МАЙ 2012 - тема 16

• 38 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито на cvetanina.filipovi, zvun4e, M3r17o, shusha123! Да са им живи и здрави дечицата, и много радост да им носят!

Аз тази нощ най-накрая се наспах. Бебка се събужда на 3 часа за хапване и веднага заспива и аз както никога съм свежа като краставичка. Вчера направихме първата сериозна разходка, днес също излизахме. Всичко щеше да бъде прекрасно, ако вчера следобяд не ми се бяха обадили от детската на Никола, с новината че има температура и бял секрет на оченцето. Сега си имам болно детенце с хрема и конюнктивит и съм се видяла в чудо, как да опазя бебето. Опитваме се да държим баткото в отделна стая, но трудно се получава. Утре сигурно ще съм с двамата във вкъщи и честно казано ме хваща страх като си помисля какво ме чака.

# 196
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

Започвам първо с радостните смс-и:

В 4:44, след продължителни мъки, проплака безименната ни принцеса (3.350 кг.)
Pileto13

Бебчето на  Shusha123 се казва Кристина. Тежи точно 3 килограма и е дълга 49 см.

Честито Миленче,  Shusha123, cruelraven, Valeria84, Ина, M3r17o и zvun4e!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес приключих с гладенето на дрешките... госпожицата ще има по-богат гардероб от майка й. Остана последната пералня... и все си мисля, че вече съм готова, ама нещичко ще изникне...

Беки, ако родя на 21 ще кръстя бебка Мария-Елена. Името, което съм избрала е Мария и ще добавя към него и Елена. По стечение на обстоятелствата моята баба е Елена, а бабата на мъж ми Мария... въпреки, че по други причини името Мария ми е на сърце... наречена е така да се каже. Та мисля, че ще уцеля с имената.

Арлина, малки са още, за да обръщат внимание на играчки. В началото виждат само силуети, не разпознават форми и цветове. Музика обаче чуват. Така че можеш да й пускаш музика или въртележката над леглото... но е раничко за играчки.

Момичета пишете ме и мен в сметките за срещата. Предлагам утре, към 12:30 – 13:00 часа да се видим. Така, сутринта ще можем да се преброим и проверим.
За място... какво ще кажете за Папая на Орлов мост? От там минава всякакъв транспорт. Или понеже ще е обяд, да се видим в Мисрър Пица...

# 197
  • Перник
Честито на Shusha123,cvetanina.filipovi,M3r17o,zvun4e,cruelraven, Valeria84
Успех на всички чакащи мамчета

# 198

Честито Миленче,  Shusha123, cruelraven, Valeria84, Ина, M3r17o и zvun4e!

Ехаааа, а ние днес направихме първата си, но сериозна разходка ( цели 2 часа) и сега успях да видя колко много бебчета си имаме. Ама, че хубаво  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Когато хълцаме, най- бързо спира ако баща му го сложи на тумбака си, затопля го и Joy Joy Joyспира.   Вода и Борис не иска, днес му взех на ХИПП- копър, чайче, та изпи цеееели 30 гр, направо рекорд за него.    Вече си има и " гадничък" навик, осевн че е като часовник на                   (мах. 3 часа ) става и ми дава ама буквално 5 секунди да отреагирам с АМ, като леко премрънква, а на 6 сек. вече е рев за млякото, нооооо Confused Confused- изпива 50/60мл, после почва едно изтягане, набиране, бута шишето с някаква странна за мен сила---абе МЪЖ си е Grinning и ако някак си успея да му бутна шишето отново, тогава си доизпива и останалото мляко. После борба да пийне водица - хммм, не иска, стискам бузки и капчици изстисквам, за да изплакнем устенца.....

Praynig Hug за мамите, които все още очакват бебенцата си. А като се сетя, че днес ми беше термина Rolling Eyes Shocked------

# 199
Йеее,честити нови бебчета! Да са живи и здрави!

Аз съм 'за' да се преброим утре сутрин. Мен контракциите пак ме почнаха и за сега си засичам на 10-15-20мин.,но вече не им вярвам,така че съм си спокойна...за сега  Laughing

# 200
Здравейте момичета Simple Smile Не съм писала от много отдавна, но пък ви чета при всяка възможност. Дойде най-сетне и моят заветен миг да се отчета - вчера със секцио се появи на бял свят синът ни Йордан в 9.45 сутринта, 3275 грама и ръст от 51 см. Всички сме много щастливи, с бебчо сме добре, а на мама й остава да се възстановява бързо и да си гушка детенце Heart Eyes
Честито на всички майчета, да са им живи здрави бебчетата и да им носят много щастие и радост в живота baby_neutral На очакващите мами много късмет, позитивни мисли и стиснати палчета Party Grinning  bouquet

# 201
  • Sofia
Лелее, колко нови бебчета!!! Да са живи и здрави, много радост и любов да внасят в семейставата:)

Днес вкъщи дойде консултантка по кърмене, защото доста ми се разраниха зърната...Жената ми даде много съвети,много неща ми показа и отговори по всичките ми въпроси Grinning Сега вече съм по-спокойна и наистина има облекчение при кърмене Praynig Дано се задържат така нещата,защото имам кърма , а и Калоян си е лаком Grinning

# 202
Здравейте!
На 15.05.2012г. се роди нашата малка принцеса Лилиан, с тегло 3,900кг и 53 см. От днес сме си вкъщи Party

# 203
Здравейте момичета,

Честито на всички нови бебета и майчета! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Влизам само за малко да Ви кажа, че все още не съм родила, в МД съм. По всяка вероятност тази седмица, ще предизвикат раждането със система. Не ми се иска много, но доктора, казва, че няма за кога да чакаме. Медицинския ми термин е на 21.05.2012г, а по видеозон е на 31.05.12. Утре ще разбера колко е голямо и ще решат.
Надявам се всички да сте добре.
Ще докладвам на смс на някой, какво става, когато и аз стана мама  Simple Smile

Хубава вечер   bouquet

# 204
Браво, колко нови бебчета се родиха,честито на мамите, да са им живи и здрави рожбите и много да ги радват!

# 205
Ох, ама днес много хубав ден бе!!!

Много много честито на мамчетата Звънче, Пиле и Мариета!   bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави да са дечицата ви! Много се радвам за вас милички!  Hug Hug Hug

За срещата...момичета, имаме си гостенче от Германия и утре ще сме с нея, но ви имам телефоните и ако успея ще звънна. Толкова ми се иска да се видим...Мисля си, че ако се навият, може всички да ги доведа на кафенце  Wink

# 206
momicheta,predi malko, se rodi sinat ni kaloian. rajdaneto mina prekrasno,za okolo tri chasa izleze na bial sviat. utre shte pisha poveche
za merkite tri i sto kg na petdeset i edin cm

# 207
  • София
Много бебета, много нещо! Честито на ввички!  Пожелавам ви сълзи от гордост, усмивки от радост и много късмет!

# 208
Ехеее и днес започваме с добра новина!

Честито бебче Калоян на Йо йо! Жив и здрав да ти е!   bouquet
Много се радвам, че раждането ти е било леко! Simple Smile А то бебе чу за среща и реши да излиза, а? Simple Smile
Хайде мила, дано си повлякла крак и ние скоро да затворим темата за мамите и да се местим в темата за бебетата!  Mr. Green

Днес денят е много мъглив, но се надявам скоро слънце да изгрее и да ни засмее!  Hug

Дрина, много хубаво си го измислила името ако бебе реши да излиза днес. Ама нали докито ти го няма, та май по-добре да си почака?  Peace

Аз чакам моите хора да се събудят и да се юрнем по магазините. Белким от разходки и бебе се смъкне на долу реши да поизлезе на бял свят.  Crazy Иначе цяла нощ не съм спала от киселини...как е възможно цяла бременност що годе нормална и точно на края да ме хванат всички гадни неразположения!? Tired

# 209
Добро утро!Честито на Io_Io,чвно вчерашните и контракции са си били съвсем истински,а не фалшиви...
Беки и при мен е точно така...много лека бременност...почти без гадене в началото...и като се почна  от осмия месец-запек,киселини...то не бяха гъбички...разни обриви...а да не пропусна,че и два зъба се наложи да ми извадят...но никое страдание не е по-голямо от радостта,която ни чака от тук нататък...Нямам търпение вече да видя малкото ни съкровище,да го гушна...а и честно казано съм любопитна да разбера в крайна сметка момиченце или момченце ли е(макар,че за нас няма никакво значение,стига да е живо и здраво),защото аз съм сигурно единствената от форума,чиито пол на бебето бъркаха сто пъти...до сега имаме 2 мнения за момиче и 2 за момче от четирима различни доктори  Rolling Eyes Laughing На 4Д казаха момиченце в 6-я месец,а преди 2 седмици моята докторка ми показваше тестиси на видеозона...така,че сега си имаме едно наум...даже има и залагания в нашето семейство за пол...съвсем скоро ще разберем...само всичко да мине  наред  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт