Германска нова медицина - 8 тема

• 119 326
  • 884
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Искам да помоля за помощ. Praynig

Боледувам  често.Забелязах,че в момента в който се задава някаква промяна в живота на семейството ми ,аз се разболявам. Като казвам,че се разболявам ,разбирайте  гнойна ангина,остър бронхит,пневмонии иииии лечение в болница .

Как да се променя. ,какво да направя ?

Конфликта е промяна в живота на семейството ми. Лечебната фаза е  гнойна ангина,остър бронхит,пневмонии.
Според мен, не твърдя че съм 100% права, щом реакцията е в дихателните пътища, значи има усещане за пряка заплаха за живота. На базата и на знанията и опита ми в енергийната психология – търсете случка в миналото на такава промяна в семейството от която сте се почувствал силно ужасен и че с вас е свършено. Осъзнайте я, приемете че сте оцелял, успокойте миналото си Аз, което сте бил тогава. Направете това което то би желало, за да се почувства по-добре – разговор, утеха, прегръдка, друго желано място –красиво и сигурно...Дайте му много обич!
И търсете и четете за методите на енергийната психология – това са техники с които и да откриете скрити корени на проблем и да решите проблем, дори и да не откриете корените. В тях използвате само собствената си енергия течаща по меридианите ви плюс идеите, образите, физическите усещания които изпитвате в същото време.
ТЕС, ТАТ, Лечебен код,пренареждане на матрицата, квантова синхронизация, Fester EFT, ПЕАТ и много други.

# 826
  • София
Аз пък се чудя каква би могла да е причината според ГНМ за възел в десният лоб на щитовидната жлеза при мъж.  newsm78
Щитовидната жлеза мисля че беше свързана със самооценката, но поровете в сайта на ГНМ!

# 827
Момичета има ли 9-та тема?

Не успях да открия.

И сайта май е хакнат?

# 828
  • София
Всичко си му е на ред на сайта.

# 829
Защо вече никой не пише?Да не се премести темата другаде?Какво стана с Кристиан?

# 830
Кристиян отдавна е с перманентен бан за този форум, а ми се струва, че някой по-назад беше писал, че мислел известно време да си почине от форуми, та не знам и другаде дали пише. За съжаление явно няма кой да го замести.

# 831
  • София
Да , наистина темата някак си не се развива, а е толкова интересна.
Аз за себе си открих много голяма логика в ГНМ, сравнявах и с познати разни - абсолютно вярно. Но има доста въпроси, на които не мога да си отговоря, интересно ми е , за съжаление немски не зная и чета само това което е на Бг.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 15:30 от Soffia

# 832
а знаете ли лекар консултатнт по ГНМ къде може да се открие?

# 833
Искам да попитам полип в матката какъв конфликт е? Четох на сайта, но има само за други проблеми в матката.

# 834
  • София
Хора много се радвам, че се вълнувате! А аз се радвам, че си имаме и една българка завършила и работеща по ГНМ има си сайт и Фб страница, прави платени и безплатни уебинари, семинари и консултации. Роси Желязкова се казва. А на български има вече доста написано, потрудете се малко, не чакайте на готово. Пускайте си чичо гугъл да превежда пак се разбира нещичко. и ДЕРЗАЙТЕ!
Има толкова много начини за справяне вече стига да има желание, ГНМ дава предимно разбирането, но болестите са хиляди, смятате ли, че могат да бъдат обхванати всички с ГНМ обяснение? Аз мисля, че не, за това са дадени законите и принципите, а водещият, за мен лично е:
– както чувстваме и изразяваме, така е! Например позеленявам от яд - проблем с жлъчката, или стяга ме шапката – свързано е с притеснение в главата
– тук идва и другата желязна постановка: искам но не може, може, но не искам. Отнесено към горните примери става : искам да стопя/смеля но не мога, мога да смеля/стопя, но не искам (нали това прави жлъчният жълто-зелен сок!?) и искам да мисля/реша, но не мога, мога да измисля/реша, но не искам- нали това правим с главата!?

Дано с това съм ви полезна някак!
 Peace

# 835
Благодаря ти! Simple SmileНяма нищо случайно. bouquet

# 836
  • Бургас
Всичко което пишете е полезно. bouquet

# 837
Хора много се радвам, че се вълнувате! А аз се радвам, че си имаме и една българка завършила и работеща по ГНМ има си сайт и Фб страница, прави платени и безплатни уебинари, семинари и консултации. Роси Желязкова се казва.

Не ползвам фейс,но потърсих с google и ми излезна някаква бионевpоемоция:
http://integrabg.info/index.php?option=com_k2&view=item& … ia&Itemid=856

За същата ли става дума?

# 838
.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 10:30 от Summer sun

# 839
Е,то много има дето я практикуват уж,но все нещо се разминава с "чистотата" на гнм,затова питах дали е същата.

P.S.Е,що се изтри сега?

P.S.S.
Защото обърках. Точно щях да пиша на модератор и видях, че има мнение след моето.

Мисля, че е същата.

Аха.Ок.Значи се занимава с нещо друго.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 10:38 от Оr

Общи условия

Активация на акаунт