Най-после!

• 62 068
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 405
  • Ямбол
... Вземете прочетете нещо, преди да рипате.
Кой рипа? А какво значи този термин?

# 406
  • София
Къде пък видя, че някой рипа срещу електронните цигари?  Rolling Eyes
Лиляна ме е изпреварила.
Ама четете хубаво, преди да се изкажете.  Peace

# 407
Къде пък видя, че някой рипа срещу електронните цигари?  Rolling Eyes

Ето тук:

Извинете, но в забраната пише тютюнопушене. Не пише с какво ще се пуши. В този смисъл, ако в е-цигарите няма тютюн сте ОК. И ако тръгна по тази логика май не би трябвало да има проблем да пуша чай или трева?

... Вземете прочетете нещо, преди да рипате.
Кой рипа? А какво значи този термин?

Айде стига се прави на важна, много добре знаеш какво значи  Stop

# 408
Ето, пак някакви примери за противопоставяне  ooooh!
А ти знаеш ли аз на колко непушача свършвам работата,
защото и чеп за зеле не става от тях, а?
Искаш да ми кажеш, че пушачите не работят, а само непушачите са
професионалисти? Смехотворно!

Не. Че ти, страхотният професионалист, ще работиш по-качествено и ще свършваш още повече работа, ако беше непушач и не притичваше през половин час да дръпнеш фас.

На мен лично също ми е все тая, ходя на заведение има няма веднъж месечно и обикновено се съобразяваме с непушачите и сядаме или навън или в непушачи и излизаме отпред да пушим. Та не е да не сме свикнали. Но определено вече ще е по-рядко.

Е, как така, нали уж все в залите за непушачи седиш и отвън пушиш, пък сега ще спреш да ходиш? Кое ще е по-различно? Thinking

....
Защо непушачите са против заведенията за пушачи, ето това не разбирам?

Писах на предната страница. Не мога да разбера що все сте неразбрали пушачите.

Дори в нощни клубове не ми се случва да се одимя, вентилацията е прекрасна.

Добрата вентилация може да предотврати ефекта "лисичарник", не и да осигури среда, в която не се одимяваш, камо ли атмосферата да се доближи до такава в помщение, в което не се пуши. Веоятно сетивата на пушачите са притъпени и не отчитат този факт.

Както и е странно пушачите да твърдят, че заведенията за непушачи били достатъчно. Сигурно са им достатъчно, защото на тях такива не са им нужни.

Аз съм върл НЕПУШАЧ,сетивата ми са наред, ЗА наредбата съм, НО казвам,че има нощни заведения, в които НЕ се одимявам. Явно не сте ходили в такива.

А онзи ден минавам покрай спирка до Испанската гимназия на Оборище и кво да видя--пушат децата, ама не цигари с тютюн, а с трева.  Whistling Разпускат преди класното явно  Mr. Green

# 409
затова няма да си пратя детето в испанската, като начало... Laughing

# 410
  • София
Е, Red Velvet, дай ги насам тия заведения с "прекрасна вентилация". Rolling Eyes

# 411
Да де, ама явно мярката не е за вредност, а е възпитателна, тъй да се каже, иначе на кой му пречи кафене само за пушачи, затворено, залостено, да се издушат ако искат гадовете вътре. Wink
Това по повод електронната цигара, в самолет са ми казвали, че и тя е забранена, политика на компанията.

# 412
Ей хора, наистина има такива заведения, хайде да не си кривим душите. Много мразя да се одимявам. Повярвайте ми, не влизам на такива места.
Но да твърдим,че навсякъде е задимено, е меко казано нечестно.

Повече ми пречат тези дето си мятат фасовете навсякъде, не знам това КОГА ще се промени.

В самолетите раздават дъвки.

# 413
  • София
Кажи едно де, едно нощно заведение, в което не се одимяваш, интересно ми е.
Не си кривя душата, аз след подобни посещения не се одимявам, а ми става лошо.

# 414
Извинете, но в забраната пише тютюнопушене. Не пише с какво ще се пуши. В този смисъл, ако в е-цигарите няма тютюн сте ОК. И ако тръгна по тази логика май не би трябвало да има проблем да пуша чай или трева?

Ако имаш предвид марихуана. В България употребата й /още/ не е легална. Wink

А онзи ден минавам покрай спирка до Испанската гимназия на Оборище и кво да видя--пушат децата, ама не цигари с тютюн, а с трева.  Whistling Разпускат преди класното явно  Mr. Green

А ти звънна ли в полицията, примерно?

# 415
Изчетох цялата тема и видях някои толкова абсурдни изказвания,че няма смисъл да ги коментирам  Peace Аз съм страстен пушач,съгласна съм със забраната,за детските площадки,покрай училищата и т.н.
Но не мога да се съглася за заведенията,досега всяко едно заведение имаше зала за непушачи,така,че не можете да ми кажате че сте ощетени и няма къде да ходите.
Лично аз имам приятели,в които като се отиде на гости не се пуши заради детето.Е добре,всеки сам си решава какво ще прави вкъщи,но ние просто вече не ходим там на гости.Не съм съгласна да ми забраняват след работа да излезна с приятели на по питие и да не мога да запаля цигара с питието  Naughty

# 416
Аз нещо не разбрах, във фирмата имаме стая за пушачи, у нас имам няколко стаи и в двата случая помещенията са закрити, та мога ли да пуша там?

# 417
Аз нещо не разбрах, във фирмата имаме стая за пушачи, у нас имам няколко стаи и в двата случая помещенията са закрити, та мога ли да пуша там?

Та те отдавна забраниха в офисите да има СТАИ за пушачи,доколкото знам само на тераси. А сега май и на терасите няма да може или?

Кажи едно де, едно нощно заведение, в което не се одимяваш, интересно ми е.
Не си кривя душата, аз след подобни посещения не се одимявам, а ми става лошо.

Бедрум например.

Ако имаш предвид марихуана. В България употребата й /още/ не е легална. Wink

А онзи ден минавам покрай спирка до Испанската гимназия на Оборище и кво да видя--пушат децата, ама не цигари с тютюн, а с трева.  Whistling Разпускат преди класното явно  Mr. Green

А ти звънна ли в полицията, примерно?

И те като ще да дойдат....та няма кой да види.

# 418
Просто ще отидеш в тези нощни заведения и кръчми, които са ЗА непушачи.
Логично.

А дробовете ти могат да станат такива и без да си под влияние на цигарен дим. Достатъчно е да живееш в голям град с интензивно движение.
Точно днес обявиха ,че София е най-замърсената столица в Европа.
Едва ли е само от цигарения дим !
Факт е , че живеем в замърсена среда и караме старите коли на Европа.
Само чакайки на спирката 5 мин. си се надишал и напушил.
Съвсем в друга посока трябва да се мисли .

# 419
  • Ямбол
....
Айде стига се прави на важна, много добре знаеш какво значи  Stop
Ех, че си зла, да не би да е от липса на доза.

Общи условия

Активация на акаунт