Германска нова медицина - 8 тема

• 121 572
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Че за какво ваксина!? Нали вече ще си изгради имунитет!

# 766
Извинявам се, че чак сега се включвам,
антибиотика го предписа зъболекаря. Синът ми имаше проблем със зъб от същата страна, но тя подозираше, че може да не е зъболекарски проблем, а заушка. Лицето на Волен беше доста деформирано и продължи да се надува под ухото и шията.

В крайна сметка се оказа, че не е заушка.

# 767
В крайна сметка се оказа, че не е заушка.

Предполагах... Обикновено медицинските специалисти предполагат и налучкват, а като не знаят какво да правят, изписват АБ...

# 768
Здравейте,
Надявам се, да приемете и мен в групата си, няма нищо по-добро от алтернативната медицина!

Бих искала да попитам дали ГНМ има лечение на кожни проблеми - от 6-7 месеца съм с лихен планус (червен плосък лишей), вследствие раздяла с мъжа ми, който ни заряза с двете деца заради женена колежка с деца. Стресът в последната половин година ми е в повече, оттам и заболяването. Търся лек, защото обривът е вече по цялото ми тяло, и все повече се разпростира, сърби ужасно и изглежда грозно Sad Кортикостероидните кремове само притъпяват проблема, но не го лекуват, защото обривът се завръща бързо с още по-голяма сила след такова лечение.

# 769
 so Free, приеми моите съболезнования за раздялата с мъжа ти. "Всяка раздяла е една малка смърт".
Не съм специалист по ГНМ, но това което знам е, че трябва да търсиш начин да се справиш с конфликта на раздяла. Това е да си създадеш такава нагласа / разбира се и с помощта на приятел, приятелка, психолог, психотерапевт/ че да достигнеш до мир със себе си. Понякога времето лекува, понякога не. Зависи как е настроен човека. Разбирам че освен с раздялата трябва да се справиш и с отглеждането и прехраната на децата, което е още 2 конфликта. По мои изводи за ГНМ в основата на повечето конфликти лежи страх. Значи борбата е основно срещу страха в разните му варианти.
Знам че не помагам много, но искрено ти желая да се справиш и да имаш достатъчно кураж и вяра в себе си и в Господ , че не си сама, че все ще се намерят хора да ти помагат и да те обичат, че децата скоро ще пораснат и ще ти стане по-лесно.
Желая ти излизане от кризата и успех!

# 770
so Free, потърси информация за алтернативно лечение... Например безсолна свинска мас със сяра или подобно... Тази рецепта се ползва за разни гъбични кожни проблеми и работи... Четох я нея и подобни в търсачката на "лечение на краста мас със сяра"... Потърси дали при твоят проблем е изпробвана от някой и дали се препоръчва... Успех!

# 771
А какво мислите за ваксините? Четох и гледах много на тази тема "За и Против" и не мога да взема решение (50/50 съм). ГНМ как разглежда ваксините?

# 772
каси,има достатъчно информация в старите теми за ваксините,ако не са затрити,де...не съм наминавала скоро оттам Peace
https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/vaksini

# 773
Голямо Благодаря, Mamagemelar

# 774
@soFree:
Ако лишеят сърби, това е лечебна фаза, която по правило продължава толкова дълго, колкото е продължила конфликт-активната фаза. Може да се удължи, ако се третира неправилно или има рецидиви в активирането на конфликта.
Моят съвет - изпробвай сребърна вода за облекчаване (най-добре във вид на спрей).

# 775
Благодаря на всички за съчувствието и съветите   bouquet

# 776
Опитвам се да си обясня нежеланието на сина ми /3г.4м./ да яде готвена храна и не стигам до разумно обяснение. До 1, 5г. се хранеше добре. Плодове също не яде. Като мното малък забелязах,че се гнуси от това, че са хлъзгави. Ядеше само банан до момента, в който не стане хлъзгав и той. В детската градина хапва повечето манджи. Вкъщи дори не опитва. Живее от филии. ГНМ има ли обяснение за това нещо?

# 777
  • Sofia
Временен период. Мойта дъщеря като малка не ядеше кисело мляко. В градината прояде и после и в къщи. После в 1 клас отказа сирене. Започнах да правя прясно. След това пак го прояде. Сега от 4 години не иска да яде месо. От миналата прояде риба. Сега е на 25 години. Жива и здрава да ми е.

# 778
За ГНМ не знам, но и аз мисля, че е период. Може би търси разнообразие, особено ако в ДГ си яде манджите под лек натиск (дори да е само peer pressure) Wink.
Предвид, че не живее само на филии, щом ходи на ДГ и там яде все пак и друга храна, като първа стъпка аз бих опитала да разнообразя филиите вкъщи - разни видове сандвичи / пица, както и други неща, които нямат вид на манджа - печено/варено месо на хапки, сирене, кашкавал (не знам яде ли такива неща по принцип), печени картофи и т.н. + повече и по-разнообразни неща под формата на напитки - фрешове, айрян.
Като втора - доколкото ми е известно, хомеопатията помага да се насочи апетита в по-правилна посока, ако има залитане към някакви крайности - мазно, сладко и прочее.

# 779
  • Обетованата земя
Какъв е конфликтът при жена с рак на яйчниците и как може да се помогне?

Общи условия

Активация на акаунт