Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за изписване на бебе, родено през септември?
Какво представляват еднократните пелени за следродилни периоди?
Какви са комплектите за изписване и какво трябва да съдържат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за изписване на бебе, родено през септември?
За изписваното на бебе, родено през септември, са необходими различни документи както за майката, така и за бебето. Те включват лична карта, здравноосигурителна карта (HI), направление за раждане, изследвания от периода на бременността като скрининг за синдром на Даун и кръвна захар в 28-та седмица, документ за кръвна група и Rh фактор, акт за граждански брак или нотариално заверена декларация признаване на детето от бащата в случай на извънбрачно раждане. За майката са необходими нощница, чехли, чорапи, хавлиени кърпи, крем за зърната (гамастан или друг), тоалетни принадлежности, мобилен телефон и зарядно устройство. Също така е необходимо бельото на майката и подложките за родилки или лигнин. За бебето са необходими памперси, пакет бебешки мокри кърпички, биберон, шише и други необходими дрехи.
-
Какво представляват еднократните пелени за следродилни периоди?
-
Какви са комплектите за изписване и какво трябва да съдържат?
Комплектите за изписване са специално подготвени комплект дрехи и аксесоари за новородено бебе, използвани при напускане на болницата. Те обикновено включват боди, гащеризон, чорапи, шапка, пелена и други необходими артикули. Важно е комплектите да са подходящи за времето и да осигуряват комфорт и топлина на новороденото бебе.
-
Какво представлява припознаването на детето от бащата и как се извършва?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?

там се намира най голямата ми рода
В такива интриги, свади и злоба, клюки съм се нагледала, че след последния път който ходихме с Мъж ми ( за да ги запозная, че не го бяха виждали) скоро не мисля май да стъпвам....единствено заради баба ми бих отишла пак. Преди години ставаха чудесни купони там
Сигурна съм, че има много стойностни хора там...само дето аз май не съм имала късмета да попадна
просто това е мнението ми събирано за 29 години....

много несериозна работа... само веднъж ми се случи да забравя да взема пратка и после толкова неудобно ми беше, че платихме 5 лева повече на жената... 
написала съм го за принадлежностите за болницата-за да го взема отвкъщи вече да е купено
... това е за сега, трябва да устискам още малко за големите покупки