МАЙ 2012 - тема 16

• 38 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честито на всички мами, които са гушнали вече своите пухкави бебоци. Аз също съм все още на опашката за бебе, но все не стигат до мен :35.  Вчера на прегледа ми казаха, че всички показатели на бебо са добре, води в норма и главичката все още не се е смъкнала в малкия таз. Другата седмица ми е секциото и съм се спекла тотално. Много се радвам че най- после ще си  нагушкам малчо, но и ужасно ме е страх от операцията. Знам че лесно не се става майка и се моля само всичко с мен и бебо да е наред. Ако някоя мама има желание да ми изпрати телефона си на лични, за да мога да ви информирам своевременно. Много стиснати палчета за леко и безпроблемно раждане и на другите мами, на които им предстои щастливият момент. А на тези с бебките- много да ги радват и слушкат. Ако мога да успокоя някоя от мамите, които пренасят- ако ви следят редовно не би трябвало да има никакъв проблем.С предишната си бременност преносих 10 дни, опитаха се да предизвикат разкритие, но бебчо не прие офертата и на следващия ден се самопокани. Така че не се притеснявайте излишно и се въоръжете с търпение. Успех!

# 181
влизам за да ви зарадвам.
мама shusha123 е родила вчера моми4е 3 кг и 49 см. почти колкото наш Гоги. осигурихме "снахата" ха-ха и сега да ви почерпим за нея:

мамата и бебето са добре. Вярвам че тя ще ви разкаже подробности когато може Раждането е било по-продължително но за първо нормално е протекло.
Това е една супер добра новина след натоварената ми и изнервена седмица в която какво ли не стана.
Да й е жива и здрава От вълнение съвсем забравих да питам как са я кръстили.

# 182
Добро утро момичета!

Аз все още чакам добри новини от Пилето 13 и Звънче! Може би днес те ще са нашите мами героини.

Иначе да се оплача, че изобщо не съм спала. От вчера съм с ужасни болки - почти непоносими...но, според мен не са контракции - боли ме като пред цикъл и другата най-гадната болка е отдолу между краката(сухожилия  ли са, таз ли е, не знам и аз вече, но едва ходя от тази болка) Confused  Ако таза се разширява, за да слезе бебе на долу, то защо ли още не го е направило...!?  ooooh! Иначе от какво друго може да са ми породени тези болки?  Tired

Лилавка, и аз вече съм нервна...така се вълнувам на месечинките и си викам, лелее, някои забравиха, че са родили, а ние още си чакаме!  Crossing Arms

Мимка, а ти имаш ли някави поне леки индикации за раждане? То има време, като ти гледам линийката.  Peace

Аз се моля само да се роди до 23-ти, не по-късно, но не се знае какво ще си реши бебе. Мисля, че днес е последния ден от зодия Телец и от утре слънцето влиза в Близнаци.

П.п.  Ееее, ето една прекрасна новина! Честита принцеса на мама Шуша! Живи и здрави да са и двечките и мама бързо да се възстановява!   bouquet  bouquet  bouquet

# 183
Честито на мама shusha123!!! newsm44 newsm44
Беки нямам никакви признаци Laughing,даже ми се струва,че корема ми стана по-малък и по-лек.Сигурно си внушавам #Crazy

# 184
  • София
 cvetanina.filipovi и shusha123 да са ви честити бебчетата и много да ви радват  smile3504 smile3525

# 185
mimka1987 не си внушаваш,тази сутрин и аз това установих...с цяла педя вече ми е под гърдите и е точно като футболна топка...а пъпчето ми милото имам чувството,че ще се пръсне...и мен ме тормозят тези телефонни обаждания и проверки от близки и познати...все едно ще родя и ще го пазя в тайна...
Беки,тези болки са нормални и аз ги имах цялата минала седмица...и лекарката ми каза,че бебето слизало лека полека и затова ни боли така...
А напоследък забелязвам,че активността му е намаляла...мърда...ритка,но доста по слабо от преди...явно вече му е доста тесничко...

# 186
Добро утро,
да са ни честити новите бебчета!

И аз съм след една кошмарна нощ-от снощи та до 5 часа имах силни болезнени контракции,които така и не станаха регулярни  Close В резултат не това хем съм недоспала,хем всичко ме боли, хем беб още е на топло Embarassed

Днес поне времето е хубаво и мисля да се отдам на разходки. Хубав ден на всички с пожелание за нови бебета!

# 187
Момичета, и днес съм бременна Grinning

Честита мома на мама Шуша!

И аз не спах и мен нещо ме боля newsm78 тази нощ. Като станах ме посрещна някакъв дъжд,  пууу.

Беки, болките в кръста може да са са от контракции, чувала съм че някои бременни не усещат в началото истински контракции, а само болки в кръста като при цикъл, така че се ослушвай.

Ние както се уговаряме за утре, да не вземем всички под ръчичка да се занасяме към болницата  Mr. Green

# 188
Арлина и на мен ми казаха да го почиствам със спирт 3-4 пъти на ден и после да пудрим със сулфатиацол.
Момичета вие какво правите когато бебето започне да хълца? Аз от вчера пробвам да му давам малко вода, но Филип  отказва да пие само си мокри устните и после плюва.Снощи едвам една глътка пийна и после му спря хълцането. Попринцип му минава единствено като му дам пак да бозае. Simple Smile Тая цица на мама е направо вълшебна Laughing

Честито на новите мамчета!   bouquet
ЛЛЛ благодаря за отговора и за полезните съвети. Сега съм по-спокойна!:)

# 189
  • Бургас
Здравейте мами  bouquet Вчера и аз се разделих с коремчето и вече съм в отбора на мамите. В 12:10 на обяд се роди малката принцеса Кристина 3,270, 51см нормално раждане  Heart Eyes

# 190
Знаех сиииииииии!!!!!!! Улучила съм датата!  От много време си говорим с Илинка ( zvun4e) и тя все се чудеше кога ли ще дойде заветния ден, преди около 2 седмици й казах - според мен неделя ще е, дай да видим какво се пада ..хммм 20ти - супер дата. Да си знаеш, така пророкувам аз Simple Smile И тя не вярваше. Точно пиша във ФБ, че се чудя дали съм улучила и че чакам смс и в същия момент го получавам! Цитирам:

" Imame si dushterichka Slavina. Rodi se dnes 3150 kg i 50 sm. I dvete sme dobre, a Petur e na sedmoto nebe Grinning"

Йееееееееее! Честито и тук, слънчицеееееее!

# 191
Честито на новите мами!

# 192
здравейте,много отдавна  не съм писала,за което да ме извините.моя термин  беше 25,05-родих на  04,05,2012  -9,50  момче  Калоян  -3270-49 см.секциото мина нормално на 09,05  ни изписаха и вече се глецкаме у ома.честито на всички родили и леко раждане  на оставащите.  bouquet

Честито бебче !  newsm68

# 193
Майчета, копирам от ФБ

cvetanina.filipovi
08:30 сутринта на 19.05.2012 г. Роден в Iва АГ болница се роди нашето съкровище Константин цели 3 кг. и 50 гр, 47 см.Нашата майка Ина Янева все още е в болницата, но когато я изпишат ще качим още снимки!!!

bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТО !!!

Честито  Hug

# 194
Честито и на shusha  Hug

Колко много нови бебчета Simple Smile Супер Simple Smile Все така да си продължим до края  newsm68

На мен днес ми звъняха поне 5-6 човека, да ме чуели как съм ... хаха Simple Smile Чакат ме да родя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт