Отговори
# 720
Е, как можахте с тия пасти рано сутрин  Crossing Arms. Точно кафето си пия и нямам нищо сладко. Всъщност имам едни чудни меденки, но съм ги направила за един рожден ден и само гледам и преглъщам  Sad.

Joy Joy Joy Под бройка ли са ти? Едва ли, можеш да си скубнеш една-две  hahaha

# 721
Ми аз още вчера унищожих 2-3, уж да видя на вкус как съм ги докарала Blush. Няма как, увила съм ги в целофан и панделка съм сложила.
Чакам и аз рецепта за тези пасти Витоша.

# 722
  • София-Младост
Преди време бях попитала за черния ориз, не получих отговор, да попитам пак. Нормално ли е да оцветява храната? Моят черен ориз, като готвя, самият той някак избледнява, а цялата манджа става тъмна. И се чудя дали е оцветен и да купувам друг или това е нормално?
Абсолютно нормално е, даже понякога се ползва за оцветяване.
http://loisslokoski.blogspot.com/2011/07/emperors-black-rice.html

# 723
Тй като съм работила в сладкарски цех мога да ви кажа технологията на правене на тези триъгълни пасти. Но конкретна рецепта нямам, тъй като там се работи с професионални продукти.
Нарязват се пандишпанови платки на 15/60 см. Сглобяват се по 6 бр една върху друга, като се намазват с маслен крем .Получава се голям правоъгълник. След това се прибират в хладилник за поне 4-5 часа, а понякога за 1 нощ. След това се режат на късата страна от долния ляв ъгъл до горния десен и се продължава до края на дългата страна. Така се получават два големи тиъгълника, които се заливат с какаова глазура. Когато тя стегне се режат на парчета от по 1 пръст.

# 724
Искам да направя ролета от свинско месо(тип вретено), но трябва да подготвя нещата от предишния ден, тъй като не разполагам с достатъчно време - до сега винаги съм начуквала месото преди самото печене - Какво ще стане ако начукам пържолките предишния ден!? - ще изсъхнат ли повече - изобщо ще се отрази ли по някакъв начин!?

# 725
  • София-Младост
Искам да направя ролета от свинско месо(тип вретено), но трябва да подготвя нещата от предишния ден, тъй като не разполагам с достатъчно време - до сега винаги съм начуквала месото преди самото печене - Какво ще стане ако начукам пържолките предишния ден!? - ще изсъхнат ли повече - изобщо ще се отрази ли по някакъв начин!?
Няма да се отрази, спокойно си ги приготви от предния ден.

# 726
  • Ispania
Здравейте Hug,
Искам да направя една салата с моркови.В рецептата пише 4е се слага майонеза.Вьпроса ми е, дали мога да сменя майонезата с маскарпоне newsm78.Дали ще има хубав вкус Embarassed Laughing?
Предварително благодаря Hug

# 727
  • София-Младост
Здравейте Hug,
Искам да направя една салата с моркови.В рецептата пише 4е се слага майонеза.Вьпроса ми е, дали мога да сменя майонезата с маскарпоне newsm78.Дали ще има хубав вкус Embarassed Laughing?
Ами личното ми мнение е, че няма да стане замяната. като вкус са различни.
Ето ти заместител евентуално:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=238.0

# 728
  • Ispania
Мерси за бьрзият отговор Hug

# 729
  • Бургас
Здравейте Hug,
аз замествам майонезата в пресните салати с кисело мляко. точно с моркови, обаче не съм пробвала.

# 730
  • Ispania
_az_, благодаря и на теб Hug! Заместих я с един вид сирене за мазане(нискокалори4но).То това сирене си има то4но вкус на кисело мляко Laughing.Но стана с хубав вкус Mr. Green.
Тези дни оба4е си обещах да пробвам майонезата на Ала-Бала!

# 731
Искам да направя една салата с моркови.В рецептата пише 4е се слага майонеза.Вьпроса ми е, дали мога да сменя майонезата с маскарпоне

Не, ще стане отврат  Stop

# 732
Искам да направя ролета от свинско месо(тип вретено),- Какво ще стане ако начукам пържолките предишния ден!? - ще изсъхнат ли повече - изобщо ще се отрази ли по някакъв начин!?
Няма да се отрази, спокойно си ги приготви от предния ден.

bouquet Благодаря много!

# 733
Преди време бях попитала за черния ориз, не получих отговор, да попитам пак. Нормално ли е да оцветява храната? Моят черен ориз, като готвя, самият той някак избледнява, а цялата манджа става тъмна. И се чудя дали е оцветен и да купувам друг или това е нормално?

Да, оцветява в тъмно лилаво......Вкусен ми е на мен......Водят го афродизиак........

# 734
И на мен много ми допада на вкус, но все го правя твърде рядък, в какво съотношение го варите?
Аз 1:3, но явно  трябва да е по малко водата?

Общи условия

Активация на акаунт