МАЙ 2012 - тема 16

• 38 738
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Младост 1А
Добро утро и честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

От днес вече ще се раждат само близначета в нашата тема. Аз все си мислех, че ще е телец, ама явно няма да е.

Беки, аз естествено имам резервен вариант за лекар, ноооо най-добре си е бебка да си почака днес и утре.

На мен също ми изникна ангажимент за днес. Може за утре да се разберем нещо.

# 211
  • София
Честито на новообебелите се мами! Да са живи и здрави и те и малките им съкровища  smile3504

Дилянски, напълно те разбирам. Моята кака е с пневмококи и също трябва да пазя бебо от нея, но хич не се получава - постоянно иска да го гушка и целува. Стискам палци и за нас и за вас - дано бързо да оздравяваме и да няма последствия за бебоците Simple Smile

# 212
Лилавка, както се казва, мъничко остана! Вярно, че нетърпението вече расте с всяка изминала минута,особено при вашия случай с пола, но живи и здрави всички ще си минем по реда!  Wink  А до тогава ще си мрънкяме тук в темата ей така да ни поолекне малко.  Whistling

Ей, чак сега прочетох, че Пилето е писала "безименната ни принцеса"  Joy  Аз така се зарадвах, като видях, че е родила, че съм изпуснала подробностите! Чакам с нетърпение да разберем как се кръстили бебчето все пак!  Peace

Явно срещата за днес отпада. Хайде утре пак ще се проверим сутринта?  Нещо Джиа не се е включила още по темата, да не стане, че и тя да е родила (след разходката в нощта на музиети) както Йо йо се гласеше да се виждаме и ей го на!  Mr. Green

Днес чакам и Пале, да се отчете!

# 213
То не останахме много...дано и да не чакаме още...аз сега отивам на преглед да видим как вървят нещата при нас...после и на фризьор да се подстрижа и боядисам,за да е хубава мама за срещата с бебчо Simple Smile
Лек ден  на всички!

# 214
Привет маминки!

Честито на всички обебили се мами, а на тези дето са още 2 в 1 - късмет и много  Praynig

Днес е един чудесен ден за нови бебчета  Laughing, дано и слънчице да напече малко!

Да задам и един тъп въпрос - има ли някаква съществена разлика в големината между памперсите на Pampеrs 1 (new born) и 2? Че аз все още ползвам 1...и се чудя като свърши този пакет дали да не мина на № 2

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 10:11 от jo_anna

# 215
  • Sofia

jo_anna, аз лично ползвам двойката от самото начало, но в родилния дом момичето ,с което бях в стая ползваше единичка и не видях кой знае каква разлика:) Peace

# 216
jo_anna, на мен ми казаха като започнат лепките да се отдалечават от картинката/номерчето в средата на памперса, тогава се минава на следващ номер. Ние сме си с 1, но Елена е дребничка. Надявам се като и умалеят да мога да включа и многократните Simple Smile

Моята бебка от около 7 вечерта вчера много мрънка. На моменти през час търси да яде, не изяжда всичко, тоест мисля, че не е да не и стига кърмата. Преди малко я приспах и се надявам да издържи час-два поне.

И нещо, което може да ви е полезно. Вчера попаднах на инфо, че магазин Дундьо отдава под наем кантарчета за бебета. По 15 лв. на месец.

janin4eto_87, то зависи колко е голямо бебето при раждането. Ела да видиш нашата мома как "плува" в дрешките за новородено.

# 217
  • София - Младост 1А
Имаме си новина:

Mila Drina,
dnes v 10.15 rodih malkata Paula (3 kg,50sm.)
Mimka1987

Честито маменце!

И още една... малко инфо от Дидич:

Nie sme o6e v bolnicata.okaza se 4e bebeto e sprqlo da se hrani ot placentata posledniq mesec i e zapo4nalo da izqda ot telesnite si maznini,zatova e slabi4ko i be6e pod nabludenie 4dni,sega uj e dobre,pri men e ve4e.iskam da se pribiram ve4e 4e golqm 6ok izjivqhme s bebe.
little-didi4

Сигурна съм че Ади е в добри ръце и бързо ще качи нужните му грамчета и ще се приберат вкъщи с мама!

# 218
Честита принцеса на Мимка! Да е здравичка и да радва мама и тате!

На Литъл Дидич и малкото бебоче много Praynig Praynig Чудя се това нещо не е ли могло да се види предварително или поне да се потърси причината за толкова ниското тегло на бебче и навреме да се реагира .... newsm78

Жани, Арлина, мерси за инфото...ще се наложи спешно да минавам на другия номер, щото нещо лепките са ми доста далече от картинката  #Crazy Ама аз от къде да знам, да бях питала по-рано, а пък се чудя защо дребен все реве като се преобуваме, ми то му гадничко и го притиска сигурно...леле ква съм шматка  ужас Cry

# 219
Добро утро от мен!  Laughing

Мен не ме мислете - нито тапата е паднала, нито води течат, нито контракции....

Ехееееее, браво на Io_io, ей така се прави! Жив и здрав да е бебока и бързо да си се прибират в къщи да се гушкат!  Hug
Честита принцеска и на Mimka1987 - живи и здрави.   bouquet
А на little-didi4 много стиснати палчета и  Hug ДАно бързо се приберат и бебе да расте здравичко! Simple Smile

lilavka2323, аз пък май съм единствената, която си пази пола на бебето за изненада - как изтърпяхме 9 месеца не знам, но вече мие е мноооого любопитно!  Grinning

Хайде да видим Палето дали не се е обебила и тя вече Simple Smile

Дам, срещата май пропада - мене така ме мързи.... Laughing
Нищо де, може нещо за утре да обмислим евентуално, макар че все си има една надежда... Laughing

Хайде, приятен ви ден.  Hug

И забравих - честит имен ден на всички празнуващи - живи и здрави!  Hug

# 220
Честити бебчета!   bouquet
И аз съм 2 в 1 все още, въпреки че изкарах 2 кошмарни дни - болки, контракции, повръщане. Продължавам да съм с болки, но контракциите не са регулярни Sad Иначе тапата ми е паднала,а в петък на прегледа ми се установи 2,5 см разкритие, но бебката си седи...

# 221
Честито на новите мами   bouquet Да сте здрави и много щастливи!

Аз също си бях избрала днешната дата, още в самото начало, когато видях за първи път втората чертичка на теста, но за сега нямам никакви признаци на раждане  Cry
Няколко сутрини се събуждам с болки, но през деня нищо ми няма.

Смятам да си купя след малко ананас за предизвикване на контракции  Whistling  Вчера изкачвах стълби, вървях 4 км .... ама нищо  Crazy А, мислех, че винаги като планирам нещо и то се реализира.
Вече и таткото е нетърпелив  Grinning

# 222
Аз само ананас не съм изпробвала, ама аз само суров обичам, а тия по магазините не са узрели. Нищо де, чакаме си, пък кагота иска тогава.  Simple Smile

# 223
Честито на всички нови мами. Ние също сме 2 в 1 и с дата за секцио 25 май, дано да изкараме доlтогава.
Започнах дело срещу работодателя ми междудругото...

http://tv7.bg/news/society/9309282.htm

# 224
щъркелова новинаааааа
GeriD е станала мама в 13,50 малкия сладур тежи 3,300 и е 50 см,име не пише,каза че са добре и подробности по късно
Да е жив и здрав малкия юнак,а на мама бързо да се оправя 
   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт