СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 606
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Анхела,  ако нямаш учестен пулс, замайване, учестено сърцебиене //другите не ги знам/ има леко притеснение, но инъче....Аз след като родих трябваше да пускам, защото пък обратно на теб бях надебеляла и най-вероятно съм имала гуша  Crazy каква гуша, то лицето ми щеше да се пръсне направо  Mr. Green

# 661
Момичета, честит празник!

Желая ви много здраве, да бъдете горди българки и да отгледаме достойно следващото поколение!

# 662
Barbera - благодаря за отговора за матрака и щитовидната  Hug аз сега се сещам, че ходих на лекар вътрешни болести - и ми пипа гушата - не разбирам много - но не ми назначиха изследвания за щитовидна - иначе все си мисля - нормално състояние като при всяка бременна - усещам понякога повишен пулс...но все пак кръвта циркулира по-бързо  Heart Eyes

# 663
Добър вечер и малко позакъсняло,но честит празник!
Чики,надявам се този ден да е минал прекрасно за теб и да показваш снимки каква красива булка си била!
Тук времето беше само за разходки,малкият се набесня едно хубаво и сега спинка щастливо,а ние с татко му сме скапани от тичане след него... Crazy
Понеже още нищо не съм купувала на бебка,ще ви кача 2 снимки на тумбака,който изведнъж доста порасна!
Лека от мен и гуш на всички! Hug

# 664
Толинка  Hug много си хубава с това тумбаче  Heart Eyes

# 665
Роси , хареса ми кошарката и аз съм се спряла на нещо подобно  Simple Smile Но най-много ми хареса сладура , който е в кошарката - да ти е жив и здрав  Heart Eyes

Толи , наистина коремчето е пораснало, но поне растеш само на корем  Heart Eyes

Анхела , можеш да си пуснеш едни изследвания за щитовидната жлеза за твое спокойствие , но не мисля че имаш повод за притеснение Heart Eyes

# 666
ЗА МАМИТЕ ОТ ВАРНА

Асоциация на българските дули и Алианс на българските акушерки
Ви канят на:

СВЕТОВНА СЕДМИЦА НА РАЖДАНЕТО

под надслов "Раждането и парите'

28 май 2012 г. (понеделник)
- 18:00 ч. - Прожекция-дискусия на филма "Раждането като бизнес"
Културен център "Начало", ул. "Г.С. Раковски" 4 (срещу сградата на Общината)
вход: 2 лв.

31 май 2012 г. (четвъртък)
- 18:00 ч. - Среща-дискусия
- "Какво получаваме за парите си?"
- "Да правим или да не правим план за раждане?"
Галерия на Радио Варна, бул. "Приморски" 22

3 юни 2012 г. (неделя)
- 10:30 ч. - Полудневен семинар, включващ темите
- "Европейския модел на грижа" – представяне на подход за качествена грижа през бременността, раждането и след това
- "Обезболяване на раждането" - практически занимания. Ще имате възможност да се запознаете с различни технки за комфорт и подпомагане на раждането. Партньорите са добре дошли!
Йога център "Ом шанти", ул. "П. Каравелов" 26

http://www.facebook.com/events/413166015372369

# 667
Толинка, прекрасна си  Heart Eyes

Как го правите този номер да растете само на корем, аз съм станала хипопотам. Моят син ми каза, че могат да ме вземат в Хиполенд за рекламно лице  Mr. Green
Постоянно съм гладна, вече не знам какво да правя, как да огранича апетита си. Идеи?

# 668
аз съм станала хипопотам. Моят син ми каза, че могат да ме вземат в Хиполенд за рекламно лице  Mr. Green

нУфф ... не мога да се сдържа  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Hug Hug Hug

Мартичка ... толкова ли си напълняла ... я дай една снимка да те видим, че като гледам скоро изобщо не си качвала  Crossing Arms Hug

# 669
да, бе!!! и аз това се чудя! по +1, +4 килограма... аз ям по-малко от преди и пак съм +8/9...  ooooh! как го правите това! не е като да съм легнала да лежа...

# 670
Фейтче, трябва да ги накарам да ме снимат тези дни и ще кача. Обещавам  Peace . За напълняването - качила съм вече 15 кг.  Embarassed, лекарката ми казва, че съм добре за сега, но аз самата не мога да се понасям, пък и тепърва предстои голямото качване  ooooh!
Обяснявам си постоянното ядене с това, че си стоя вкъщи и почти никъде не излизам. И от нямане на какво да правя, що да не се тъпча постоянно  Whistling

# 671
Ихаааа ... 15 кг  Crazy ако не се лъжа обаче ти беше височка, а и ти е втора бременност ... и все пак си стоиш вкъщи ... Можеш да излизаш на разходка пред блока или вечер мъжо да те води малко по магазините на шопинг маратони  Mr. Green
Аз на моите 155 см съм качила вече 7/8 кг. ... но не се притеснявам  Mr. Green ... много  Whistling Mr. Green

# 672
  • Stara Zagora, Bulgaria
Привет и от мен, малко късничко пиша, но спах следобяд и сега не ми се спи. Престраших се да кача и една снимка, с тази блузка коремчето не изглежда голямо Wink. Аз не смея с покупките още, само едни перденца за стаята на бебка и един балдахин за легълцето, което още нямам Simple Smile. Обикалям и набелязвам другите неща, даже списък нямам написан ,но тия дни ще направя. Днес ходих да гледам количката на Jane muum http://kasida.bg/janebebeshka-kolichka-muum-matrix-2012-p73-48-16845.html, която обсъждахме миналата седмица, много ми допадна, сега ще видя пак Navington-a и ще реша. Koлелата на Jane  не са малки, на снимката изглеждат някак много тънки, но не е така на живо...Koша е от новия на матрикс, по-лек, хареса ми, че ще се ползва и за колата, цвета също е моят си-лилав Wink. Лека на всички мами Hug

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 00:35 от maimunkata1

# 673
Анхелка, ако наистина доставката ти излезе 17$ просто ще е супер.Ти чакаш голяма поръчка,ще чакаме снимки. Аз пазарувах от e-bay,amazon.com,carter`s.Чакам си ги с нетърпение,началото на юни.Много добри цени,наистина в сравнение с БГ:)
Да ви кажа ние днес бяхме на мини квартална срещичка с две сладки бъдещи мами от форума и много се забавлявахме и бърборихме. preggo
Имаме си и  шезлонг от кумовете ни,много сладурски:))Ще го снимам тези дни да ви го покажа.Лека полека списъка ми се запълва:))

Спокойна нощ на всички без повече трусове:)

# 674
Анхела, Таня благодаря ви  Hug 
Анхелка , комплектчето за кошарката и аз много го харесвам. То е  с Мечо Пух (на плика отгоре и едната калъвка) На Тач е , може да си потърсиш , макар че съм го купувала преди около 2 години .

future-maman
ти с посредник ли пазаруваш от картърс? Аз имам доста неща от там , много ми харесват НО каква хамалогия докато ги получа...а колко скъпо ми излезе... Една приятелка живее в Щатите. Тя ми ги поръча на нейния адрес и ми ги пусна по пощата като колетчета ( 2 пакета , защото над 1или 2кг беше отиват на митницата и се плаща там допълнително) Та тези 2 колетчета ми излязоха доста скъпо като доставка.. А от амазон си харесах аз онази пелена с лепките , ама не смея да по
ръчам .

Общи условия

Активация на акаунт