Германска нова медицина - 8 тема

• 119 319
  • 884
  •   1
Отговори
# 840
Защото обърках. Точно щях да пиша на модератор и видях, че има мнение след моето.

Мисля, че е същата.

# 841
  • София
Цитат
Не ползвам фейс,но потърсих с google и ми излезна някаква бионевpоемоция:
http://integrabg.info/index.php?option=com_k2&view=item& … ia&Itemid=856

За същата ли става дума?

Да, за нея, но не сложих линк, за да не се игнорира като реклама. Аз лично ѝ чета статиите, намирам доста полезна информация там, пък и тя дава доста по-подробни обяснения от текстовете които са ми известни, от ГНМ преведените.

# 842
Последно да уточним-тази жена с гнм ли се занимава или с бионевpоемоция,която има сходни точки с гнм?
Защо не я поканиш да пише тука,или ако не се занимава с гнм да отвори една нова тема да видим какво предлага тази нейна система.

# 843
  • София
Всеки може да я покани, не съм ѝ PR. Всеки може сам да прочете и разбере. Не разбирам идеята ти. Сега открих и още една млада дама която ще прави тези дни безплатно представяне на БНЕ - бионевроемоция, като система и тя пише че БНЕ е базирана и на ГНМ. Казва се Мария Димитрова:"Идеята е да представим един нов и различен поглед, с който можем да гледаме на реалността около нас, а именно методът BioeNeuroEmocion (БНЕ) на испанския психолог Енрик Корбера (Enric Corbera). Той събира в едно теориите на много изследователи и учени като Фройд, Карл Юнг, Макс Планк, д-р Дейвид Хокинс, д-р Хамер и създадва метод, който учи как да извличаме информация за себе си и да се лекуваме, осъзнавайки подтиснатите емоции, който стоят зад определен симптом или конфликтна ситуация. "

# 844
От това, което прочетох (малко диагонално, признавам си) - допирни точки може би имат двете, но до там. Струва ми се, че някои принципни положения доста се различават, като например това, че според ГНМ винаги трябва да има конфликт, за да се стигне до задействането на програма, т.е. елемент на изненада, шок, не е просто "Не мога да смеля нещо" - това усещане трябва да е дошло внезапно и да е било неочаквано за преживяващия го, за да се активира програмата за защита. От там при ГНМ ми се струва, че иде реч за тук и сега, т.е. нещо, което се е случило на човек в настоящия му живот, а не три поколения назад. И при ГНМ има базиране на еволюционната теория, но по различен начин, мисля.

Dary, не става дума да си PR на някого, просто прозвуча сякаш познаваш жената, т.е. би било много по-лесно да осъществиш контакт, от който евентуално биха имали полза както хората, които ползват основно този подфорум за информация (или най-малкото за начална информация), така и самата тя. Разбира се, изцяло в зависимост от доброжеланието на модераторите Mr. Green Темите са удобен начин да се събират на едно място въпроси и отговори, които няма как да се съдържат в кратките презентации по уебсайтовете. Аз лично не бих отишла на семинар, просто защото съм видяла две изречения в нета (да не говорим, че може и да не съм ги видяла), но ако има тема тук и ме заинтригува, най-вероятно бих надничала, когато имам възможност.

# 845
  • София
Не, не я познавам лично. Гледах и уебинари и честно, не ѝ схванах говоренето, но писаното е вярно по мои критерии.
Не съм се задълбочавала в насоката, която си доловила. А БНЕ си казва, че стъпва и на ГНМ, но и на други теории, та сигурно има надграждане, интерпретация...друг поглед.
В такъв смисъл, би могло да има отделна група, но се иска запознат по темата. Не се считам такава, друг ако иска ще се радвам да прочета. Но няма нужда от друга тема, ако ще се препредава информацията, която добре е дадена в сайта на БНЕ, така мисля.

# 846
Здравейте!
отдоста време следя БНЕ,във фейсбук,в сайта им, и на испански ,каквото ми “попадне случайно“
който чете тук,знае,че съм в темата отдавна,имам и щастието да познавам ГНМ терапевт,учил и работил с Д-р Хамер,но вече е далеч от мен,та се налага да се справям сама  Mr. Green
по мое мнение,има доста верни точки,уцелени в БНЕ,но методът като цяло съдържа доста други неща и не може да се сравни с ГНМ,нито да му се сложи знак за подобие. Не знам и дали са искали разрешение от Д-р Хамер да ползват труда му.Самият метод е южноамериканска разработка(Аржентина,Чили),в Испания е дошъл после.

# 847
Някой включвал ли се е в  безплатните уебинари на Роси Желязкова?Нещо не мога да се ориентирам как става.

# 848
  • София
Да, аз. Става сложно. през Уебинария с регистрация в сайта им, после получавате потвърждение, после влизате в сайта, чакате деня и часа и ако не кликнете никой не ви го отваря. Кликвате, влизате и имате лоша връзка която трае безбрежно дълго във времето гледате и слушате, колкото издържите. Може да се пише за "разговор", та има някаква обрана връзка. Има ограничен предплатен брой участници, та ако искате да участвате гледайте да влезете на време в уебинара, иначе артисвате. Плаща го Роси Ж., за да го гледаме безплатно.

# 849
Благодаря ти за отговора!

# 850
  • София
Очарована съм! Тази вечер бях на срещата организиране от Мария Димитрова за бионевроемоция и там се запознах и с още една българка учеща и вече практикуваща този метод. Казва се Тотка Колева. Поканих и двете да пишат тук и въобще да популяризират бионевроемоцията в България.
Ето, вече имаме три българки работещи с тази материя!
Имам им координатите. И двете тепърва ще си правят сайтове и ще се популяризират.
Дерзайте!

# 851
  • Бургас
Дерзаем!  Hug

# 852
Искам да помоля за помощ. Praynig

Боледувам  често.Забелязах,че в момента в който се задава някаква промяна в живота на семейството ми ,аз се разболявам. Като казвам,че се разболявам ,разбирайте  гнойна ангина,остър бронхит,пневмонии иииии лечение в болница .

Как да се променя. ,какво да направя ?

Конфликта е промяна в живота на семейството ми. Лечебната фаза е  гнойна ангина,остър бронхит,пневмонии.
Според мен, не твърдя че съм 100% права, щом реакцията е в дихателните пътища, значи има усещане за пряка заплаха за живота. На базата и на знанията и опита ми в енергийната психология – търсете случка в миналото на такава промяна в семейството от която сте се почувствал силно ужасен и че с вас е свършено. Осъзнайте я, приемете че сте оцелял, успокойте миналото си Аз, което сте бил тогава. Направете това което то би желало, за да се почувства по-добре – разговор, утеха, прегръдка, друго желано място –красиво и сигурно...Дайте му много обич!

И търсете и четете за методите на енергийната психология – това са техники с които и да откриете скрити корени на проблем и да решите проблем, дори и да не откриете корените. В тях използвате само собствената си енергия течаща по меридианите ви плюс идеите, образите, физическите усещания които изпитвате в същото време.
ТЕС, ТАТ, Лечебен код,пренареждане на матрицата, квантова синхронизация, Fester EFT, ПЕАТ и много други.

ето това е най-опасното при новата медицина - да се раздават грешни съвети
така, като чета - пълни глупости! "промяна в живота" ала бала, Боже опази #Crazy
а това биоенергобълвоч - пълен бълвоч
жената понятие няма от НГМ

# 853
Здравейте! Мъжът ми е с множ. склероза. Четохме много за ГНМ, но все още има много неясни за нас неща. Може ли да обясните как най - адекватно да проведе лечение по ГНМ. Благодаря!

# 854
  • София
Здравейте! Мъжът ми е с множ. склероза. Четохме много за ГНМ, но все още има много неясни за нас неща. Може ли да обясните как най - адекватно да проведе лечение по ГНМ. Благодаря!

Съдържанието на конфликта е винаги конфликт на невъзможност да избягаш или невъзможност да следваш (крака), невъзможност да се отбраняваш или невъзможност да задържиш (ръце), невъзможност да се отклониш (мускулатура на гърба и раменете) или на не знаеш как да влезеш и излезеш (парализа на краката). Предполага че сте прочели конкретния превод по вашият проблем.Ако ли не-ето ви линка  https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/biologicni-p … zestvena-skleroza Като цяло трябва да се поработи върху проблема със страх.Тялото има два режима на работа : растежен и отбранителен. Когато сме под стрес и страх , тялото минава в защитна и отбранителна позиция.Всички системи,функции и мускули се свиват за да защитят и предпазят тялото от съществуващ или въображаем в главата ни проблем или конфликт.Множествената склероза е еквивалент на фалшивата смърт при животните.Много от животните, когато бъдат нападнати в природата симулират че са умрели. Гледах наскоро  едни много смешни кози в тази връзка, които като стреляш с пистолет във въздуха, както си тичат волно, изведнъж навирват краката и се преструват че са умрели. Трябва да преборите конфликта и страха, които може да са много надълбоко и дори да не ги осъзнавате.Не е лесна работа и изисква човек да е честен и откровен за проблемите които са в него.Обратното на страха е любовта.Заменете едното с другото и нещата веднага ще започнат да се поучават. По този начин се вдигат нивата на допамин и серотонин (хормоните на щастието)  в тялото и лечебният процес се задейства бързо. Тези два хормона почти винаги са много ниски при болните от множествена склероза, както и при Паркинсон. При всички случаи не се оставяйте на докторите да ви вкарват в техните диагнози и заключения,че видиш ли заболяването е прогресивно, с летален изход или в най-добрия случай болният няма да може никога да се движи.Това са пълни глупости и мога да предизвикат единствено някое ятрогенно заболяване.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт