Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Момичета какъв слънцезащитен лосион или спрей взехте и кой фактор?

Купих 50 фактор на Биодерма, детския.

Зая, моля те, недей така! Утре искам да ми се отчетеш, че си здрава!  Hug

Ейприл, вчера гледам на много мами е бил тройно критичен ден и вие в това число. Добре, че нищо й няма на малката!  Hug

Ние отиваме на фризьор и двете. Още отсега се подготвям за рев...  Tired

# 676
ейприл3  Hug Вие сте точно като нас в момента, кошари мошари вече не. Днес ще ходим до ИКЕА да купим преградка за леглото и младежа ще спи там  Peace Е аз ще сложа по нещо меко наоколо за всеки случай  Mr. Green
Буби Чакаме снимки с новите прически!  Heart Eyes Ние остригахме Калин 1 номер  Laughing Прилича не биче.

# 677
Здравейте, момичета! Използвам да пиша докато спи малката.
Относно обувките - аз почнах с Кларксове и само с тях ще караме. Естествена кожа са отвсякъде, шити са, много са леки и удобни. Не мисля да ги сменям засега.
Относно слънцезащитния крем - ползвам на Себамед и за двамата. Доволна съм.
Ние се чудим къде да ходим на море. Миналата година бяхме на Обзор и ни хареса и ако не намеря нещо друго може пак там да ходим. Има ли и други за Обзор? И въобще къде мислите да ходите на море. Тази година май са прекалили с цените на ол инклузива.

# 678
Аз вече ще почна да си записвам кой какъв цвят гащи е казал и накрая ще има печеливши като на тотото, ще теглим томбола...  Mr. Green
А наградата за победителя ще бъде да предложи име на бебето  smile3521

# 679
  • София
Здравейте!

Днес Ади стана в 5.30 и започна да разхвърля. Набързо закуси и в 8 бяхме по площадките. Доста се измори и се надявам поне 2-3 часа да спи. В един детски кът Ади видя момиченце горе-долу на нейната възраст и двете много се харесаха. Едни прегръдки и целувки имаше  Heart Eyes . Много ми беше странно как се харесаха толкова при положение, че за първи път се виждат, а има деца, с които е заедно всеки ден и въобще не ги отразява Simple Smile.

Буби, за преграда засега ползвам кошарката й, в която така и не спа Simple Smile. И Ади много се върти, но вече имам чувството, че започва да си създава усещане, че спи в легло, а не върху безкрайна плоскост  Mr. Green

Направо настръхвам като чета какви премеждия сте имали. В много опасна възраст са дечицата, много шавливи, а не могат да преценят рисковете.

Слънцезащитен Адерма ползваме.

Бобо замина за Стара Загора с дядо си с влак. Той много обича влакове. Сега 3 дни съм само с Ади, само с едно дете се чувствам все едно съм на почивка Simple Smile.

На море ще ходим в Балчик на квартира. Така или иначе с две деца нормално плажуване няма да правим, поне ще можем да се разхождаме много там.

bouquet

# 680
  • София
Ехо, привет и от мен!

Кате
, честито ти племенниче! Здраво и щастливо да расте!
Браво за хладнокръвната реакция с басейна!!! Настръхнах направо.

зайке, и дребната прескача кошарата, 2 пъти я улових в полет Shocked Само като чуя "къкъ" (крака) и сърцето ми подксача. Качва "къкъ" и тръгва. Не знам в какво да я сложа да спи, вечер се върти като пощуряла. Махнах й матрачето (което си е едни 10 см) и сега спи на фабричното от сгъваемата кошара, то е супер неудобно и криво, ама не знам какво друго да направя.

Само аз ли не мажа с нищо срещу слънче? Имам едно на Себамед, ама не го ползвам хич. Гледам да я държа на сянка доколкото  мога.

С гърнето сме доникъде - малката не иска и не иска да седне на едно място. Иначе си казва всеки път какво прави, но само в памперса. Днес я задържах 30 сек в гърнето, ама то за толкова кратко време не знам кога ще успее да свърши нещо.

# 681
Явно днес е ден на кофти случки- аз пък поприпаднах докато се прибирах с детето по никое време в жегата. Ако някой ме види да пия кафе в тая жега да дойде и да ме тресне с нещо тежко по главата.

Кате, да ви е жив и здрав младежа  bouquet И бързо възстановяване на систърката

Кате, Мадлен, Ейприл,  Hug важното е, че всичко в крайна сметка е наред.

И Мартин вече се опитва да прескача кошарата и мисля да махам пръчки.
Гали, идете на специалист за твое спокойствие. То така не се живее с притеснение на сърце
А за мерките въобще не го мисли- идеален си е. За статистиката Мартин ми е 12 кг, 87 см

Буби, залагам на момиче
Заек, а да дойда да ти удара 1-2 цигански шамара. Къде си тръгнала да раждаш, имаш още 2 месеца поне. Мартин вървеше едър, накрая се роди 3 кила с напикани гащи. Те в момента нарастват бурно, после забавят. Глупости не мисли ами отивай на Смолян да почиваш на хладно

Мартин днес каза пампа/ памперс/ и чух/ чук/ Laughing Вече определено много му се говори
Не помня какво друго, но още ми се мотлявчи главата.  

# 682
мамо зайке, и аз те мисля от както писа онзи пост, да не би да е седалищно бебо? надявам се всичко да е наред  Hug

какорали, никакви припадъци  Hug

вярно е голяма жега, ама и вкъщи не се седи, апартамента ни е южен и имам усещането че се намирам в сауна... Whistling

Тути, бързо оздравяване  Hug

# 683
Слънцезащитен, и ние като Жоржи сме с 50+ La roche, но до сега съм я мазала само веднъж, в събота, преди да идем на плаж. Не се знае дали ще го ползваме въобще.

Зайке, какви са тия постове, само ни шашкаш.

Вярно е имало черна серия тия дни, дано вече да е свършила и всичко при всички да е наред.  Hug

И при нас е адска жега, едва се търпи. Ние за това не ходим вече в парка, а с другите мами сме на сянка под дърветата пред блока. Само в нашия блок сме 5 майки с малки дечица, като едната е с близнаци  Grinning

Оххх, отивам да видя буболечката дали се е събудила най-накрая.

# 684
Кате - честито племенниче. Жив и здрав да расте и скоро да подскачат с Ади.
За паданията в басейна....- първият път и аз се стреснах много и се за секунди не разбрах как я извадих, даже забрави да реве. От тогава насам - често се случва, но аз съм подготвена.
И на Рая и беше тройно критичен ден вчера. Падна от един железен сгъваем стол, който и затисна ръчичката и е синя и подута и си удари главата в цимента. А после се гъзурчи и ми показва как може да върви с главата надолу по леглото докато не падна. Така изтропа, че чак зъбите и изтракаха.

# 685
Май големи слънчеви изригвания е имало  hahaha И Явор онзи ден ухапа зверски Тея по бузата и сега е с отпечатък от зъби по лицето.

# 686
Аз вече ще почна да си записвам кой какъв цвят гащи е казал и накрая ще има печеливши като на тотото, ще теглим томбола...  Mr. Green
А наградата за победителя ще бъде да предложи име на бебето  smile3521

Дейзи, нямам против!  Hug Само мир да има вкъщи, че със Зорката имаше сръдни и ме гледаха на криво известно време... Пък аз как обичам някой да ми дава наклон...  Mr. Green

Пепинка, горкото Райче, и тя в дружината на потърпевшите вчера. Дано само "малкия дявол", както се казва, да са ни живи и здрави и да не им се случват лоши работи!  Hug

Зън, Балчик много ми харесва, макар и плажовете да са малко по-спартански, но пък е много красиво. Само дето много далеч ми се струва и много път, преди 2 години бяхме там на една сватба, аз бях шофьора, направо саклета ме хвана 5 часа и кусур едва издържах, хем карах... Представям си да се возя... Crazy

Ние се постригахме и двете, мен бая ме офъкаха, сега съм с коса до раменете, по-лекичко е, но да видим сутрин като стана как ще я вкарвам в пътя. Зори се размина набързо с бретона само, за да няма много драма. После скокнахме до едно ключово магазинче за обувки (Вал,  Wink ) и купихме едни сандалки на КиК от естествена кожа (велур), хем са симпатични, хем са мекички. Търсих в нета снимка да ви ги покажа, обаче не намирам. И учудващо за КиК са красиви.  Wink

А аз готвя суфле от тиквички, после ще се отчета какво съм сътворила.

# 687
Буби - честити прически. Така или иначе все сте си красиви.
Само да кажа на тези дето си мислят, че са им дребни децата - Рая е 9 кг и 79 см. и въобще не е дребна по моите критерии  Mr. Green

# 688
ааа, пепинка, ти къде буташ райчето при дребните - дара е 77 см Simple Smile

зая, дара я водеха 3 седмици по-голяма до самото ми раждане, 3д-та, нормални ехографи, мнооооого голямо вървяло бебето, бях се притеснила как ще го раждам това гигантско бебе, а тя се роди 2,840  Laughing Laughing Laughing

како рала, то не се ли припада при ниско кръвно?
значи кафето трябва да е ок...

аз дара я мажа още с мустелата от миналата година, ама без да я намаже не излизам, че нали е бледоликият вожд...

в ла редут има голямо намаление. а как бяха размерите там? по-големички ли са?

# 689
Никакво припадане, ей!  Naughty

Мойто суфле малко тръгна да ме гони... бая се понадигна, ама изглежда добро.   chef

Общи условия

Активация на акаунт