Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Лили - имала си чудесен повод , но и на нас ни липсваше много!
Нека пътят на твоето синче да е осеян с добри дела и много,много късмет!Да е здрав, а ти винаги да се гордееш с него!
Благодаря за обилната почерпка - а цветята са за теб Peace

Благодаря и за преводът,но като гледам как се нагнетяват нещата,явно екшънът май тепърва започва! Как само във всеки епизод нещо излиза наяве,друго се изяснява,трето се заплита ,а изходът е неизвестен и непредвидим - чудесен сценарий Peace и сякаш действието се развива в реално време,т.е тогава когато ние го гледаме.
Много сам остана Еджи в битката,дали ще вкарат някой неочакван и неизвестен,за да може да му помага,най-малкото да му пази гърбът!
Момичета - всички до една - сътвореното и написано от вас е чудесно!
Затаили сме дъх,май....,а ?  bouquet

# 691
Да разведря малко обстановката след този зловещ трейлър с едно клипче на нашето слънчево момиче

Aslı Enver, Marie Claire Çekimleri Kamera Arkası

http://www.dailymotion.com/video/xr64t9_asly-enver-marie-claire-
cekimleri-kamera-arkasy_shortfilms

# 692
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Алекс Hug, София пак ме разстопи. И понеже вече очаквам и красив текст се постарах с моя литъл инглиш да се убедя. Е разбира се долу горе, че е много тъжно да му се невиди и мно-о-о-го актуално Laughing Само дето трябва да не е "тя", ами да е "той".
Скрит текст:
Проклета си (или само проклета)

Час след час, за бога,
аз се нуждаят от теб така,
че от очите ми изтичат
морета и океани.

Изпрати една буква, една сричка,
ако все още има господ,
на мен, който подава ръце към  устните ти и за твоята милост.

По дяволите, теб не те е  жал за мен,
които изгаря и се стапя.
Ти ме накара да те обичам
а сега ме смразяваш, и ме
попарваш с поглед.

Моите мисли са заключени
в подземията на съзнанието ми.
О, има толкова много неща, които искам да ти кажа,
но нямам думи затова..

По дяволите, ти нямаш жал за мен,
който гори и се топи.
Ти ме накара да те обичам
а сега ме сразяваш,
и ме попарваш с поглед.

# 693
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето ме пак кацнах Hug
само набързо, но исках да кажа че ми се пише....но, понеже не гледам директно серията когато я излъчват в четвъртък, а само ви чета.....и се обърквам малко Peace Та, в тази връзка ще изчакам преведената серия и ще пиша, интересно ми е определено...доста неща тръгват в непредвидена посока newsm78 А, и това което мен за сега ме интересува е защо, как и кое кара и прави Билял такъв - хем тъмен и неясен субект, хем човек борещ се със себе си, тъжен образ....
Също много ме вълнува и Гурур/аааа, сега да не кажете, че щото си паднах по него-ха,ха Blush Embarassed/ - но, сериозно много ми е интересен. Рисунките може би ги прави той по стените, дали това не е арт терапия???Не знам, чакам с нетърпение развитието по неговия образ Peace
Май, все отрицателните ме вълнуват, за това спирам за сега........ Hugда не развалям хубавата атмосфера на очакване на любовни признания между двете гълъбчета Аху и Еджи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс -  Hug много хубавка Асль Heart Eyes
Скрит текст:
Глася се за играта утре, нали в аватарната тема ще играем на игра с тема ориент....та, на мен ми дойде идеално Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСамо да видя с кой тоалет да бъда Thinking

Приятна вечер на всички и лека нощ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:21 от RadoLin4eto_Mac!

# 694
# 695
Еджевит се  вижда какво чувства към Аху, но Мурат какво ли изпитва усещайки сърцето на Аслъ

# 696
# 697
# 698
Здравейте!

Лили, радвам се да те видя! smile3525

Поздравления за празника на сина ти! Желая му здраве и повече сбъднати мечти!

А на теб - цветя от сърце:

Имаме нови снимки и резюме! Благодаря!

На мен фаворит ми е ето тази: Wink

На всички благодаря за настроението и несекващия ентусиазъм!  newsm51 newsm51

# 699
Момичета, 12 серия вече е в смартбг. Нека отново да благодарим на чудесния ни екип - Неви, Ринката, Дина и ДВДРипър! От мен приятно гледане и лека и спокойна нощ!  Hug

# 700
Безмълвните - Suskunlar  Ep.12 - BG sub

в smartbg.оrg:

Превод, благодарение на Невин Иванова

Тайминг и субтитри - Dinah и Rina
TVRip - DVDRiper

Гори,  newsm51

Приятно гледане!

# 701
  • Разград

# 702
  • на брега на Дунав
Момичета, 12 серия вече е в смартбг. Нека отново да благодарим на чудесния ни екип - Неви, Ринката, Дина и ДВДРипър! От мен приятно гледане и лека и спокойна нощ!  Hug

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

newsm20 newsm20 newsm20

# 703
Искрени благодарности на всички, които работите по записването, превода, субтитрите и ни правите толкова щастливи. БЛАГОДАРЯ

# 704
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Момичета, 12 серия вече е в смартбг. Нека отново да благодарим на чудесния ни екип - Неви, Ринката, Дина и ДВДРипър! От мен приятно гледане и лека и спокойна нощ!  Hug

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
 newsm20 newsm20 newsm20

И аз, и аз, и аз Hug Hug Hug Hug
Само ако знаете как го чаках този момент. Като малко дете съм станала. Искам си сладоледа и толкоз:35:

Китките са малко за моята благодарност към неуморния екип, ама какво друго да сложа:

Общи условия

Активация на акаунт