Отговори
# 690
  • UK/София

пеп-4o , благодаря още веднъж за съветите!  bouquet

Ми то крема сиренето си е солено.

Аха  Crossing Arms Вчера правих покрива със сирене крема на Наталина, няма такава гадост  Twisted Evil
За това се прави със сирене Филаделфия - оригиналното и става страхотно!

# 691
Е, с такова го направих точно, ама пак соленее много.  Rolling Eyes И кремът е малко като количество  Simple Smile

# 692
  • UK/София
Е, с такова го направих точно, ама пак соленее много.  Rolling Eyes И кремът е малко като количество  Simple Smile

Значи вашето сирене е друго, със сигурност не соленее.Не само на мен, ами и на всички хора, които са го пробвали и взели рецептата.Соленее с бг крема сирене, ужасна гадост стана и замина в кофата.
 Кремът е малко, да.Аз винаги правя тройна доза от него и ползвам повечко бисквити.

# 693
  • София
Имам едно парче свинска плешка, някакви интересни идеи? newsm78
Ето това е много вкусно:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-1500/

# 694

...Зависи какво ви се яде.....Нарязано ли да бъде месото или цяло?.....Със сос или без? Каква гранитура към месото ви се яде? ......Офффф.....Много ми станаха въпросите......

Идеи много...(ако е на парченца):
* Винен кебап с картофено пюре или задушени зеленчуци като гарнитура
* свински хапки със сос от заквасена сметана - гарнитура както по-горе или със сварена паста по ваш избор
* с бира и картофки в йенска тенджера
* на яхния със зеленчуци
* свинско с ориз(пилаф)

Ако е цяло месото:
* печено,нарязано на филийки и поднесено по ваш избор
* Руло........(разчукано цялото месо на пласт ......пОРЪСЕНО С подправки,сварен морков,сварено яйце,кисела краставичка,шунка.....Завито и вързано с конец.......Запечатано в мазнина - после изпечено ......После пак нарязано на филийки и с гарнитура и салата по ваш избор....)

.......И други неща се сещам,мА не знам вие на каква вълна сте......

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 17:19 от TheNMaster

# 695
Значи вашето сирене е друго, със сигурност не соленее.Не само на мен, ами и на всички хора, които са го пробвали и взели рецептата.Соленее с бг крема сирене, ужасна гадост стана и замина в кофата.
 Кремът е малко, да.Аз винаги правя тройна доза от него и ползвам повечко бисквити.

Въможно е, знам ли го какво е  Crazy Другият път и аз ще взема повече бисквити, по-дебели и много повече крем ще сложа. И без банан вътре, никак не ми хареса (особено солен  hahaha)

# 696
  • София
Аз от време оно си правя крема за чийз кейка със заквасена сметана, пудра захар и крема сирене, което е от  едно времешното - сребриста опаковка и на размер като малко пакетче масло.
Обаче са се навъдили и много други марки крема сирене, веднъж взех по инерция едно в кутийка и то на вкус беше много солено, но и на консистенция няма нищо общо с онова, за което говорих, беше като много тежък крем за мазане.

# 697
Сърце не трае  Mr. Green та го спретнах пак тоз покрив  Grinning С шарени бисквитки и с 500 маскарпоне и 150 дулсе де лече. Без захар и без масло. Да видим какво ще е този път  Simple Smile

# 698
  • Варна
Блонди, ако може и със снимки да покажеш резултата. Flutter

# 699
Сърце не трае  Mr. Green та го спретнах пак тоз покрив  Grinning С шарени бисквитки и с 500 маскарпоне и 150 дулсе де лече. Без захар и без масло. Да видим какво ще е този път  Simple Smile

С маскарпоне и дулсе де лече всичко става хубаво. Иначе аз този покрив го пробвах, но не ме впечатли особено. Предпочитам с тези продукти да си забъркам една бисквитена торта.

# 700
  • София

...Зависи какво ви се яде.....Нарязано ли да бъде месото или цяло?.....Със сос или без? Каква гранитура към месото ви се яде? ......Офффф.....Много ми станаха въпросите......

Идеи много...(ако е на парченца):
* Винен кебап с картофено пюре или задушени зеленчуци като гарнитура
* свински хапки със сос от заквасена сметана - гарнитура както по-горе или със сварена паста по ваш избор
* с бира и картофки в йенска тенджера
* на яхния със зеленчуци
* свинско с ориз(пилаф)

Ако е цяло месото:
* печено,нарязано на филийки и поднесено по ваш избор
* Руло........(разчукано цялото месо на пласт ......пОРЪСЕНО С подправки,сварен морков,сварено яйце,кисела краставичка,шунка.....Завито и вързано с конец.......Запечатано в мазнина - после изпечено ......После пак нарязано на филийки и с гарнитура и салата по ваш избор....)

.......И други неща се сещам,мА не знам вие на каква вълна сте......

На винен кебап се спрях  bouquet

# 701
Снимам всичко  hahaha Мъжът ми ме е взел на подбив вече. След всяко сготвено/направено нещо пита - мога ли да ям, снима ли го вече?  Laughing

А, Мариета, ами с тези продукти не става ли също бисквитена торта?  Thinking

# 702
А, Мариета, ами с тези продукти не става ли също бисквитена торта?  Thinking

Разбира се, че става.
Може и аз нещо да обърках с рулото. Кремът ми стана сладко-солен, заради крема сиренето. Пък и този банан вътре нещо не ми се връзваше. Иначе е интересно на вид и лесно, ма аз не бих го направила пак.

Скрит текст:
Все се каня да ти честитя втората бременност  Simple Smile. Помня те от дира, пишехме в една и съща отчетна за първите ни бременности. Предварих те с второто....... и да знаеш - с две дечица е много по-хубаво! Само като ги видиш как се търсят, как си  играят, как се смеят, няма по-голямо щастие от това!
Пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно!

# 703
  • Варна
Имам консерва неподсладено кондензирано мляко - мога ли да го напаря карамелено  Embarassed? Искам да го използвам за крем за торта.

# 704
Имам консерва неподсладено кондензирано мляко - мога ли да го напаря карамелено  Embarassed? Искам да го използвам за крем за торта.

Няма да стане карамелено, трябва да е подсладено. Иначе можеш в крем да го използваш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт