СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ей момичета я се стегнете...това е просто земетресение...успокойте се и всичко ще е наред...бебетата усещат всичко, а толкова стрес за толкова малко време сигурно не им харесва...Ако ще помогне имайте предвид че блоковете се строят противоземетръсно и България не е кой знае колко сеизмичен район и това се случва твърде рядко...оставете земята да си разтовари напрежението и си спете спокойно ако не го мислите толкова няма и да ви прави такова впечатление Simple Smile
Чики пожелавам ти най-хубавия и весел сватбен ден   bouquet
Франческа Аз да коментирам списъка нищо че не съм от опитните мами...бодитата и комплекта за изписване си ги писала по два пъти Simple Smile А иначе аз бих взела 2 хавлийки и 2 протектора за матрака Simple Smile

# 646
Родена съм в Благоевград, майка ми е от там. Преди когато си бях в Бг ходихме често. Като град е найстина много хубав, но за хората там не мога да кажа кой знае колко хубави неща...и то най вече за алкохола който изпиват  Crazy там се намира най голямата ми рода  Crazy сигурно имам над 25 братовчеди и братовчедки  Crazy и нагоре...какво да кажа...като отида там все някой се напил и си набил жената, любовницата, децата, голяма ревност голямо нещо... Tired В такива интриги, свади и злоба, клюки  съм се нагледала, че след последния път който ходихме с Мъж ми ( за да ги запозная, че не го бяха виждали) скоро не мисля май да стъпвам....единствено заради баба ми бих отишла пак. Преди години ставаха чудесни купони там  Heart Eyes Сигурна съм, че има много стойностни хора там...само дето аз май не съм имала късмета да попадна  Crossing Arms
Нищо лично  Hug просто това е мнението ми събирано за 29 години....
П.П. баба ми е доста известна там и в околията....едно време баба Ванга е пращала хора при нея  Heart Eyes Баячка е Simple Smile

# 647
Здравейте момичета,

Честит празник на Славянската писменост и култура - 24 Май!
Честит Спасовден!

Надяваме се да няма повече трусове.И аз нощес още не бях заспала и го усетих,но поне беше за кратко.А бебчо милия вчера много не риташе и се бях "филмирала".Но да видите преди и след труса.Явно мъничетата ни усещат.

Някой пита за ВАЛЕРИАН.На мен ми казаха,че е по-добре мента,глог,валериана или валидол.На 22,когато беше силното земетресение,треперех като лист и една съседка ми даде да смуча СЕДАТИФ-хомеопатично.Да ви кажа веднага усетих облекчение.

Августа,питах те за покупките,защото има една жена в Продавалник,която продава същите неща.Аз поръчах и ми дойдоха парцали.Всичко и върнах! #2gunfire

Чики,Честит Сватбен Ден.Бъдете истински щастливи! 1dating

Радвам се,че покупките ви харесват.
Днес свекърва ми пътуват за USA и ще ми донесат дрешките за бебчо.
Остават ни от по-големите покупки-матрак за кошарката. newsm07
Мисля ,че се е коментирало тук вече.Но да споделя на мен ми препоръчаха КОКОС.Но още не съм гледала и не съм се интересувала. newsm78

# 648
Относно успокоителните при предната ми бременност преживях катастрофа, при която нямах никакви наранявания, но много се изплаших. Тогава личната ми лекарка препоръча СЕДАТИФ. Наистина успокоява и както е написала future-maman е хомеопатично.

# 649
future-maman - и аз за толкова много покупки в Прод - (вече съм на последната, защото просто няма какво повече   Mr. Green )... чак сега попаднах на завеян продавач - става въпрос за одеалцето - 2 пъти жената го праща и 2 пъти - все забравя да го прати  Thinking много несериозна работа... само веднъж ми се случи да забравя да взема пратка и после толкова неудобно ми беше, че платихме 5 лева повече на жената...   bouquet

от САЩ още чакам козметиката и възглавницата за бременни - казаха уж 17$ за доставка - супер евтино - пък да видим накрая колко ще платим...  Heart Eyes

матрак - като гледам много хвалят този на Магнифекс (бамбук) - обаче не ми се дават 160лв за него и ще купя на Блянболино за 94лв  Mr. Green

# 650
  • Варна
Честит празник! НИе днес бяхме на парада на училищата  Mr. Green После разходка, хапнахме  и се прибрахме.
Анхела, четох добри отзиви за матраците на Блян. Аз имам един от каката, пак около стотина лева струваше, но ще го видя в какво състояние е и така ще купувам нов.

# 651
Честит 24- ти май на всички!

Фейтче , леглото има 3 нива за матрака.В началото използвах 2рото (тъй като най-горното е много високо , много удобно , но като легна на леглото си и не виждам бебето от там) свалих го надолу и така използвах кошарата докато малкия започна да се изправя (до тогава и не бяхме "стопирали" и люлеещият мехнизъм , въпреки ,че почти не го ползвах) . Сега сме на най-долното ниво . За шкафовете - аз исках да има отдолу чекмеджета 1. за да е по високо леглото ( не обичам преносимите затова ,че са ниски и на долното ниво , все едно спиш на земята) 2. там прибирам необходими неща - сега в момента слагам пижамите, бодитата, памперсите (1 чекмедже събира точно 1 пакет + кърпички) , чорапките на малкия. Така вечер като сменям памперса ( а често и пижами  и т.н. , защото пие по 2 шишета с вода и памперса често пропуска) всичко ми е на 1 ръка разстояние)  
Сега ако трябваше да взема кошара , щях за всема с матрак на 1 ниво , но със сваляща и вдигаща се решетка. Проблемът е , че сега малкия като заспи при нас примерно го местя и по-удобно би ми било да сваля решетката надолу , да го сложа в леглото и да я вдигна . А аз се присягам над решетките и се опитвам възможно най-леко да го оставя , а матрака е вече много по-нисък.
Извинете за фермана!  Mr. Green
Отивам да готвя , докато малкия спи  Grinning

# 652
Ro6li4ka,дааа хахах явно ми се е спало, бодитата ще са веднъж купени,не знам точно колко ще взема,но ми се ще да са различни-с и без крачолчета,с и без ръкавки,или като потниче и да протекторите за матрака ще са 2 със сигурност хихихи
благодаря за поправката
а да за комплектчето за изписване Peace написала съм го за принадлежностите за болницата-за да го взема отвкъщи вече да е купено Hug

# 653
Сега ако трябваше да взема кошара , щях за всема с матрак на 1 ниво , но със сваляща и вдигаща се решетка.

Мдааа .... нашето е такова  Heart Eyes

Ние преди малко се прибрахме ... ходихме на манифестацията на центъра  Mr. Green Много деца, много училища, пълна навалица беше Crazy
Минахме и до Вис Виталис ... да видим някой неща. Еми не се сдържах и купих едни .... чорапки  Blush ... това е за сега, трябва да устискам още малко за големите покупки Mr. Green

Днес Смайли ми писа ... праща ви много поздрави и прегръдки  Hug Hug Hug
Звучеше много по-добре, във вторник ще я приемат в болница да я наблюдават за извесно време. Когато има възвожност ще пише  Heart Eyes

Франческа ... значи моето мнение  Mr. Green

5 шишета ми се виждам много, но ти си знаеш  Heart Eyes
пожамката я коментирахме, но всеки си преценява. Аз лично ще си я спестя и ще си го приспивам с боденце  Heart Eyes
зимно космонавтче - пак казвам ... за мен е още рано да се купува  Heart Eyes

Всичко останало е супер  Hug

# 654
а днес ми вкараха нов бръмбър в главата - ям като слон пък не пълнея  Thinking досега съм +4кг горе-долу - и ме питат дали имам проблем с щитовидната жлеза, защото иначе от ядене се пълнеело  Thinking
аз откъде да знам, дали имам проблем - като никога в живота си не съм изследвала щитовидна жлеза...

стискам палци за Смайли, всичко ще е наред според мен

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 16:02 от anghella

# 655
Честит празник, момичета Simple Smile

Чики, пожелавам ти най- вселата и незабравима сватба! Бъдете много щастливи!

Смайли, стискам палци всичко да бъде наред с вас  Praynig Hug

# 656
Фейт,не знам колко шишета са нужни не съм запозната Thinking
Пижамката е горе долу хихи и аз смятам да си спинка с бодито и така
А за космонафта съм го сложила да го има в списъка,ама със сигурност ще го купя ноември чак сигурно,бебоците си растат като гъбки Hug
Мерси за мнението

# 657
ОоооХ Анхелка,кажи им,че са лудииии аз си направих изследване по същата причина Crazy
Малък корем +4 килца и лекарката ми пусна хормони хаха здрава съм като бик Peace PraynigБлагодаря на Господ
Относно качването,ако си качваш попринцип ще качиш просто повече сега,а аз цял живот живея като прасенце се храня във всеки час на денонощоети и съм 43 кила хаха сега съм 50 защото качих с 300 зора до 46 да не съм прекалено слаба та така де пусни си изследвание за спокойствие ама ми е налудничево ,че всяка бременна трябва да напълнее мнооого Hug

# 658
francheskasweet, броя на шишетата зависи от това дали ще кърмиш или не, ако ще кърмиш ти са достатъчни 1 малко и 1 голямо да си имаш за всеки случай, а ако няма да имаш кърма, тогава вече ще ти трябват повече, затова аз предварително ще си взема 2, а там ще действам по ситуацията!

# 659
Франческа - благодаря  Hug в понеделник съм при док и ще взема да питам за тези изследвания  Crazy важното е, че се чувстваме добре  Hug

Роси - видях снимките на креватчето, бебчо ти е много сладък, направо нямам търпение да се роди моя Grinning много ми харесаха и чаршафчетата на звездички Grinning

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 18:43 от anghella

Общи условия

Активация на акаунт