Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е рефлуксът и как да се справим с него?
Как правилно да почистваме очите на бебето и какви са признаците на инфекция?
Как да се справя с повръщането при бебета и кога трябва да се консултирам с педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е рефлуксът и как да се справим с него?
Рефлуксът при бебетата е връщането на храна от стомаха към устата. За справяне с него, педиатрите препоръчват повдигане на главата по време на хранене и след това, по-чести, по-малки хранения, както и използване на възглавнички за бебето. Също така е важно да се избягват вибрации и силни движения след хранене.
-
Как правилно да почистваме очите на бебето и какви са признаците на инфекция?
-
Как да се справя с повръщането при бебета и кога трябва да се консултирам с педиатър?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане и как да се справим с безпокойството?
-
Какви са начините за предизвикване на контракции и какви са техните ефекти?
Да са ви здрави рожбичките и много да ви радват!
Така и не дадох остатъка - по-добре, че не го изпи детето. Моля се да не сме навредили. Утре сме на консултация, но се чудя кой път да хващам ... просто незнам... дали да останем при същата педка, дали да търся друг. Така и не каза:"Елате да видя детето". Аз ли сбърках някъде? Трябваше ли да отида? Трябваше ли да я извикам в къщи? Много ми е мъчно. Знам, че трябваше само хубави неща да си споделяме, извинявайте, не искам да ви натоварвам с моите тревоги. Страшно ми е мъчно и разчитам да ме посъветвате. Кажете ми, как се постъпва в такава ситуация? Аз бих платила визитата, прегледа, но тя нищо не казва за пари, а някак ми е странно да пробутвам бакшишче. Трябва ли?... Много се надявам да не пиша повече такива тъжни постове...

Имайки предвид състоянието на здравната ни система, вече нищо не може да ме учуди... Надявам се днес всичко да се изясни и скоро да се оправяте и двечките
Ние се видяхме за пръв път на 24.05.2012, в 10.11 часа, юнака се роди 3890 и 50см, казва се Стоян. Родих секцио, но много бързо се възстанових, сега се храним, акаме и спим и пробваме да си изградим някакъв режим. Още не ни се е отдало. Мисля, че имаме начален стадий на колики, но в петък на прегледа се надявам да имаме повече яснота.