Как се става кучка?

• 43 959
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
Нали не забравяш, че той мен ме сваляше... А аз отдавна спрях също да го свалям, най-късно когато разбрах, че има приятелка. Peace

Нищо не съм забравила. Той те бил свалял, ти него - вече не. Игрички си играла, с цел наказание.  Wink
      Кучка не се става, докато се държиш като треперливо паленце, което чака да го погалят по главичката. А всичко, което си правила и казала на онзи рожден ден е точно такова. Съди сама - чакала си до последния момент, ако правилно съм схванала  - останала си единствената жена в компанията, будила си го на бара, изпратила си го. Че дори и съвет си му дала - да си ходи в къщи, а не при гаджето (последните въобще не ми се вместват в представите за "кучешко" поведение). Не знам на колко си години, но ако си излязла от пубертета отдавна (пишеш за осем годишна връзка), също така отдавна трябва да си разбрала, че с такива "игрички", освен да станеш за смях, нищо друго не се постига. Накривила си му шапката или както е казала Малвина ...

# 316
Има едно нещо, наречено критична маса, а тя ти казва - не си права. Грешиш в мислене, грешиш в поведение. Поведението на въпросния обект е силно анти-джентълментско, анти-мъжко и анти-готино. Енергията е ценен ресурс, хаби го за далеч по-струващи си мъже.
Замисли се, достатъчно голям брой хора ти го казахме, да не кажа всички.

Спокойно, в тази ситуация няма да има губещи, ще има осъзнали се и пораснали, дано да си ти.

# 317
Aз не разбрах в крайна сметка каква ти е целта? newsm78

Да си поиграя малко с него така, както той си поигра с мен в началото, когато ми пукаше и се държах адекватно с него. Той знаеше, че си падам по него, а вече е имал приятелка. Вместо да бъде също толкова прям, колкото бях аз, той продължи да ме държи още известно време "в резерва"...
Да обърна собственото му двойнствено поведение срещу него. Целта е постигната, защото сега се гърчи в собствените си страхове, а иначе го раздаваше много отворен... А аз нямам ни най-малкото намерение да навреждам специално на връзката му. Не повече, отколкото той сам ѝ наврежда с изпълненията си. И сега вече баш на мен не може да седне да ми разправя колко държи на приятелката си, може само да се пробва Mr. Green И получава иронично-саркастичното ми отношение, че не е наясно със себе си. И вече имах "официално" правото да му кажа мнението си за поведението му - незряло, неопределено и т.н.

По всичко ми изглежда, че тая история няма да свърши добре. Но кой знае, да не даваме напразни надежди, но внимавай да не се влюбиш в него. След като не можеш да спреш, работата е ясна, че си падаш по него. Но е много възможно вместо ти да си поиграеш с него, той да си поиграе с теб - внимавай. И аз съм била в подобна ситуация и единственото, което стана е, че загубих всичко.  Laughing Да не вземе и ти да повториш моя горчив опит и да стане всичко съвсем наобратно от предвиденото.  Laughing  Само да вметна, че при мен всичко това се случи преди да стана кучка. Бях много добро момиче тогава. Сега нещата са съвсем различни и не бих реагирала така ламерски. Това не е поведение на кучка - внимавай.
Всъщност ми дойде една много добра идея. Можеш да накараш някой познат да ви снима докато се целувате в някой бар и след това да дадеш снимките на приятелката му. Така може донякъде да постигнеш удовлетворение.  smile3508

Сега прочетох предния и дълъг пост, в който обясняваш какво се е случило. Мога единствено да отсека, че това никак, ама никак не е поведение на кучка докато неговото мнооого върви на поведение на кучкар. Освен това на теб от километри ти личи, че си падаш по него и той го вижда. ДОри и това, че му натякваш, че имаш по-добър избор и бла-бла и всяка твоя дума или жест говорят, че си падаш по него. Мисля, че много, много се разминаваш с понятието "кучка". На кучката не й пука за никой. Тя си уговаря среща и не отива. Зарязва мъжа точно когато става интересно. Дори бих казала от беглия коментар върху неговата приятелка, че тя се доближава до поведението на кучка и по-може да й провърви.
Та кучката не обръща внимание на никой, живее за себе си. Хваща се с някой само, ако има някаква изгода. Още ли да обяснявам, че в този случай ти няма как да бъдеш кучка, а само прекарана дори и заради простия факт, че си падаш по него?!

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 15:08 от HAPPY_QUEEN

# 318
По всичко ми изглежда, че тая история няма да свърши добре. Но кой знае, да не даваме напразни надежди, но внимавай да не се влюбиш в него. След като не можеш да спреш, работата е ясна, че си падаш по него. Но е много възможно вместо ти да си поиграеш с него, той да си поиграе с теб - внимавай. И аз съм била в подобна ситуация и единственото, което стана е, че загубих всичко.  Laughing Да не вземе и ти да повториш моя горчив опит и да стане всичко съвсем наобратно от предвиденото.  Laughing  Само да вметна, че при мен всичко това се случи преди да стана кучка. Бях много добро момиче тогава. Сега нещата са съвсем различни и не бих реагирала така ламерски. Това не е поведение на кучка - внимавай.
Всъщност ми дойде една много добра идея. Можеш да накараш някой познат да ви снима докато се целувате в някой бар и след това да дадеш снимките на приятелката му. Така може донякъде да постигнеш удовлетворение.  smile3508

Няма такава опасност  Wink Тоя период мина. А сега толкова ми е паднал в очите, че просто няма начин. Та аз дори от целувките не се впечатлих особено, при положение, че му бях толкова навита допреди месец-два... Rolling Eyes Той е такъв охлюв, че и за секс не бих се изхабила вече...

А това със снимките - че за какво ми е?!

# 319
Този си играе с теб,а не ти с него.Не задълбавай повече,докато не е станало късно,че бая си се отдалечила от определението "кучка"...

# 320
ЪъъЪъъъ......чак не мога да повярвам , че да си начешеш крастата би му съсипала връзката Stopау такива като теб много ги уважавам , развалят семейства и прочие само заради егото си...айде сега бил охлюв дрън-дрън просто те е изрязало момчето и за да не си губещата ти , ни излизаш в номера ,че не ставал , май не си много "жена"пред 20г му приятелка.... лапешки номера

# 321
ЪъъЪъъъ......чак не мога да повярвам , че да си начешеш крастата би му съсипала връзката Stopау такива като теб много ги уважавам , развалят семейства и прочие само заради егото си...айде сега бил охлюв дрън-дрън просто те е изрязало момчето и за да не си губещата ти , ни излизаш в номера ,че не ставал , май не си много "жена"пред 20г му приятелка.... лапешки номера

Peace

А тази 20 годишната сигурно вика за авторката - тази лелка какво му се натиска , а авторката това дете Whistling хорска завист ч'ек Ти писне

# 322
Тя и лисицата казала,че гроздето е кисело ...  Whistling

Авторке,противоречиш си толкова много ...
Първо казваш,че не ти пука за него,а после че той си играл с теб.Е как може някой да си играе с човек,който не се интересува от него?!
После казваш,че ще разтръбиш за случилото се между вас и дори искаш на 20 годишната да кажеш,а когато потребител ти предлага да помолиш някой да ви снима докато се целувате ти отказваш.

И спри да повтаряш,колко зле изглеждала приятелката му!Това,че ти се имаш за по-красива не означава,че и въпросния те намира за такава.И не всички хора са толкова повърхностни като теб - за някои същността на човека е по-важна от облеклото.

Между другото,какви са тия отмъщения?!Коя себеуважаваща се жена ще тръгне да си губи времето (и то в продължение на месеци) за да отмъсти на някой,който е пофлиртувал с нея и после я е отсвирил?!Нали имаше много ухажори,които били по-добре от тоя - защо не се занимаваш с тях?!

Жалка картинка,наистина ...

# 323
Има тя ухажори, кой ще се занимава с нея, дори този жалък герой избяга, като разбра какво куку е.  Mr. Green

# 324
Тя и лисицата казала,че гроздето е кисело ...  Whistling

Авторке,противоречиш си толкова много ...
Първо казваш,че не ти пука за него,а после че той си играл с теб.Е как може някой да си играе с човек,който не се интересува от него?!
После казваш,че ще разтръбиш за случилото се между вас и дори искаш на 20 годишната да кажеш,а когато потребител ти предлага да помолиш някой да ви снима докато се целувате ти отказваш.

И спри да повтаряш,колко зле изглеждала приятелката му!Това,че ти се имаш за по-красива не означава,че и въпросния те намира за такава.И не всички хора са толкова повърхностни като теб - за някои същността на човека е по-важна от облеклото.Пак не четеш... Ама нищо, щом имаш нужда да си излееш фрустрацията...  Mr. Green

Между другото,какви са тия отмъщения?!Коя себеуважаваща се жена ще тръгне да си губи времето (и то в продължение на месеци) за да отмъсти на някой,който е пофлиртувал с нея и после я е отсвирил?!Нали имаше много ухажори,които били по-добре от тоя - защо не се занимаваш с тях?!

Жалка картинка,наистина ...

Предлагам първо да четеш, а после да коментираш  Wink И да ми покажеш, моля, къде съм написала подчертаните неща...

# 325
b^s ...Най-добрата защита е нападението Wink не се хаби мила , не че нещо ама ти си си к*чка отдавна явно , сигурно и затова си се разделила с предишния си , разбрал те е каква си...добре дошла в света на уличниците и лесните жени , дано си доволна от евтиното си поведение smile3555

О о ооо забравих , ти си красива явно от вънка само-тя и ябълката е хубава от вън , но червива от вътре Twisted Evil

# 326

Stopау такива като теб много ги уважавам , развалят семейства и прочие само заради егото си...

Авторката неслучайно пита как се става кучка!!!!  Thinking

b^s ...Най-добрата защита е нападението Wink не се хаби мила , не че нещо ама ти си си к*чка отдавна явно , сигурно и затова си се разделила с предишния си , разбрал те е каква си...добре дошла в света на уличниците и лесните жени , дано си доволна от евтиното си поведение smile3555

О о ооо забравих , ти си красива явно от вънка само-тя и ябълката е хубава от вън , но червива от вътре Twisted Evil

И как разбра всичко това????  newsm78
Според мен авторката е доста далече от кучкарника... бих я определил като зелена ябълка със свеж аромат... но и с добре узрял плод отвътре.  Laughing
Това е проблема на жените... рядко успяват да разберат себеподобните си.  Whistling

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 15:22 от sote-full

# 327
Разбрала съм я аз нея,при наличие на толкова свободни мъже чужди задиря...но май си прав ,това не е да си кучка ами к*рва.не е попаднала на"лапе" като мене,ако беше се завъртяла около моя мъж,не само коса ами и зъби нямаше да и оставя,так'виз к'ат нея само бой докато мърдат

# 328
  • Насред хаоса
Разбрала съм я аз нея,при наличие на толкова свободни мъже чужди задиря...но май си прав ,това не е да си кучка ами к*рва.не е попаднала на"лапе" като мене,ако беше се завъртяла около моя мъж,не само коса ами и зъби нямаше да и оставя,так'виз к'ат нея само бой докато мърдат
newsm09 newsm43  Joy
За авторката говориш, пък ти къде отиде ... Как пък не седнах да се бия с друга жена за мъж, бил той и мъжът ми.  Crazy Ако се стигне дотам, то той е за бой.  Mr. Green

# 329
newsm09 newsm43  Joy
За авторката говориш, пък ти къде отиде ... Как пък не седнах да се бия с друга жена за мъж, бил той и мъжът ми.  Crazy Ако се стигне дотам, то той е за бой.  Mr. Green
Нищо не разбираш Сомбреее..Нищо!Съкровището тряя да се пази,па макар и с цената на нова ноктопластика и екстеншъни..Току виж,го протрие чуждото и отиде зян,макар да не е от сапун де..Има за всички..

Общи условия

Активация на акаунт