На първото раждане (в друга болница) пак ми сложиха пълна упойка. До колкото знам общата практика е такава, защото има голям шанс локалната анестезия да не те хване.Говори с Нецов по въпроса
На първото раждане (в друга болница) пак ми сложиха пълна упойка. До колкото знам общата практика е такава, защото има голям шанс локалната анестезия да не те хване.
Радвам се ,че всичко е минало бързо и леко . На мен м ипредстои съвсем скоро и аз да родя и ми е за първи път.Ужасно мног съм се шашнала,само го мисля и в ума ми се разигравят какви ли не сцени.Аз съм при д-р Узунова за естествено раждане. МНого се чудя далид а искам епидурална упойка или да се доверя само на тези венозните обезболявания , които слагат .
НЕ сте изпуснали много, но ако искате тези дни ще ви напиша подробно нещата, които си записах в тетрадката от лекцията, за да е ясно всичко и за вас. Само мога да допълня, че лекцията беше много полезна, защото всичко мами се включиха активно с много въпроси и така се обсъдиха и много други теми. Препоръчвам ви следващите пъти да идвате, именно заради това