МАЙ 2012 - тема 16

• 38 727
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Мамчета, и аз да известя че щъркела дойде при нас. На хубавият ни семеен празник - имен ден на мъжа ми и годишнина от сватбата, си имаме и нов. Днес се роди слън
цето ни Александър, нормално раждане, 3340, 51см. И двамата сме добре, и супер щастливи

# 226
Какви прекрасни новини...цели 4 бебенца в този хубав,слънчев ден.Честито на щастливите майки-Io_io,  Mimka1987,GeriD  И pale.enchantress.Да са им живи и здрави и много да ги радват Hug
Аз бях сутринта на преглед...бебето още не било съвсем спаднало...май ще си чакаме термина,който е в края на седмицата...

# 227
Супеееер!!!!
pale, честито! Да ви е жив и здрав малкия юнак Александър, много да ви слуша и бързо да наддава   bouquet! Ама мамче, ти си страшна - роди точно на термина (поне според лентичката  Wink)

Гери, честито юначе и на теб, мамче! Живи и здрави да сте, малкият да папка много и да плаче по-малко   bouquet

На фона на хубавите новинки и аз да се похваля - вече тежим 4300 гр. Party Направо се бях отчаяла дали давам на малкия достатъчно да папка, явно обаче много добре си се справяме и двамата  Sunglasses До месечинка ще сме качили килограм!

Имам нова питанка - почваме от днес да пием за коликите и Colief. Те обаче се дават по седем пъти на ден, разтворени в 15 мл. кърма. Имате ли представа колко време мога да използвам изцедена с помпа кърма и съхранявана на стайна температура/хладилник (нямам фризер), че нещо не ми се нрави идеята да стерилизирам помпата 7 пъти на ден преди всяко даване на капките... Или да питам ЛЛЛ?

# 228
Ей, че много бебчета днес  newsm68 Честито на всички нови мами и на техните семейства   bouquet

И аз си бях харесала днешната дата, но сутринта като станах нямаше вода (бяха я спрели заради някаква профилактика) и се отказах. Стискам палци на всички, на които им предстои да раждат и се надявам и моят ред да дойде скоро, че много ми тежи корема вече  preggo

# 229
Хей момичета Simple Smile Io_io,  Mimka1987,GeriD и pale.enchantress уговорка да имахте нямаше така да се получи Simple Smile честито на всички мамчета Simple Smile

# 230
  • София
Честито на новите мами!

# 231
Ей, цял ден ме няма, а колко хубави новини си имаме!!! Heart Eyes

Честито на всички родили днес мамчета! Живи и здрави да са ви бебчетата, послушни да растат и много да ви радват! Hug  bouquet Hug

Дидич, стискам палчета и се моля за вас кошмарите да свършат и бебче да порасте и скоро да си се прибирате вкъщи и да си се радвате!!! Hug

Пале, толкова се радвам как е дошло на точната дата бебенцето! И аз се надявам моето да е послушно и да дойде на избраната от нас с тати дата, точно поради същите причини.  Party Чакам те с нетърпение да разкажеш как мина раждането, доволна ли си от лекари, акушерки, условия и стаята, в която са те настанили. Ти ще искаш ли бебче да е при теб постоянно? Аз в сряда следобяд съм на преглед, може да мина да ви видя.  Peace

И да кажа -  ананасът, разходките и сексът при мен не дават никакъв резултат...затова сега си чакам избраната дата и се надявам наистина да е тогава. Стискам палци на всички ни!  Hug Hug Hug

# 232
pale.enchantress, честито, жив и здрав да е малкия Александър и много да слушка! Ех, как хубаво се е получило днес - троен празник! САма да знаеш, че доста дълго време годишнината ще ви е на второ място!  Laughing

GeriD, честито и на теб - живи и здрави!  Hug

Аз да ви се похваля - почнах вече да си усещам контракциите, макар и неболезнени и нердовни - ами от тези подготвителните, но поне най-после схванах за какво иде реч!  Laughing

Иначе се възползвам от оставащото ми свободно време и съм се отдала да плета кошници от стари вестници - като направя нещо, дето да е задоволително хубаво ще ви го покажа. Дотогава ще опитвам!  Laughing

# 233
Честито на майчетата с нови бебоци! Пожелавам ви да сте здрави и много щастливи заедно!
Наистина няма по-голямо богатство от здравето и възможността ни да го споделяме с любимите ни същества!
Надявам се следващите дни да има още много бебета в темата ни, пък току виж и нашето е едно от тях! Прегръдки на всички майки, бебчета и комплекти 2в1!  Blush

# 234
chestiti bebentsa,momichetal

gerid, v koia staia ste s bebcho. az sum sama v dvanadeset sedemdeset i edno.

kaloian spi dosta,edvam go budia na chetiri chasa,za da se kurmim. inache toi e mnogo dobre,ot utre sme si postoianno zaedno v staiata

# 235
Честито на новите мамита, и честит празник на всички именници днес.
Момичета, аз имам бебешки проблем. Влади е вече на 20 дни, и започнахме с коликите (или поне така ми се струва). Педито ми препоръча чай на Хип, Еспумизан и Биогая. Чая го давам от 72 часа и започна да се изхожда все по рядко. Сега от 24 часа не е акал и плаче постоянно. Сега взех Еспумизан, но ми се вижда много да давам 25 капки на всяко хранене. Кърмя го, когато имам кърма, но се налага и дохранване с АМ. Можете ли да ми дадете съвет?!?  newsm17

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 21:39 от Бубето91

# 236
Да задам и един тъп въпрос - има ли някаква съществена разлика в големината между памперсите на Pampеrs 1 (new born) и 2? Че аз все още ползвам 1...и се чудя като свърши този пакет дали да не мина на № 2
Късно видях да отговоря в един пост, ама ще ме извинявате. Ние с изписването почнахме с 2, защото това бяха продали на мъжа ми. Сина ми се роди 3450, изписаха ни 3260, но №2 ни стигаше почти до подмишниците, а е 51 см. След няколко дни ми подариха един пакет от №1 и той покрива над пъпчето, така че ми се стори доста по-удобен, тъй като 2-ката седи кух отдолу. Цената е почти една и съща, така че за новородено (и то под 3500) мисля че 1-чката е по-добрия вариант  smile3521

# 237
  • София
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! Пише ви "Милото" на Karli74.  Laughing
Днес, 21.05 ,в 9.20 ч. се роди нашият прекрасен син Габриел - 3770 гр, 51 см. Юнакът беше безцеремонно изстрелян на бял свят. Мама е героиня, добре е, възстановява се бързо, вече започна да пърха насам-натам около Габи. А аз , татко му, съм ужасно горд и щастлив! Искрено благодарим на доктора и неговия екип за всичко, което направиха за нас, за появата на нашето прекрасно бебче!

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:45 от karli74

# 238
  • София - Младост 1А
Боже хора какво заметресение имаше. Нали сме на високо и направо паднах от леглото. Толкова много се уплаших!

# 239
Боже хора какво заметресение имаше. Нали сме на високо и направо паднах от леглото. Толкова много се уплаших!

ужасно силно, а сме на първия етаж....старият ни апартамент беше на 16 етаж, добре че вече не живеем там...

Общи условия

Активация на акаунт