Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 944
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет  Hug
pops, karli74 благодаря ви за отговорите, много са ми полезни....а мисля и за другите мамчета, които са се ориентирали към Софиямед. Искам да попитам и още нещо.....избирахте ли предварително, кой да ви изроди или който е на смяна поема раждането?

# 76
Момичета ,имам чувството 4е ми говорите за някаква болница извън България,чак ми звучи нереално хубаво !!! Shocked Май всички колебания ми се изпариха и вече нямам търпение да дойде ДЕНЯТ!!!   bouquet
Забравих само да ви питам как стои въпросът с посещенията,по кое време???
Благодаря ви за изчерпателната информация,страхотни сте!!! newsm51 Искам да пожелая и на вас и на семействата ви само здраве!!!

# 77
  • София
Аз отидох с моя лекар, който ми следеше цялата бременност и планирахме секциото в неговата смяна. А иначе как стоят нещата с избор на екип, не съм запозната.  За посещенията има регламентиран час м/у 17ч и 18ч, но не мисля че ако някой дойде и в друг час ще те спрат. В крайна сметка не сте под ключ- ще помолиш някой да гледа бебо и ще излезеш до кафето или някъде другаде. До колкото помня, не съм имала ограничения в излизането. И наистина, обстановката и отношението не са като в другите болници.

# 78
Моето раждане беше предизвикано и се бях разбрала предварително с лекаря, който ми следеше бременността за конкретна дата.
Успех и кураж на всички бъдещи майчета, бъдете здрави и смели  Simple Smile

# 79
  • София
Здравейте, искам да следя темата, защото разучавам педиатрите в болницата, ако някой има мнение моля да сподели. На всички пожелавам бързо и безболезнено раждане.

# 80
hospitalsofiamed.bg    4play,това е сайта,ама май няма ново  ! А извинявай за лентичката ,то вярно че си пише,ама няма кой да чете  Whistling !Ти при кой беше на ЖК там?
доколкото разбирам, само д-р узунова се занмава засега с жк по зк, така че при нея. всъщност аз не съм била още на преглед, а само разговарях с нея миналата седмица. вчера си взех направление от лк и смятам този следобед като се излюпя да отида.

4play, kate, може ли да споделиш малко повече за ЖК?? Ако си по ЗК доплаща ли се нещо?? Как ти се стува и др.Узунова (доколкото разбирам само тя води ЖК)? Хиляди благодарности!!! Аз все още си търся АГ за водене на ЖК и вече тотално се обърках!!!

# 81
LiNa аз не съм си водила ЖК там,само искам там да раждам ! За ЖК не знам как стоят нещата. Моя доктор ми каза ,4е Узунова е добра( тя трябваше да го замества известно време) .Мен ме е преглеждала 2-3 пъти.Симпатична и внимателна е.Друго по -подробно не мога да споделя за нея ! Иначе си водя ЖК в Люлин Мед при Димитров и мисля и при него да раждам,той също изражда в Софиямед!

# 82
  • сф
жк по здравна каса включва само 2 бр. ултразвуково изследване, останалите си ги плащаш по 20 лв.   лекарката държи да правиш УЗИ на всяко посещение. също така държи да се изследва един хормон и това също не се покрива от ЗК. но пък не е чак толкова скъпо- 13 лв е.
ето линк с всичко, което ЗК поема при жк: http://www.zdrave.net/document/institute/patient_rights/_03_Comp … htm#_Toc102377911
като обобщение по повод цените на ЖК по ЗК и доплащането, бих казала че със сигурност не всичко  е включено и се доплащат някои неща, но за мен това е добър вариант. не за друго, а дори и в 1ва АГ, Шейново, МД и другите по-големи клиники, т.нар "абонамент" за жк по мои сметки в крайна сметка е по-скъп.  пак казвам, че за мен така е по-изгодно, но не съм сравнявала цените в големи детайли.

дали само д-р узунова води жк - според мен не е възможно да е само тя. чувала съм за д-р хасан за водене на жк там, но не го/я познавам.
впечатленията ми от д-р узуова са добри, понеже аз не си пестя въпроси, а тя ми отговаря много търпеливо на всичките. прави ми впечатление на доста човечна жена, което (ще ме извиняват) в АГ гилдията е доста рядко срещано явление, а за мен е важно. иначе в интернет не можах да открия никакво инфо за нея.

ако споделиш какво по-конкретно те интересува, ще се радвам да ти помогна. на преглед съм в края на седмицата отново.

# 83
kate, 4play, много благодаря за подробната информация. Може би и аз там ще се запиша за ЖК, и аз знам, че навсякъде се доплаща така или иначе, поне условията да са добри. Нямам други въпроси Simple Smile пак ви благодаря!!!   bouquet

# 84
  • София
Здравейте, тъй като и аз се заинтересувах за раждане в тази болница и ми възникнаха някои въпроси:
1. Правят ли някакви изследвания на бебчетата след раждане? И какви?
2. Леглата повдигащи ли са? Че след секцио си е доста неприятно ставането  Simple Smile
3. Сигурно има и още нещо, но с бременния си мозък забравям  hahaha

# 85
  • сф
хора, оказва се, че УЗИ било 40, а не 20 лв. убедена съм, че ми казаха и лекарката, и на регистратурата 20 лв преди Sad

# 86
Здравейте, тъй като и аз се заинтересувах за раждане в тази болница и ми възникнаха някои въпроси:
1. Правят ли някакви изследвания на бебчетата след раждане? И какви?
2. Леглата повдигащи ли са? Че след секцио си е доста неприятно ставането  Simple Smile
3. Сигурно има и още нещо, но с бременния си мозък забравям  hahaha

Можеш спокойно да отидеш да разгледаш Родилното отделение. За предпочитане е следобяд след 15-16 часа

# 87
  • София
Болницата вече има сайт- не е много подробна информацията, но предполагам ще се обогатява Peace

http://www.sofiamed.com/?in=1&lang=bg

# 88
Здравейте Simple Smile
ако може някой да ми разясни как седят нещата без избор на екип, ще ви бъда благодарна Simple Smile Simple SmileИмам предвид какво се плаща в такъв случай?Аз не искам избор на екип,тъй като така или иначе не познавам лекарите и няма особено значение кой ще бъде- разчитам, че всички би трябвало да са достатъчно добри специалисти Praynig Simple Smile

# 89
Здравейте!
Искам да попитам как стои въпроса в Софиямед със здравната каса (изобщо не съм в час с това).В сайта им пише, че работят със ЗК. При раждане там тези суми,които сте написали горе се доплащат над ЗК или от тях се приспада това,което отпуска ЗК?  Може би въпроса ми е доста тъпичак, но изобщо не съм наясно, за първи път се сблъсквам с тези неща и се чувствам много непросветвна.

Общи условия

Активация на акаунт