СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
да се оплача - 6 месеца устисках без "бременни изтрещявания", но днес вече се случи!  Joy обиколих града да си намеря пържени тиквички, защото ми се ядеше до полуда, но ме мързеше да се занимавам... и след като не намерих, купих си 4 и още докато ги пържих, ги изядох половината!  ooooh! сега ми е тежко, ще се пукна, но поне ми мина "тиквичкеният" бяс!

# 226
  • Варна
Agira е то така се прави Simple Smile В Тропс къщата има готови, както знаеш и в БМС.
Не стига , че има много варицелени, а и се появиха и със скарлатина. Направо ще се побъркам вече.

# 227
Агира ... еми време е било и теб да те навестят "бременилските прищявки"  Mr. Green Hug

uioanina ... честит ти мъж - вече ги нашари, браво  Hug

Днес се разходихме малко до Вис Виталис ... оплакнах очите, но нищо не купих  Mr. Green

# 228
Здравейте!
хехе много сте изписали от новата тема  Simple Smile
Фейт   bouquet

Сега да попитам нещо..Чудя се нов  стерилизатор да взема или да погледна в продавалника newsm78
И на каква марка да се спра...
Вземи си от Продавалника. Не тие нужен нов, но най добре да е с марката на шишетата, че да пасват със сигурност.
Здравейте момичета
Ако има някой, който е запознат с механичните помпи за кърма може ли да сподели и въобще механичните ли са по-добър вариант или електронните.
Слънчев ден от мен
Механичните, ако само доизцеждаш. Ако храниш постоянно с кърм от шише - електрическите. Разликата в цената е двойна. С механичната регулираш сам скоростта на помпене и е съобразена с индивидуалната потребност на всяко стискане. При електрическите имаш степени на постоянна скорост. Иначе от механчна при постоянно цедене в началото си бях докарала възпаление на сухожилие на ръката.
да се оплача - 6 месеца устисках без "бременни изтрещявания", но днес вече се случи!  Joy обиколих града да си намеря пържени тиквички, защото ми се ядеше до полуда, но ме мързеше да се занимавам... и след като не намерих, купих си 4 и още докато ги пържих, ги изядох половината!  ooooh! сега ми е тежко, ще се пукна, но поне ми мина "тиквичкеният" бяс!
Joy Joy Joy

# 229
"Излюпих се, казало патето."

За да не редактирам пост от преди 10 страници, пиша допълнение, на нещата, които вчера пропуснах Simple Smile
За киселините - лекарства:[/u]
Ходих в една аптека да питам и горещо ми препоръчаха zantac/Ранитидин (цена около $15), но както вече писах, видях листовка в интернет, че не е най-доброто по време на бременност. Опция 2 беше Gaviscon/Pepcid (цена почти същата), който аз изобщо пропуснах, защото не съм го и чувала, и накрая Калций/Tums/ на цена от $5, за който знам, че се дава  и на деца, а и има специално упътване за бременни. Интересен начин на предлагане, нали Wink
По въпроса за д-р Карп:
Минала годинамош приятелка роди, бебето и имаше период с много силни колики, съответно и плач, тогава бях попаднала на тази тема, тя успокояваше бебето си с блендер и каза, че действа. И сайта на самия доктор. Тук е мястото пак да спомена одеялцвто с лепките - Swaddler sleeping bag.
За кашлица:
Ряпа, най-добре черна, се издълбава и се сипва вътре мед, по възможност захаросан. Като престои няколко часа /аз го държа в хладилника/ се втечнява и става като сироп. На мен ми е вкусно и много ми помага. Освен за кашлица е силен имуностимулатор, а вуйчо ми го беше правил за жлъчка.
Сигурно има и още, обаче не помня Wink
Мъжът ми замина сутринта в командировка и аз сега ще си превя сама "ленински съботник" Wink

# 230
ХМММ,Чета ви за тези слингове  Thinking я кажете защо всички са се запалили по тях,конкурото не е ли добре и лесно и стабилно и има толкова хубави кенгура с твърд гръб Thinking

# 231
  • Варна
francheskasweet кенгурото поне на мен не ми беше удобно. Ужасно много ми тежеше и кръста ми съвсем се скапа. Слинг ми трябва, когато водя малката на градина , до магазина..При него тежестта се разпределя и е по-удобен.

# 232
така ли Peace никога не съм пробвала нито едното нито другото и затова питам Thinking Blush ама малко ми е притеснено със слинга,имам чувството,че ще изпадне от нчкъде бебето newsm78

# 233
... а и за повечето кенгура бебето трябва да може да си държи главата изправена, т.е. не са подходящи за новородено. Ако слинга е правилно сложен е безопасен за бебето.

# 234
http://www.youtube.com/watch?v=MG-ZWyhr2Dg&feature=related  мисля,че е доста полезно Peace поне за мами като мен-първескини казва баба ми Grinning

# 235
francheskasweet кенгурото поне на мен не ми беше удобно. Ужасно много ми тежеше и кръста ми съвсем се скапа. Слинг ми трябва, когато водя малката на градина , до магазина..При него тежестта се разпределя и е по-удобен.

И аз така  Peace

# 236
ще пробвам определено слинг в някой магазин Peace

# 237
И аз взех да се навивам за тези слингове ... много ми хареса този модел на Анхела  Heart Eyes другите дето се омотаваш по хиляда пъти не са за мен  ooooh! най-добре слагаш през рамо и айде  Mr. Green

# 238
agira - аз също купих днес тиквички - но не хванаха ред в кухнята, готвих друго  Mr. Green

# 239

И аз така  Peace
И аз.. и аз..(казало пилето  hahaha )

Общи условия

Активация на акаунт