки, ще се радвам да минеш, стаятаще ти я пиша по късно.

Иначе еъм умерено доволна, имах сравнително тежко раждане, имам няколко шева, не можах да издържа на болката и поисках упойка. Анестезиологът им е чуден, супер точно дозирана, нямя никакви последствия, чувствах си крачетата. Иначе в родилна и предродилна зависи от лекарите, при мен се събраха всички свободни лекари и акушери, държаха се доста добре. В бебешкият сектор зависи на каква акушерка попаднеш, през нощта има само една. И тя беше зла. Дневните са повече и май са по мили. По моите критерии може още да се постараят с организацията.  И да допълня, болницата е пълна и в момента всички стаи са по двама.

# 252
Малеее..чак ме хваща страх какъв непукист съм,при нас като разтресе мъжо грабна бебето и тръгна надолу(спалнята ни е на втория етаж),аз си лежа и само му викам спокойно бе то мина,разтресе още веднъж,а пък аз си заспах непробудно  rotfImbo,сутринта като станах и като разбрах,че е било близо 6 по Рихтер си дадох сметка,че не е било толкова незначително както го мислех аз..като си представя,че в Италия имаше доста разрушения   и там беше 6 по Рихтер  newsm17,само можем да се надяваме да не се повтори..

# 253
Здравейте бъдещи и настоящи мами Simple Smile Първо да се похваля, родих на 14ти Май, трето секцио, трето момиченце newsm44. Виктория- 3,500; 50см. Всичко мина много добре, благодарности на д-р Георги Георгиев АГ болница Варна. Съчувствам на всички момичета преживели този земетръс, но доколкото чувам по новините не се очаква втори такъв силен трус. Така,че по- спокойно маменца, не се тревожете, всичко ще е наред Peace Леко раждане момичета Hug

# 254
Момичета, съчувствам ви за ужаса, който сте преживели. Ние сме далече от епицентъра и не сме усетили нищо. Първата ми мисъл беше за вас, когато сутринта чух по новините какво се е случило. Вярвам, че най-лошото е минало  Praynig и е време за нови бебчета Grinning.

Честито ти трето момиченце choki_koki_boki и много щастие на цялото семейство  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт